🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 022
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 330
Аз като една Карина си подарявам подаръци сама и по този начин се себеуважавам в най-висша форма. За феновете на Мистър Бийн, сетете се за момента, в който сам си пишеше коледни картички и се изненадваше, като ги получава и чете. 🤣

# 3 331
  • Terra incognita
Одеве ми поапдна лайв на Александра. Зърната й прозираха твърде много през блузката, очевидно беше без сутиен и й беше леко хладно, ако ме разбирате. Доста неприятно ми стана от тази гледка. Как не направих едно шотче.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 22:02 от VickyTaylor

# 3 332
  • София
А защо Виктор не прояви никакъв интерес към викторината - какви въпроси е имало, кой е спечелил?
На срещата с малката Вики например пък не се сети да я попита какво и къде учи, какво й харесва в избраната специалност... Вместо това я дообъркваше с някакви глупости от рода  на "как може един мъж да те спечели?", все едно тя има рецепта или ще каже нещо особено оригинално.
Всичките теми, които подхваща, са елементарни и бързо се изчерпват.

# 3 333
Ергенина не го познавам, но как ли щеше да се справи на викторината самия той?

# 3 334
Е как и той така ще се справи.

# 3 335
  • Terra incognita
Толкова му е акълът и на Витя. Кой знае и той какви бисери щеше да изръси на викторината.
Нещото, което най- много ме отблъсква в него е уонаби- то. Има си комплески момчето, иска да е повече, то няма лошо да си амбициозен, но първо трябва да се приемеш какъвто си. Освен това не ми харесва стилът му на обличане. Зорлем се прави на някакъв скучен чичка. Зализана прическа, костюмчета, вратовръзки, балтончета. Ето това са нещата, които го състаряват. Ако махне тоя гелосан перчем и вкара малко младежки стил, ще е симпатично момче.

# 3 336
Според мен Виктор щеше да се справи прилично и без нелепи грешки като Хан Омуртак и полярен полюс.
Според мен Елвира щеше да се справи най-добре, ако още беше в предаването.
И тук е моментът да се впечатля от Дениз, която е била също активен спортист и е учила в спортно училище, а знаеше някои неща. За мен Ния-Косара се изложи най-много, защото е завършила училище съвсем скоро и дава заявка за по-интелигентна.

# 3 337
Още като започнаха да го дават в рекламата за предаването и кастинга ми направи впечатление на самовлюбен бастун и до този момент мнението ми остава непроменено. Ще го видим утре в Търси се какви още клишета ще насипе, но на мен в него ми липсва живец. Изглежда ми като хвърлил кърпата много рано, тепърва му предстоят хубави години, би следвало да е в разцвета на силите си, а поведението му на моменти е като на пенсионер.

VickyTaylor, абсолютно споделям мнението ти за стила му на обличане. С тази физика, ако облече едни дънки и едно поло и пусне косата на свобода ще е далеч по-неустоим отколкото с балтона в асансьора, гелосан и гледащ лошо.

# 3 338
  • Варна
На Виктор не мога да му простя съчетаването на риза с  бански гащета и то вече 2 пъти.

Другите му модни хрумки ги преглъщам, но това твърдо Нье!

# 3 339

Мен ме гложди друго обаче- от края на снимките са минали вече 7 месеца. Как е възможно, ако си наистина във връзка с някой и има любов, да се въздържаш да не афишираш нищо за такъв период от време? Че то може да живеят заедно и да е в понапреднала бременност. Ясно, че ги задължават в договорите да не разгласяват, ама колко пък- как ще се криеш 7-8 месеца, включително да не се показваш и с други партньори. Според мен трябва излъчването да е непосредствено след снимките. Как е в другите държави? Нали има уж реални двойки, такава грандиозна тайна ли е било ?

Гледала ли си интервюто на Виктор в канала на "Фактор" в YouTube? Много интересен разговор, Виктор е изключително интелигентен мъж, но две неща ми направиха супер силно впечатление:
1. Той много говори за това, че не е знаел с какво се захваща или иначе казано май  доста съжалява
и
2. Водещият каза фразата "ергенът си остана ерген" и Виктор потвърди, та
за мен изводът е, че да, той заради шоуто е трябвало да избере една, но реално не е харесал никоя и в крайна сметка не е с никоя. Наистина аз не изключвам в такъв случай да е спечелила тази, която в медиите се спряга за победителка, въпреки че умът ми не го побира защо би било така.
И още нещо каза в интервюто - имало е момиче, за което много се е чудел каква е. Каза, че ще видим по-нататък. Тук се сетих за Алекс и как той от една страна я харесва,а от друга винаги има кой да парира тези чувства и симпатии към нея.
За жалост май тук няма хепи енд в истинския живот на Виктор.

# 3 340
  • Terra incognita
Фитнесджиите ми се струват скучни като цяло. Праволинейни и до някаква степен ограничени само в тази материя.
Обсебени от телата си, не пропускат да се огледат и снимат във всяка огледална повърхност.
Витя се е отпуснал в предаването, то уиски, то баклава. Или само се жабурка с тях за пред камерите.
Има чудовищен релеф, който на мен лично не ми допада. Вероятно се тъпче с доста добавки.

# 3 341
  • София
Хубав и умен няма как, нали? Wink
Дамите потвърдиха обаче, че грозна и тъпа може . Joy

# 3 342

Ако не знаете, децка се пише с ц според университетската преподавателка, пък и Иван Вазов е написал "История славянобългарска", това е новото ИГ гуру и пример за успешност.
То и Марта избухна с ОмуртаК! И Мусала беше връх в Стара планина, а даже май някоя беше написала връх Витоша. Аз очаквах по-добра обща култура, поне от тези по-големичките "моми", ама не. Иначе диамантите, чантите и обущата ги знаят наизуст.
Дано не съм права, но ми се струва, че Карина не е съвсем на център. Не е до това, че обича да е сама. Вярно е, че младите не гледат ТВ, обаче пък от нета не излизат. Не чух да казва, че например има хоби или че обича да чете книги, или да гледа филми. Не си представям млад човек да стои сам затворен и да гледа в една точка. Надявям се да съм се заблудила и в следващите епизоди да ме изненада приятно.
За мен Ния-Косара трябва да си ходи. Никакво участие в нищо. Като декор е.
А тази Дениз е изключително проста жена с абсолютно каруцарско поведение. Тя ми е най-антипатична.

# 3 343
Фитнесджиите ми се струват скучни като цяло. Праволинейни и до някаква степен ограничени само в тази материя.
Обсебени от телата си, не пропускат да се огледат и снимат във всяка огледална повърхност.
Витя се е отпуснал в предаването, то уиски, то баклава. Или само се жабурка с тях за пред камерите.
Има чудовищен релеф, който на мен лично не ми допада. Вероятно се тъпче с доста добавки.
С риск някой да каже, че гроздето е кисело, като нахлу с коженото яке на голо ми направи впечатление точно релефът, по-специално това колко е сух и жилав, което означава поддържане на много нисък процент подкожни мазнини, като предсъстезателна форма. Би могъл пак да изглежда добре и без да е толкова изчистен. Изпадането в крайности за каквото и да е като цяло в моите очи никога не е добър сигнал. Иначе за викторината - според мен нямаше да се представи добре самият Виктор.

# 3 344
  • Terra incognita
Да, точно тази сухота ми изглежда гадно и неестествено. Не мисля, че видът му е здравословен и естествен. Като културистите, които пият отводнителни, за да се "поизсушат" и изпъкнат релефите. Бляк.

Общи условия

Активация на акаунт