🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 182
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 700
Не мога да си обясня защо, но Гергана ме кефи. Има нещо свежарско в нея, някак си се отличава от другите там, може би това, че не е злобна и интригантка. На външен вид тя ми е фаворитка, едновременно е страстна и чувствена, но има и нещо чисто и невинно в погледа ѝ. Хиляди пъти по-атрактивна е от Блага например. Иначе не ми харесва как се бута на Виктор, но и той не успява да я оцени.

# 2 701
А снощи направи ли ви впечатление как по време на всичките сесии сеирджийките все подвикваха "Без целувки" и тем подобни, когато видят някаква близост между снимащите се?
При сесията с Александра и дума на обелиха, макар да бяха свидетели не просто на близост, а как двамцата се мляскат далеч неинцидентно.
Погледите казваха всичко докато гледаха фотосесията на Александра и Виктор и близостта между тях.

# 2 702
Гери, не си права - на фотосесията с Пепеляшка викнаха, че в приказката накрая нямало целувка 😁 Рускинчето бъзика че ѝ отива на Алекс аутфита... Ама пък точно Виктория с нейният гъщеризон ми изглеждаше нелепо....

# 2 703
А снощи направи ли ви впечатление как по време на всичките сесии сеирджийките все подвикваха "Без целувки" и тем подобни, когато видят някаква близост между снимащите се?
При сесията с Александра и дума на обелиха, макар да бяха свидетели не просто на близост, а как двамцата се мляскат далеч неинцидентно.

Защото бяха заети да подтискат собствените си емоции.
На мен пък ми направи впечатление поведението на Гергана, която през цялото време държеше змията и съскаше.

# 2 704
Скрит текст:
шquote author=geri1919 link=topic=1431288.msg44621670#msg44621670 date=1650018983]
[/spoiler]Погледите казваха всичко докато гледаха фотосесията на Александра и Виктор и близостта между тях.[/quote]

Те погледите им могат и да казват всичко, но групичката не направиха дори опит да ги спрат. А това изобщо не им е в стила. Криха се да не гледат и само се питат дали още продължават да се целуват.

# 2 705
Не съм задълбавала в това да определя какъв  ѝ е проблемът на Гергана. Не я слушам и не всичко чувам. Снощните театрални изпълнения още не съм ги квалифицирала. Струва ми се, че е наивна и че има нереалистични очаквания, плюс , че се издава. Не се е адаптирала към женската общност. Не знае как да се държи. Може и да е глупава, не зная

# 2 706
Уф, скука и претоплена манджа и май самите участнички имат същото усещане в момента. Гергана им скри шапката на всички с фотосесията, толкова ги уплаши, че не посмяха дори да говорят за нея. Снимките с Блага изненадващо бяха с еротичния заряд на кило картон от вторични суровини, а със Сашето нямаше никаква химия, дори Викторчо изглеждаше отегчен, но накрая се оказа, че снимките нямат никакво значение, човекът иска да си поговори с единствената жизнерадостна участничка.

Kакво ще се случи в днешния епизод?
Скрит текст:
Никаква загадка, става хайку "Умните получават най-малко точки и изгарят, розите още са свежи".

# 2 707
Сашо Кадиев абсолютно неадекватен към Виктория в Преди обед Thinking
Дълбае за опита за изнасилване, разпитва я, "ти предизвика ли го с нещо",
после за роднините и в Украйна, тя казва, че вуйчо и на фронта, Сашо пита-  а той жив ли е?..
Ужасен ужас!

# 2 708
За пръв път Церемонията ще предизвика всеобща радост сред участничките, след като разберат за коя от двете няма да остане роза и ще трябва да се сбогува с Виктор. Коя ще е тя?"
Всеобща радост може да предизвика само излизането на Александра, няма какво друго да е. А дали ще се завърне някак си е друг въпрос.

# 2 709
За пръв път Церемонията ще предизвика всеобща радост сред участничките, след като разберат за коя от двете няма да остане роза и ще трябва да се сбогува с Виктор. Коя ще е тя?"
Всеобща радост може да предизвика само излизането на Александра, няма какво друго да е. А дали ще се завърне някак си е друг въпрос.

Сигурно и в това предаване имат Плаж на отшелника.
Simple Smile)

# 2 710
Не е станало нещо кой знае какво, но са го монтирали така, че да се объркаме. Александра няма за какво да я гони, тя ме му пречи, не се вре без мярка, вре се умерено, гледа го с очите на Алф, пък кой не обича Алф.... Обаче за какво му е Блага, досажда му, беше нелепа, като проверяваше доколко старата страст е жива у него...

# 2 711
Например Денис е печелила мъжки сърца с хубост и тяло.

И ги е губила, когато си свали грима Joy
Затова толкова тъжи за Сираков - явно е бил безстрашен Joy

# 2 712

Сигурно и в това предаване имат Плаж на отшелника.
Simple Smile)
Спомням си един участник - спечелил сезона чрез целенасочено доброволно седене на Острова на отшелника. Еми не ме изкефи. Много по-голямо предизвикателство е оцеляването в човешката джунгла. Макар и със скромни претенции и "Ерген(ин)Ът" го доказва.

# 2 713
Ама какъв курс, Виктория трябва да ги е учила в училище. Това е все едно някой да те пита кой е написал "Под Игото" и ти да кажеш Пенчо Славейков. Animal See No Evil

Дадоха, че и на други въпроси не може да отговори и според мен нарочно й зададоха и този да има поне верен отговор, тъй като е свързан с руска литература и едва ли някой е предпологал. че ще се издъни.

Цар Борис І бил улица в София. Ми то и Витоша е кашкавал, а Левски - футболен отбор. Направо нямам търпение вече за довечера - имам чувството, че и черната Златка ще надминат по глупост този път Joy

Цитат
Какво има да се чудите. Що не пуснат анкета между момите за БГ класика. Пък тогава да видим колко от тях знаят кой е написал "Тютюн", "Железният светилник" и "Чифлика край границата".

Ти пък, какъв тютюн, какъв светилник - те АЕЦ не знаят какво е, ти за такива неща искаш да ги питат. Виж, ако ги питат за автора на "50 няанса сиво" може и да ти го кажат. Със сигурност не са го чели, ама филма 100% са го гледали. Та може и да са го запомнили

# 2 714

Тялото на Блага си е екстра. тя е миньонче, нормално е да не е клечава и да личи всичко. И е хубава в лице. Мъжете си умират по такъв тип жени.
Опазил ме Господ да умирам по такива жени.
Хора, чета коментирате ви с удоволствие, ама недейте така , абсурдно е да се хиперболизира очевидно грозно телосложение. Нищо против физическите показатели на Благовеста, перфектни хора няма, но да се вика на глиганчето, че е сърничка, хайде моля ви се..

Общи условия

Активация на акаунт