🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 138
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 180
Винаги съм намирала за жалко това да искаш нещо, само защото е марково и ти носи престиж. На мен въпросната чанта изобщо не ми харесва. И да стана милионер, няма да си я купя. Струва ми се, че хората с ниско самочувствие ги преследват тези неща, искат на всяка цена да паснат в някаква група, страх ги е да се откроят. Независимо, че демонстрират друго.
А може би е просто въпрос на възпитание и това, че никога не съм имала възможност да се замислям за дрешки и чанти струващи хиляди левове.

# 3 181
Те масово рускините са болни на тема марки,също и китайките, дай им да харчат пари за ролекси и шанели. В тубата ми излизаше по едно време една рускиня,също толкова неприятна като Виктория, която обясняваше на "дамите" как да се обличат и държат, за да намерят добър съпруг.

Но това си е новобогаташа, или wanna be-тата дет им се вика.
Истински богатите хора, които са си изкарали с пот парите или са родени в много богати семейства не купуват такива шуротии. Не си показват парите доколкото е възможно. Е, Викито се е прицелила в първата група.

# 3 182
Много ще е шик Виктория с Ролекса, Шанелчето и диамантите в 60-квадратовото си апартаментче. (щото тя не се задържала, видиш ли, в апартамента си, затова.)

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 13:02 от geri1919

# 3 183
Сега си пуснах отново скандала на края. Така е, както ми отговорихте тук. Явно Дениз и Виктория имат календар коя кога ще излезе. Дениз била сигурна, когато е била последна роза с Веси, че няма да излезе. Защо? Защото си много голяма хубавица ли? Брей, че самочувствие. Александра също трябвало да гледа, че е на последна роза с Людмила и няма как да излезе. Людмила нали ви бешв приятелка. Какво, не е хубава и достойна ли? Аз след това изказване не бих била повечв приятелка с тях. Права е Гергана като им каза, че са прости и злобни сметкаджийки. Единствено нв разбирам защо сега излиза с тях.
Алекс според нен наистина повярва. Нормално е. Надяваш се, че наистина ще има някаква изненада, но и допускаш, че наистина си тръгваш. Ама това не могат да го разберат хора, които са направили някакъв рейтинг на жените според собствените си гнусни представи за стойност.
Това с подаръците не ми се коментира. Няма лошо, че иска малък диамант. Проблемът е, че само подаръци я вълнуват. Няма интерес към Виктор, а ходи да прави интриги на една зараждаща се любов.

Ами то и Виктория повярва, че се маха "най-голямата й врагиня", нали сама го каза? Какво после се извърта и се прави на три и петдесет? Всички повярваха и гледаха шокирани, но после, нали трябва да се заядат с Александра заради трите рози, започнаха да правят тъпи подмятания и да я провокират да избухне. Добре е, че тя се удържа. Взела си е някои поуки.

Аз ако съм на Виктор, ще подаря на Виктория един фалшив Ролекс, да видим дали ще познае разликата.

# 3 184
Привет на всички! Не следя предаването от самото начало,но като всяко реалити, съдържа огромен потенциал за интересни дискусии и поведенчески анализ. Потенциал, уви,не е равно на реализирана възможност...ениуей
Вчерашния епизод ми беше приятен за окото и ме наведе на някои мисли.
 Аз съм отявлен русофИЛ,дори в настоящата политическа ситуация,но никога не съм се кефила на това колко меркантилни могат да бъдат рускините. Хайде,да речем,че е обусловено от някои насложени исторически особености, които са се отразили на техния манталитет,нооо е прекалено просто. У Виктория това определено личи и не ми харесва. Но това,че е жива,че е лисичка и е игрива ми харесва и то много. Аман от полузаспали хора! На българина му липсва живец или ако присъства,е криворазбран. Както Стефан Цанев казва "Мъртвите българи са дълбоко,а живите- още по-дълбоко"
Колкото до Карина- странна е,но наистина има разлика между това самотата да я понасяш и да я предпочиташ. Вредна е само в големи дози, като всяко нещо. Ходила съм много пъти сама на море и усещането за свобода е страхотно. Никой не ти кондиционира ежедневието. Ако е в здравословни дози,тази черта не пречи на човек да се обвърже.
Има и още нещо- някои хора ( може би немалка част) се държат коренно различно в ситуация, когато някой ги харесва и им го показва и обратната- когато ги пренебрегва. Недостатък на формата е,че трябва всяка една да се усети ухажвана и предпочитана,за да има възможност да разцъфне. Особено ако не е супер активна или борбена личност. А такова нещо няма как да се случи в тая номенклатура...
И последно,че заорах с тоя коментар- никъде не мога да открия зодиите на девойките,а ми е любопитно Simple Smile за Везните Александра и Марта ми е ясно- аз също съм везнюха Simple Smile но другите не са ми известни... А на Марта и Алекс им личи,че са Везни-едни наникъде са ми,в същото време носят разум и баланс,а за капак- леко лудички като всички Zodiac Libra

# 3 185
Склонна съм да се съглася с Тиесто, отколкото с Витаминче...
Витаминче не я разбрах - намерение да има сериозна връзка ли? И какво значи сериозна връзка?
За мен означава да иска да продължи живота си с нея, да се задоми с нея, да прекара бъдещето си с нея...
Ма нищо такова пък ТЯ не заявява . Та не разбирам .

Точно на държанка ми приличат тия отношения, той ще дава чанти и коли, тя ще дава секЦ...сори, но по-дълбок смисъл не успявам да прозра.

# 3 186
В ебатю няма ли чанта шанел...
Там няма, щото с тия 20%-ни отстъпки и отделно сумати промокодове накрая ще излезне, че от Chanel трябва да ни плащат, за да я вземем. Smiley

Ама тук-таме се намира.
https://www.collectorsquare.com/en/bags/chanel/2-55/
https://www.chanel.com/us/fashion/p/A37590Y04634C3906/maxi-2-55- … -gold-tone-metal/
Шанел не правят отстъпки и не дават продуктите си на други сайтове да им ги продават. Та я този ред на мисли в пъряит линк чантите са втора употреба, затова са и по-ниски цените. Нова чанта Шанел можеш да си купиш само от официалният им сайт(вторият линк) или от техен магазин. В About you никога няма и да има Шанел, защото както казах не продават през други сайтове.

Виктория нещо не ги разбира каратите явно щом иска 0.15 карата. Ако е по-умна вместо Шанели и Ронлекси апартамент би поискала да й купи, ама къде тоз акъл. Joy

# 3 187
Това с подаръците ме изумява също много  - в него няма грам емоция. Обсъжадат половин карат ли да е или цял все едно всяко нещо е просто инвестиция и е важно за колко могат да го продадат после  - ми да си сложат конкретна тарифа тогава. Бих ги разбрала/въпреки че е много далеч от мен/ ако някой каже - обичам скъпите бижута, обичам пътешествия, харесвам някоя марка или дизайнер или пък искам бижу или часовник в някакъв стил - просто да го пречупят през себе си -  а те - каквото и да е - само да е над стойност от................... лв. По същия начин коментираха и гривната на Александра - основно колко струва - никой не се интересуваше от стила на гривната, от това как й стои т.н

# 3 188
Ами то и Виктория повярва, че се маха "най-голямата й врагиня", нали сама го каза? Какво после се извърта и се прави на три и петдесет? Всички повярваха и гледаха шокирани, но после, нали трябва да се заядат с Александра заради трите рози, започнаха да правят тъпи подмятания и да я провокират да избухне. Добре е, че тя се удържа. Взела си е някои поуки.
Същата ѝ беше реакцията и с демонстративното връщане на гривната пред всички, че да си затворят устите.
Вика: "Аз си знаех, че така ще стане"....... 5мин. след това: " Ела ся тука да ти търся сметка ти какви ги правиш и защо не го правиш по начина, който аз искам" (тук искам едно гифче с хлапе, дето тропа с крак)

И вчерашната работа същата.

Тия " Аз съм умна и всичките тези ходове съм ги пресметнала, а вие простите ходете да пасете трева" да ги разправя на Блага.

# 3 189
Виктория е лишена от емоции и чувства. Това ще купи и продаде всичко и всички без да ѝ мигне окото. Безскрупулна и студена,съвършената кучка. Ако муцуната ѝ не беше подобна на гризач,щеше ехеее да завладее други хоризонти.
Блага се влюбва всеки месец като за пръв и последен път. Сигурна съм,че откак е излезнала от шоОто вече е успяла да се влюби тамън още три пъти. Грам не ме трогват крокодилските ѝ сълзи.
Когато снощи Саша получи трите рози,Марта се усмихваше като леля,която се радва на любовта на младите,Люса изглеждаше още по отчаяна и грозна,а Деница беше самата тъга и горест.
Чак сега догледах последните минути,БравоС Гери,добре я захапа отново Дениз. Издигаш се в очите на слепите!

# 3 190
Склонна съм да се съглася с Тиесто, отколкото с Витаминче...
Витаминче не я разбрах - намерение да има сериозна връзка ли? И какво значи сериозна връзка?
За мен означава да иска да продължи живота си с нея, да се задоми с нея, да прекара бъдещето си с нея...
Ма нищо такова пък ТЯ не заявява . Та не разбирам .

Точно на държанка ми приличат тия отношения, той ще дава чанти и коли, тя ще дава секЦ...сори, но по-дълбок смисъл не успявам да прозра.
Хмм, коли и чанти не са ми подарявали. Може би тук вече са държанките, съгласна.

Имах предвид по-скоро наличие на чувства, желание/интерес за връзка и обвързване. Поне тези, които на мен са ми подарявали неща е било, когато са решили, че искат да бъдат с мен (нямам предвид само да правим секс, а нещата да бъдат ексклузивни - exclusive). Пак казвам, че според мен мъж не инвестира в  жена, към която няма (силен) интерес, и не мисля, че само сексуален. Че то вече е твърде лесно да си намериш секс, не е нужно да се правят подаръци за целта.

# 3 191
Скрит текст:
Там няма, щото с тия 20%-ни отстъпки и отделно сумати промокодове накрая ще излезне, че от Chanel трябва да ни плащат, за да я вземем. Smiley

Ама тук-таме се намира.
https://www.chanel.com/us/fashion/p/A37590Y04634C3906/maxi-2-55- … -gold-tone-metal/
Шанел не правят отстъпки и не дават продуктите си на други сайтове да им ги продават. Та я този ред на мисли в пъряит линк чантите са втора употреба, затова са и по-ниски цените. Нова чанта Шанел можеш да си купиш само от официалният им сайт(вторият линк) или от техен магазин. В About you никога няма и да има Шанел, защото както казах не продават през други сайтове.

Виктория нещо не ги разбира каратите явно щом иска 0.15 карата. Ако е по-умна вместо Шанели и Ронлекси апартамент би поискала да й купи, ама къде тоз акъл. Joy

Каратите на диамантите са важни, но не чак толкова колкото чистотата и цветът. Един по-малък диамант може да е много по-скъп от по-големия (карат), ако е много чист и абсолютно безцветен.

# 3 192
  • София
На Марта хич не и дреме за Ергена, тя най-искрено се радва на моментите му с другите.

# 3 193
Каратите на диамантите са важни, но не чак толкова колкото чистотата и цветът. Един по-малък диамант може да е много по-скъп от по-големия (карат), ако е много чист и абсолютно безцветен.
И аз не чух никоя от тия хубавелки с големите разбирания за подаръци да излиза нещо за правилото 4С ( Color, Clarity, Cut and Carat Weight). Важното е да е диамант и да се забелязва, че то и без това за останалите показатели на цената трябва специалист да го гледа този диамант под лупа.

# 3 194
Скрит текст:
Скрит текст:

Ама тук-таме се намира.

Така е, но това е наистина много малко. Ако един карат прилична чистота и кат е около 5000 евро, ясно за колко малко става въпрос. Ако не може да си го позволи сама - много жалко. Поне си каза какво иска, да знаят бъдещите кандидати за... каквото се кандидатират.
Да не говорим, че като е по-малък или по-голям, цената не е пропорционална. Два карата същите параметри като един карат, няма да е 10000, а повече, така, че нейните 0,1 - 0,15 ще са още по-малко.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 12:08 от GlowFlow

Общи условия

Активация на акаунт