🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 227
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 685
Аз пък съм потресена от Виктория, която не знае кой е написал Анна Каренина! Според нея бил Пушкин. Joy Разбирам да не знае въпроси свързани с България, но да не знаеш руски класици при положение, че си рускиня ми е непонятно. Мислех я за по-интелигентна, но май и в тази категория мнението ми за нея се срина,

Хареса ми Виктор как й сви малко перките, че нейното злословие и манипулации малко почнаха да не се траят.

А какво разбирате под двоен агент? На кого може да докладва Карина?

# 2 686
Аз пък съм потресена от Виктория, която не знае кой е написал Анна Каренина! Според нея бил Пушкин. Joy Мислех я за по-интелигентна, но май и в тази категория мнението ми за нея се срина,

Хареса ми Виктор как й сви малко перките, че нейното злословие и манипулации малко почнаха да не се траят.

А какво разбирате под двоен агент? На кого може да докладва Карина?

То не става само с това ти да правиш курсове платени как да си намажеш крема по лицОто. Бива и ти да чуеш някой курс, да се запишеш и ти, да се поограмотиш...ама всеки дава акъл в днешно време в тубата, пък има ли такъв, е друг въпроЗ. Мда.

# 2 687
Шах с пешката. Но аз очаквам тази вечер от Дениз да излезне положителна изненада на викторинката. Нямам идея защо.

# 2 688
Ама какъв курс, Виктория трябва да ги е учила в училище. Това е все едно някой да те пита кой е написал "Под Игото" и ти да кажеш Пенчо Славейков. Animal See No Evil

Дадоха, че и на други въпроси не може да отговори и според мен нарочно й зададоха и този да има поне верен отговор, тъй като е свързан с руска литература и едва ли някой е предпологал. че ще се издъни.

# 2 689
  • Варна
Искрено се надявам инфантилното поведение на Гергана да е някаква странна и кофти скалъпена актьорска игра, защото ако в действителност е толкова простовата, нахална и отблъскваща личност - не знам как е преживяла 24/30 години съществуване Grinning

# 2 690
Ама какъв курс, Виктория трябва да ги е учила в училище. Това е все едно някой да те пита кой е написал "Под Игото" и ти да кажеш Пенчо Славейков. Animal See No Evil

Дадоха, че и на други въпроси не може да отговори и според мен нарочно й зададоха и този да има поне верен отговор, тъй като е свързан с руска литература и едва ли някой е предпологал. че ще се издъни.
Какво има да се чудите. Що не пуснат анкета между момите за БГ класика. Пък тогава да видим колко от тях знаят кой е написал "Тютюн", "Железният светилник" и "Чифлика край границата".
Колкото и да е тъжно - това е новото поколение от този вид - инфлуенсърки и бизнес дами с онлайн бутици. Що им трябва да четат, като смартфона и без това автокоригира и автодовършва фразите.
Много ми е смешно, защото в турските сериали думата за смартфон е "акъллъ телефон".
В този ред на мисили някои участнички в шоОто, наистина имат нужда от спонсорски жест - модерен телефон, за компенсиране на нЕкои липси Wink

# 2 691
Обзалагам се, че Гергана ще е тази, която ще покаже завидни знания на куиза. Имам такова предчувствие. Тази, която ще се изложи, се видя коя е в промото.

# 2 692
Може да са ги питали: Кои от вас искат на Куиз? И те чули - недочули "кРуиз", всички да са пожелали да идат и да са останали разочаровани.

# 2 693
Казах, че трябва да знае класиките, защото те са минимума, който е необходимо да се знае, просто защото са най-известните произведения. Това са 2-3 творби - "Война и Мир", "Евгени Онегин", "Анна Каренина". Ако тях не знае не какво остава за нещо по-задълбочено като знания. Затова дадох пример в "Под Игото", който е най0известнит български роман. Виктория много се изложи, каквото и да си говорим.

И аз мисля, че Гергана ще е тази, която ще изненада със знания. Аз се изненадах, че била завършила Публична Администрация. Като й гледам кълченето и поведението мислех, че книгите грам не я вълнуват. 
Аз мисля, че тя нарочно се държеше така вчера да ги провокира, защото й е писнало от всички там какви са лицемерки и злобарки и според мен се гъбаркаше с тях. И алкохола допълнително си е казал думата.

# 2 694
Чета сега какво ще има в този епизод днес:"В имението останалите момичета ще се изправят една срещу друга в състезание по обща култура, в което една от претендентките неочаквано ще покаже завидни знания, а друга ще шокира останалите с отговорите си. В края на вечерта ще се проведе най-инфарктната до момента Церемония на розата, в която Виктор ще трябва да избира между две от момичетата, между които има най-голямо напрежение в имението – Александра и Людмила. За пръв път Церемонията ще предизвика всеобща радост сред участничките, след като разберат за коя от двете няма да остане роза и ще трябва да се сбогува с Виктор. Коя ще е тя?" Дали пък не е просто подвеждане от промото, че си тръгва Александра?

# 2 695
Сега зацепих защо Людмила гравитира около Виктория и Денис. Тя има магазин за дамска мода и вероятно се надява тези двете да й пускат сторита в Инстаграм с дрешките, които предлага.

# 2 696
И аз мисля, че Гергана ще е тази, която ще изненада със знания. Аз се изненадах, че била завършила Публична Администрация. Като й гледам кълченето и поведението мислех, че книгите грам не я вълнуват. 
Тя и Блага уж е завършила нещо такова. Не искам ви излъжа дали беше "Публична администрация" или "PR" или нещо от сорта. И с това искала да се занимава.
Всичките по един калъп.

# 2 697
Обзалагам се, че Гергана ще е тази, която ще покаже завидни знания на куиза. Имам такова предчувствие. Тази, която ще се изложи, се видя коя е в промото.
Да, на Виктор каза, че е отличничка била. Нещо такова си спомням. Та и аз мисля, че ще покаже знания Гергана.

# 2 698
Много ясно, че промото е подвеждащо. По спойлерите не излиза Сашка, има други преди нея. А и от къде на къде ще ни издадат?

# 2 699
А снощи направи ли ви впечатление как по време на всичките сесии сеирджийките все подвикваха "Без целувки" и тем подобни, когато видят някаква близост между снимащите се?
При сесията с Александра и дума на обелиха, макар да бяха свидетели не просто на близост, а как двамцата се мляскат далеч неинцидентно.

Общи условия

Активация на акаунт