🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 051
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 910
Добре го отряза Карина.

# 2 911
  • Разпиляна във въображението
Добър вечер! Аз идвам да попитам баба Илийца в коя глава от Под игото се появява? Мерсаж.

В Радини вълнения, бореше се нещо с един кол в училището. 😁😁😁😁😁😁😁

По-скоро по времето на хан Омуртак, около 681 година. Тя е историческа личност.

# 2 912
Еми рускинчето шанели и ролекси да не очаква от Виктор.
Да и вземе от седмичния пазар в Анталия ли, Бодрум ли са, там са на кило Simple Smile

# 2 913
  • София
Добър вечер! Аз идвам да попитам баба Илийца в коя глава от Под игото се появява? Мерсаж.
В главата с конкурса Плеймет Бяла черква, лето 681-во, когато танцува на кол на Бойчо Огнянов, който е член на журито. Печели първа награда - уикенд в Банско (неизвестна планина).

😀😀😀

# 2 914
Аз пък много харесах Карина. Виктор какво иска -  всяка жена, която го види да се подмокри само от мисълта, че той и е казал две думи?!

# 2 915
Бобърът е мега надменен. Хем не говори за България с любов и уважение, а дори с неприязън, хем живурка тук n- на брой години и й е хубаво, налЕ! Наглост.
Другата елементарщина на НЕзнанията на всички не ми се и коментира.
Срам!

# 2 916
Пишете, коя се маха и какво става с Алекс, моля....че не го гледам 🤭 ама се смея на глупостите ви тук на килограми 😁

# 2 917
Сигурно в написаната от Пушкин...

Тази Виктория направо ме отврати меркантилна.... И да може да не знае годините,но не знае на кой полюс са пингвините,да не говорим за народното събрание/дори и да не знае надписа пък поне като сграда/ Много ми хареса как я подигра Наум "Дано и Толстой да е съгласен" Като е с толкова претенции къде са и познанията за собствената държава.А като видях ,че пак я покани-ами заслужава си я..вече си мисля и неговият мозък къде е .. Определено ми падна в очите Виктор.
За Карина единственото ,което ми хареса е като му отказа целувката..останалото не беше добре...

# 2 918
Виктория, която сама си каза, е имала чичковци паричковци. Добра компания е, доста се е изпедепцала.
И на външен вид е хубава, дума няма. Нежна една такава, мъжете обичат да закрилят такива жени.
Но аз харесвам Гери повече от нея, много е секси.

# 2 919
Марта, Марта, колко ти личи :/

Да им подарят по една енциклопедия - ритуал за поумняване.

# 2 920
  • Terra incognita
Тя тази Карина е някакъв социопат и интроверт. Какво прави в подобен формат е загадка.

# 2 921
Виктор май е с присадена коса. Над челото е шев и кройка..

# 2 922
Според мен си е сценарий това с тая рускиня, наистина не вярвам да я харесва.
Някак си трябва да се поддържа интригата, а тя добре се справя с това.

# 2 923
Ами момичето предпочита да е сама, отколкото с някой олигофрен.

# 2 924
Да си канцеларистка - пардон, шеф на деловодителките / счетоводителките в нещо, което се намира в двора на АЕЦ-а, не вътре в него - кариера ли е това...нарочно дразня феновете ѝ , щото ми омръзна да чета колко успешна е. Не е.
 Карина - ами, гледам и не вярвам , че това се случва пред очите ми, за съжаление, момичето е на 31 и има проблем, държи се неестествено за жена, записала се и отишла в такъв формат като "Ергенът". Щом осъзнава, че се радва на саможивството си и нервно говори, когато е с мъж на среща, вместо да се усмихва, да е забавна и да се забавлява в мъжка компания.... Е, ми, спирам дотук с коментара си. Close

И що си заслужава да познаваш Карина - не ми е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт