🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 153
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 715
Не че СЕМ става за нещо, но ако Кадиев е задавал такива въпроси на малкото Вики, направо си е за шамари и глоба, ако му бях шеф. Как може да се прекрачват с такава лекота граници само и само шоО да има...

Нямам търпение за куиза довечера. Помните ли Наско Колев как ги отвя във Вип-а? Досега съжалявам, че Кулагин не участва в тази викторина, за да видим дали претенциите му имат покритие.

Виктория е надувка и като такава, боли я оная работа за БГ история и култура. Трябва да я питаме дали в училище е марширувала с униформа, но едва ли: все пак е родена по времето на Борис Елцин.

# 2 716
За мен най- хубава беше фотосесията на Дениз с Виктор и после тази с Виктория. Всички останали ми бяха смешни, а Гергана ме беше срам да я гледам, пълна излагация.

# 2 717
Ехеее, чак пък "глиганче", напълно нормално средностатистическо телосложение. Вие сигурно сте поредният фитнес мачо, и за това така разсъждавате.

# 2 718
Казах, че трябва да знае класиките, защото те са минимума, който е необходимо да се знае, просто защото са най-известните произведения. Това са 2-3 творби - "Война и Мир", "Евгени Онегин", "Анна Каренина". Ако тях не знае не какво остава за нещо по-задълбочено като знания. Затова дадох пример в "Под Игото", който е най0известнит български роман. Виктория много се изложи, каквото и да си говорим.

И аз мисля, че Гергана ще е тази, която ще изненада със знания. Аз се изненадах, че била завършила Публична Администрация. Като й гледам кълченето и поведението мислех, че книгите грам не я вълнуват. 
Аз мисля, че тя нарочно се държеше така вчера да ги провокира, защото й е писнало от всички там какви са лицемерки и злобарки и според мен се гъбаркаше с тях. И алкохола допълнително си е казал думата.

За Гергана не знам, ама ако Зори Джи още беше в предаването, щеше да ги удари всички в земята - сигурна съм.

# 2 719
Наско Колев рапърът е завършил Математическа гимназия - Варна, от години в това училище се влиза с най-високия бал, както е СМГ за София.
 /Съученик беше на моя племенник в МГ/.
Не се учудвам, че е знаещ. Завърши и МУ Варна.

# 2 720
Ехеее, чак пък "глиганче", напълно нормално средностатистическо телосложение. Вие сигурно сте поредният фитнес мачо, и за това така разсъждавате.
Целият фитнес се е събрал в мен. Дори ми викат по подобие на Вашата икона - ходещият Дъмпел.

# 2 721
Само знам, че Блага не си тръгва тази вечер Grinning

# 2 722
Много ми хареса обаче кадъра как Виктор слага корона на Александра. Страхотен беше.

Според мен това си беше доста голям намек.

# 2 723
Писах "средностатистическо", това е доста далеч от икона и идеал. Разграничавайте понятията. И да, моят идеал е за тренирано тяло, но точно понеже моето не е такова, не бих си позволила да квалифицирам по този начин чуждите.

Целият фитнес се е събрал в мен. Дори ми викат по подобие на Вашата икона - ходещият Дъмпел.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:44 от SsSa

# 2 724
Здравейте, опитвам да намеря линковете с последните епизоди. Дали колежката ги качва още или е преустановила, защото нищо не намирам. Поздрави.

# 2 725
Блага е ниска и трътлеста,а и там е качила някое кило. Сочничка е,няма спор. На мен най не ми харесва в лице,даже нищо хубаво не виждам в нея.  Аз все в очите се вторачвам,но за мен те са най-важни заедно с кожата и зъбите( слава Богу поне кожата и зъбите могат да се оправят).Във формата няма нито едно момиче с хубави,изразителни очи. Само с грим горе долу стават.
Само Карина има хубави зелени очи,но с този ненормален поглед ….

# 2 726
Александра май в някакво интервю беше споделила, че Марта й казала някакви хубави неща като си тръгвала. Та аз смятам, че довечера се случва следното. Отпада Марта. Виктория казва: "Отпадна най-голямата ми конкуренция". Марта казва нещо за финал на Алекс. Алекс казва: "Благодаря за всичко." и тръгва към Марта.

Последното изречение е логично, но имаше доста заявки, че Виктор иска да прекара още време с нея. Мисля си, че Алекс и Марта стигат доста по-напред, като втората отпада първа.

# 2 727
Здравейте, опитвам да намеря линковете с последните епизоди. Дали колежката ги качва още или е преустановила, защото нищо не намирам. Поздрави.
Ето за вчерашния:
Скрит текст:

Ергенът - Епизод 16   14.04.2022

# 2 728
Ето, за мен пък гримовете им грам не стават за нищо, но гледам да си трая. Не съм професионален гримьор, за да се изкажа така категорично.

Блага е ниска и трътлеста,а и там е качила някое кило. Сочничка е,няма спор. На мен най не ми харесва в лице,даже нищо хубаво не виждам в нея.  Аз все в очите се вторачвам,но за мен те са най-важни заедно с кожата и зъбите( слава Богу поне кожата и зъбите могат да се оправят).Във формата няма нито едно момиче с хубави,изразителни очи. Само с грим горе долу стават.

# 2 729
Като я гледам Капитонова би била идеална за главната роля в предаването "Момата". Тя като застане на Виктор да му обяснява какво харесва в един мъж и какво очаква от него, за да я впечатли, все едно не трябва тя да се бори за него с 20 други, а той за нея. Joy

Общи условия

Активация на акаунт