🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 234
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
Гери, тези бисери ми припомниха един от любимите ми, на който се смеехме много в студентските години:
"Баба Илийца помолила лодкаря да я прекара, но той й отказал, затова тя взела един кол и се прекарала сама."

# 3 091
"Понеже лодкарят отказал да я прекара, баба Илийца измъкнала кола и сама се прекарала."
Редакция: писали сме едновременно. Joy

# 3 092
Ами Марта как разказваше, че мъжа и подарявал огромни букети за р.ден, но като се разделили и подарил 1 роза само, за нея било много по-значимо.. Май той я е зарязал.

"Понеже лодкарят отказал да я прекара, баба Илийца измъкнала кола и сама се прекарала."
🤣🤣🤣

# 3 093
  • Sunshine state
То срам абсолютен с тия въпроси - Дениз знае повече от другите, с изключение на Гергана. Аз не се смятам за професор, ама тия въпроси наистина си бяха абсолютния минимум по история и литература. Може и до поколения да е, де да знам.

# 3 094
Виктория може да не знае кой е написал Анна Каренина, но има дълъг списък с подаръци. които очаква от мъжете да й купят. Ролекси, Шанели, диаманти, всичко е изчислено до най-малката подробност. Може да не знае кои са простите числа, но знае кои са сложните. Joy

На стори някой я е питал щом Виктор не е бил нейн тип мъж защо се е дразнела като е ходел на срещи с други и тя е отговорила, че се бъзикала. Толкова за интереса на Капитонова към Виктор. Нулев е! Ако я избере ще си вкара голям автогол Виктор.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 01:12 от daizy_g

# 3 095
Като четох един коментар, че Карина я е било гнус от вилицата на Виктор, все едно бил прокажен си мисля, да не би да я е страх да не хване Ковид. Като тези, които пътуват сами в колата и са с маска. 😄😄😄

# 3 096

Мен ме гложди друго обаче- от края на снимките са минали вече 7 месеца. Как е възможно, ако си наистина във връзка с някой и има любов, да се въздържаш да не афишираш нищо за такъв период от време? Че то може да живеят заедно и да е в понапреднала бременност. Ясно, че ги задължават в договорите да не разгласяват, ама колко пък- как ще се криеш 7-8 месеца, включително да не се показваш и с други партньори. Според мен трябва излъчването да е непосредствено след снимките. Как е в другите държави? Нали има уж реални двойки, такава грандиозна тайна ли е било ?

При братята руснаци е същата схема - снимат есента и зимата, излъчват предаването напролет, Ето например техния 9 - ти сезон с двамината ергени, върви сега успоредно с нашия.
И там също до излъчването няма никакви контакти между ергена и победителката.

Може би затова, когато се срещнат след 5 - 6 месеца , т.е. след излъчването на финала, вече са поотрезвели от тази лудост, която ги е обзела в продукцията, поохладнели, виждат се с други очи и не им се получава.

Гледах едно интервю с един от Ергените след предаването, който  каза, че в един момент от тази изолация направо са почнали да губят усещане кое е реалното - това, което им се случва там, или животът им навън.

Ситуацията е много специфична и вярвам, че в такива неща има много хляб за психолозите , Могат много неща да разберат за човешката психика в екстремални и необичайни условия, там участниците развиват странни привързаности,

В тази илюзорна среда, в която са поставени и при изолацията от външния свят, която би могла да им е коректив, те са направо като заложници и развиват нещо като стокхолмски синдром спрямо мъчителя си - в случая Ергенът, който ги подлага на униженията всяка една да търпи срещите му с другите, и в безсилието си, те дори се борят все по-настървено да бъдат колкото се може по-близо до този, който ги потиска и изтезава/душевно разбира се/.

Може би изказването ми е доста крайно, но като обща схема е твърде вероятно като обяснение.

Така че не ме изненадва Блага наистина да си е повярвала, че се е влюбила във Виктор, това не е и актьорска игра даже, просто е делюзия - фантазия, нямаща никакви реални предпоставки и породена от особената ситуация. Ще и мине и любовта и всичко, след като излезе на свобода )))

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 01:10 от lor

# 3 097
Те може да си се срещат тайно, ако въобще са още заедно.

# 3 098
  • Sunshine state
Блага ми беше дори симпатична по едно време, но с тия лиготии и превземки на малко момиченце ни стана неприятна. Отделно ми се струва изключително елементарна и откровено .. проста.

# 3 099
В Американския Ерген имаше още по-горещи сцени. Например вечер джакузи, шампанско, ягоди, горещи целувки, интимност.
Един от ергените  пък й правеше масаж на една от момичетата. Тя беше по бански. Та в нашия сезон нещата са доста обрани според мен. Мисля, че сцена с джакузи би било яка. Нещо лежерно де, не нещо супер секси.

# 3 100
ана карелия без бандерол от 681 гадина

# 3 101
"... И там също до излъчването няма никакви контакти между ергена и победителката.
Може би затова, когато се срещнат след 5 - 6 месеца , т.е. след излъчването на финала, вече са поотрезвели от тази лудост, която ги е обзела в продукцията, поохладнели, виждат се с други очи и не им се получава."

Ама как така им е забранено да се виждат над половин година? За публични места е ясно, че не бива да ги засичат, но какво пречи всяка нощ по тъмно да се срещат по домовете си примерно? Няма кой да ги следи 24/7, а и не е нормално. То наистина, ако не се виждат 6-7-8-9 месеца, всичко ще охладнее и ще се забрави на 99%, абсурдно ми се вижда. Simple Smile

# 3 102
Култов епизод! Среща уж романтика, а то:Харе Кришна, Харе Рама! После другите не знаят на северния или южния полюс се намират, най-вероятно и в коя държава са, ще им е трудно да отговорят, но пък знаят всичко за диамантите! Идва Ергенът и те го питат ,,Знаеш ли за днес?", а той вяло ,,Знам", само не допълни, но не ми е интересно. Следва обаче, явен интерес какви подаръци харесва Вики и още по-явен интерес към гръбначния стълб на Алекс. Разни хора, разни идеали, шарен живот.
Капитонова, доколкото я чух  би била доволна от 0.15 карата диамант.
Има един хубав лаф "Жена, която знае какво иска или твърде много знае или твърде малко иска".
Май от много претенции и малко четене дори не разбира колко се прекарва.

# 3 103
  • Валенсия
Скрит текст:
Изгледах сега срещата с Карина и това, което ми направи особено лошо впечатление, е яростното бърчене на Витьовото чело, че видиш ли, някой може да се чувства добре и сам, да не му е скучно, често да прави неща сам. Явно не прави разлика между това да си сам и да си самотен и не допуска, че можеш да си много самотен сред голяма група от хора. Не знам дали защото споделяме една зодия с Лексотана, но я разбирам за много от нещата, които казва. От друга страна обаче, си личи, че поведението ѝ с хора е много инфантилно и ѝ липсват полирани социални умения - можеш да бъдеш интроверт и без да си ръб. Не виждам какво щеше да ѝ коства толкова да хапне от неговата вилица, иначе много романтично било. Каква романтика бе, джанъм, все едно беше на вечеря с прокажен.

Двете с Марта имат един такъв тийн хипи изказ, очаквам да изпляскат "брат" или "браточка" скоро и да викнат Виктор да поиграят на хек, а особено Карина би го и тупнала по гърба, ако се справя добре.
Joy Joy Joy

Ха, да си дойдем на думата, мацко.

Гепи пет! И жулни една биричка и за мое здраве!

# 3 104
Карина да не излезе и тя девствена, или крие някаква тайна за следващите епизоди.  Затова са я оставили във формата.
Вече започнаха да и светят очите за Ергена (след срещата озаглавена "Тихите води са най-дълбоки"). Очаквам и среща с Ния-Косара.
Не очаквах Гергана да спечели викторината.
Сашке, психолог, не сте ли учили тия неща? Виктория, на руски е "простые и составные числа", защо не го знаеш?
Баба Илийца герой   в Под игото, Анна Каренина от Пушкин, Черни връх в Стара планина. Simple Smile

Марта ще учи Ергенина да се целува по-добре. Виктория го учи да не преподарява подаръци и да зареже Александра и Деница. Карина не му дава и от лошите целувки. Гергана и Благи ще го нае*** още малко.

Виктория накара девойките да не се прекъсват на среща и откара необезпокоявана с Ергена. Пак ги изманипулира без да се усетят. Вместо да я отсвирят като различна, като чужденец, а те  и главна роля и дават.
'Ева' най-добрата артистка в Холивуд, а 'Адам' се смеел, притеснявал се от зяпачките. Ще има да го хапят змиите...

Общи условия

Активация на акаунт