🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 087
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 345
  • София
И той какво, преди да излезе набързо е изтренирал, за да му се видят плочките? Може и малко грим да са сложили за контраст.

# 3 346
  • София
Тя и Дениз му каза, че има проблем. Липсата на шкембе е диагноза Joy

# 3 347
  • Terra incognita
По- скоро обратното. Наличието на шкембе е диагноза. Обикновено преддиабет и други екстри.
Крайностите не са добре. Нито някой разплут чичка, нито такъв нацепен батка. Човек може да спортува умерено и да е в добра форма и без да изглежда като гладиатор- културист.

# 3 348
Това с ниския процент мазнини по тялото на Виктор го отбелязах още в началото. Аз именно на това отдавам и една идея по-сбръчканото му лице при гримаси.
Орелефен е сериозно, но не е от онези мускулестите, дето не могат да минат през вратата. Това на мен ми харесва. Онези Балканските мускулести мъжаги тип Крали Марко дето е сукал от майка си докато е станал 1м и 90 определено не ми допадат. Всички виждали го на живо отбелязват, че са очаквали да го видят като по-едър, а не бил.
Виктор не е никак просто момче, но си е фокусирано спортистче. От 12-годишен основен фокус е бил спортът. Мисля, че би се справил прилично на викторината, но не очаквам от него да е ядрен физик.

Да ви призная костюмарчетата са ми слабост. Обаче костюмчетата не са самоцел, а обикновено вървят с типа професия и тогава седят много на място на ежедневна база.
Виктор дали се облича така по принцип или ни се презентира в този вид само като ходи на някакво събитие, мога само да гадая.
Колкото и да обичам костюмарчета, тази мода с почти скини официални панталони с голи глезени не мога я приема и това си е. За слим официални панталони нямам нищо против. Седят им добре на мъжете.
Ако Виктор на ежедневна база е в спортно елегантен стил за мен е ок. Би му отивало и на работата и на светоусещането.

# 3 349
Александра сама твърди, че има дислексия и с нея оправдава всичко,явно. Защо да не се коментира? 21 век сме, отдавна има информация и методи, няма нищо срамно. Но според мен по-вероятно е да е полуграмотна, защото е била активен спортист. Защото дислексията не пречи на грамотността,

Като чуя нещо подобно ми иде да перефразирам онова 'не съди хората за тяхното минало, защото не знаеш своето бъдеще'  в  'не се смятай за недосегаем за здравословни проблеми, защото никога не знаеш какво ще ти дойде на теб на главата, или на близки, или да не дава Господ - на деца "

Много е лесно някой да бъде наречен невежа и полуграмотен, но ако не се знаят причините за това някой да е полуграмотен е по-добре да не се подхожда с присмех. Няма разлика от това  да се присмиваме на човек с явен физически недъг.
Едва ли някой сам би си сложил диагноза Дислексия, че и да я афишира без нужда.

Именно защото векът е 21-ви е по-нормално към такива неща да има разбиране и толерантност.

# 3 350
  • София
Много често на обикновената неграмотност й се прикачва диагноза, за да звучи по-умно цялата работа. Не съм гледала частта със състезанието.

# 3 351
  • Terra incognita
Има различни видове дислексия с различна тежест и да- може да доведе до проблеми с граматиката. Това, че някои познават грамотни дислексици не значи, че това разстройство не поражда такива проблеми.
В една нейна публикация видях, че има и проблем със съгласуването, което обикновено е интуитивно.
Дали е дислексичка или не, нейна работа. Нека не нищим тази тема, защото не е приятно за хора, имащи близки с подобни затруднения.

# 3 352
Аз очаквах Марта да отговаря правилно, защото нали ученичка има и все с щерката се оправдава, че се занимавала. Ама явно уроци не е учила с нея.

# 3 353
Пльосвам го това тук за да внесем малко цвят Wink

IriS, ако изключим косата, това става ли?
Скрит текст:

# 3 354
  • Terra incognita
Гери, ако махне тези "плавници" и тези прилепнали трика, ще е по- добре. На първата снимка все едно е с термо бельо за ски.

# 3 355
Виктор щеше да се справи като масовката вероятно, максимум ниво Дениз предричам, която някой потребител беше похвалил, че не била чак толкова зле. Как да не е? Това бяха въпроси най-базово ниво, национални празници. Срам за всички. Гергана ме изненада много приятно, че е победител. Ако беше с по-красиво и класно поведение и се държеше като истинска дама, сигурно нямаше да има конкуренция в предаването. Обаче, йок...
За втори сезон на Ергенът предлагам и аз Владо Карамазов, който беше споменат 30-тина страници по-рано, време му е на човека, а и според мен ще има кандидати и от двата пола, което ще е мнооого интересно за гледане. Grinning
А Виктор с интервюто си, че не е намерил това, което е търсел, дали не подвежда нарочно? Имат ли право да споделят такива неща? Не ги ли скастрят от продукцията, че разкриват развоя на събитията?
Някаква жена във фен групата беше писала, че Алекс се отказва сама и оставали на финала Питона, Дениз и Гергана и печелела Питона. На 20 места го беше написала, но като Тома Неверни пак мисля, че може да е човек от продукцията, който нарочно заблуждава, за да е пълна изненадата после. Simple Smile

# 3 356
Да, бе, ясно. Спирам да коментирам света Александра

# 3 357
  • Terra incognita
Ама ти пак не разбра, не става дума за Александра. Въпросът е принципен.

# 3 358
Просто нищо не е написала Ния Косара на този въпрос. Това е размазано, защото не е изтрила хубаво предното.

Здравейте! Не съм писала, но ви чета и ви се радвам от самото начало. Снощи ми направи едно нещо впечатление. Когато задаваха въпросите, надписът на  дъската на Ния беше блърнат от продукцията. Чудя се каква чутовна глупост е изпляскала, че чак от предаването ги е досрамяло. Беше на въпроса кой е главният герой в " Под игото" Ако някоя успее да го разчете на следващите кадри  ще съм много благодарна.

Ния-Косара не е отговорила на нито един въпрос. Обаче не я даваха в кадър, изгледах записа.
Ето един кадър от последните два, три въпроса, има няколко момичета на стартовата линия - Александра, Ния, Марта, Деница, Виктория.  Макар, че Марта и Деница имаха познати, сигурно при грешка са се връщали назад?
Излиза, че Ния си я държат умишлено.
И умишлено не показаха нито една от глупостите, които Ния  е написала.

# 3 359
geri1919, става и още как. Ако приложим и забележките на VickyTaylor и махне якенцето с пухче, направо бих го взела даже. 😂 Опасявам се обаче, че не съм достатъчно дама по неговите критерии.

Общи условия

Активация на акаунт