🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 981
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 865
Shy*girl то освен Гергана (и донякъде Дениз) никой няма право да гъкне грам за критика. Разбирам те какво казваш, но разликата е как би реагирала ти, ако някой те критикува за видни незнания. Дали ще се озъбиш и ще кажеш "Аз пък не щЪ да знам". Или ще използваш случая да научиш нещо.
Иначе историята е много комплексна наука, предимно разказвателна, но не се учи лесно. Не бих очаквала Виктория да цитира точни години, ама по математика видно беше зле. А някой видя ли за пингвините кой полюс посочи?

# 2 866
  • Велики Преслав
Браво, Карина показа, че нещо и има с главния процесор.

Мислех, че на малката Вики и е скучна срещатата, ама на тая беше ужасна.

# 2 867
На мен пък Карина ми стана интересна като мироглед. Виктор в твърде клиширан; не може да я разбере. Кога хората ще разберат, че всеки има своя собствена дефиниция за щатие и това, което ти приемаш за истина, не е универсално? Тя е интересна птица, но беше по- искреният и приятен събеседник. Виктор все повече ми изглежда като човек, който силно ограничава изборите си за жена до строго-конкретни изисквания. Първо жена като Гергана- хайде; твърде настъпателна му еСега жена, която му отказва като Карина- твърде странна му е. Съгласна съм, момичетата имат кусури, но мисля, че и в реалния живот подбира твърде много. В един момент това не те прави висока топка, която трябва да стигнеш, а просто ограничен.

# 2 868
  • Разпиляна във въображението
Много тъпа среща. Скучна, Карина много "умряло" представяне.

# 2 869
Струва ми се нормално Капитонова да не знае отговорите. Отговорите на повечето от въпросите сме ги научили в училище, откъде да ги знае тя? Останалите незнаещи и особено Александра много ми паднаха в очите. Гери се представи добре, но, момичета, това бяха най-елементарните въпроси изобщо. В царството на слепите едноокият е цар.

# 2 870
  • София
Гергана според мен не е това, което показва при общуването си с Виктор. Там нещо се чупи основно. Не мога да преценя дали е пийнала при тези "интеракции" и затова се държи така неадекватно, че чак ми е неудобно да я гледам. Но извън това ми прави добро впечатление с точни коментари за останалите, възпитана е и очевидно изобщо не е глупава. И в това не включвам въпросите тази вечер,  защото както тя самата каза, бяха от най-ниско ниво обща култура.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:13 от Reinа

# 2 871
Карина има освен странно изражение и поглед, много странна и насечена дикция, не може да се изкаже докрай дори. Изборът и на думи е странен, гримасите й също. Нещо особено има в нея, не в добър смисъл, съжалявам да го кажа.

# 2 872
А нормално ли ви се стори наглото поведение на Виктория и липсата на всякакъв срам от това, че не знае?
,, Аз не ги знам тия двамата”
Княз Борис- аа, има улица такава в София.
Ако незнанието беше съпроводено със свенливост, нямаш да е такъв хейтът.

# 2 873
Аз от рускинята не очаквам да знае българската история, но да не знае автора на Ана Каренина си е за срам. Отделно, че е високомерна и безцеремонна с имперската си националистична натура

# 2 874
  • Вестерос
Хайде, хайде, тя и Пушкин каза, а не проста си е Бобърът и това е.

Оф и пак я кани 🤦🤦🤦

# 2 875
  • София
Марта трябва да си е припомнила някои неща покрай щерката.

Аха, хан Омуратак

# 2 876
Странна птица е Карина, скучна, та чак неадекватна ми е. Така и не разбрах ергенът какво хареса на рускинчето, толкова отблъсква с поведението си, че честно не го разбирам този мъж.

# 2 877
Гергана според мен не е това, което показва при общуването си с Виктор. Там нещо се чупи основно.
Може би го харесва силно и затова така изтрещява покрай него. А и като гледам не се чувства сред приятели. Има напрежение в нея.
Между другото, ако не беше темата, май нямаше грам да се замисля дали тя, блага или Елвира са от малцинство. Не ми работи радарът за тия неща. Но и няма никакво значение.

# 2 878
Още ли има хора, които мислят Деница за умна, с кариера и успешна?! Що така почти нищо не знае, но пък после коментира чуждите представяния в играта.

# 2 879
Деница не я харесват гримьорите май май. Роклята на Гергана и стои много добре.

Общи условия

Активация на акаунт