🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 336
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 970
Няма да махне голямата уста. Ще си я води в ергенската квартира. Да си припомнят материала за 4 клас.

# 2 971
Да правят брускети.

# 2 972
  • Вестерос
🤣🤣🤣🤣

# 2 973
  • Terra incognita
Не, наистина. От Блага и Виктория се очакваше и не е толкова шокиращо. Нещо като Златка и географията.
Но Алкес? Деница? И Марта имаше изцепки. Мега зле. Непростимо е да не знаеш Паисия, а да си със сериозни заявки. Това се учи в училище, за Бога!
От Гергана съм приятно изненадана. Вече си мисля дали не играе роля. Другото, с което ме изненадва приятно е липсата на злоба.

# 2 974
Аз също ги шипвам и смятам, че си отиват, но вече почвам да мисля, че като човек наистина подхожда на Капитонова повече. Доста прилики имат всъщност- самовлюбени, изискващи, с много висока оценка за себе си, с много високи изисквания към другия пол-  сякаш искат повече, отколкото могат да дадат. Иначе Виктор е симпатяга,  но фалшиво се подлъгах как сложи на място Виктория в предния епизод.
Виктор се смята за по- вървежен от всички момичета, но аз смятам, че Александра и Гергана са по- високи летви от неговата. А Капитонова сякаш, е точно попадение.

# 2 975
На острова на изкуплението. Опс грешно шоу

# 2 976
Блага с каква усмивка хвана ръката на Алекс. Имам чувството че тази церемония е с 2 седмици назад,преди всички истории. Не знам как може да и хваща ръката така след всичко.

# 2 977
Марта, Марта… много лошо се зарадва…

# 2 978
Саша отива в къщата на Вито

# 2 979
- Александра, ела при мен! Joy
Като някакъв господар.

# 2 980
  • Вестерос
Бобърът как се радваше , после вика то се знаеше през злоба 🤣🤣🤣

# 2 981
Охххххххх. Това трудно бих понесла и аз....

# 2 982
Еее само три рози,очаквах повече.

# 2 983
Трите змии можеха да се самоотровят....

п.п. Единствената смилена реплика на Блажка беше сега, че те са просто излишни Wink

# 2 984
  • Terra incognita
Аууу, злобата може с нож да я режеш! Чак при мен въздухът се сгъсти от толкова завист. Ще напръскам със светена вода.

Общи условия

Активация на акаунт