🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 036
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 240
Много млади хора не гледат телевизия, моята дъщеря е горе долу на тази възраст и също не гледа. Колкото до Александра, не е задължително да си неземна красавица за да се харесаш на някой и това е привличане.

# 3 241
Много харесвам Алекс и се възхищавам на ума и....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Алекс е хубавица, ама ум къде видяхте?

# 3 242
Въпрос към момичетата гледали чуждестранните издания.

Каква в тази работа с 15-16 рози и 9 момичета на една церемония? Толкова горе-долу виждаме, че ще има на следващата церемония. Има ли подобно нещо в чуждите издания?
Че ергенът ако им раздаде на всичките по две-три рози, къде остава интригата някоя да излиза и той да се сближава с фаворитките си, за да направи накрая избор?
Или чуха на Виктория постулатите, че с една роза било обидно и смениха тактиката?

# 3 243
И аз мисля, че Алекс за момент се почувства губеща. Не ми изглежда поза.
И на мен. Погледът й, когато Виктор каза името на Людмила, беше красноречив. Както гледаше надолу, вдигна очи и се прочете изумление, и разочарование, и тъга. Наистина помисли, че си тръгва. Не знаеше защо и беше объркана, но повярва, че е изгонена.

# 3 244
И хубавица не е Алекс, ама в този епизод изглежаше по-добре.
Понякога ги загрозяват с неподходящ тоалет и грозен грим. Например Деница - като на ромска сватба е Laughing

# 3 245
Въпрос към момичетата гледали чуждестранните издания.

Каква в тази работа с 15-16 рози и 9 момичета на една церемония? Толкова горе-долу виждаме, че ще има на следващата церемония. Има ли подобно нещо в чуждите издания?
Че ергенът ако им раздаде на всичките по две-три рози, къде остава интригата някоя да излиза и той да се сближава с фаворитките си, за да направи накрая избор?
Или чуха на Виктория постулатите, че с една роза било обидно и смениха тактиката?

Според мен това е просто стар кадър с розите. Не че толкова ще има следващия епизод

# 3 246

Ако не знаете, децка се пише с ц според университетската преподавателка, пък и Иван Вазов е написал "История славянобългарска", това е новото ИГ гуру и пример за успешност.

# 3 247
Честно казано малко е скучно вече предаването. Аз още преди време писах, че имат нужда от тест по интелигентност, ок направиха им викторина, но можеше и Виктор да присъства, да си вади заключения.
Щеше да е по-добре да ги снимат в неформална обстановка, как си говорят и споделят по стаите, как се гримират и т.н.
Можеше да няма кетъринг, ами да ги оставят да готвят сами, да видим малко битовизми.
Да ги бяха оставили сами да се фризират, гримират, обличат.
Хареса ми като бяха няколко момичета с Виктор на заведение, ей така да си говорят по-свободно, че на тия коктейли все го няма и е с някоя в храстите.
Време е вече и да кани момичета в неговата квартирка, да се понатискат и т.н.
В чуждите формати канят, че и различни, дават как затварят вратата, какво си шепнат..

# 3 248
Това на Саша профилът ли е, Божее!

# 3 249
Ужас... "Децка"?! И това сигурно също ще е от дислексията, нали. Познавам една жена с тази диагноза, която пише толкова брутално неграмотно (в едно изречение сигурно има по 50 правописни грешки, бъркане на о/у, а/ъ и т.н.) и оправдава всичко това с дислексията си. Не съм специалист, но ми се вижда абсурдно извинение.

# 3 250
Това на Саша профилът ли е, Божее!
Бегай да я последваш, много обогатяващи сторита и лайфове пуска, направо ще вдигнеш нивото. А и като отвори уста, тече ѝ мисълта, просто замираш в захлас ....

# 3 251
  • Terra incognita
Нееее....деЦка....това е абсурдно. И тази жена е студент?
Редактирам се: поправила го е. Някой й е направил забележка.

# 3 252
Били почвали кастинг за 2ри сезон. Кажете си честно, бихте ли се записали? 😂
Сашка кърти с правопис и дикция. Както казах май суха ще излезе от потапянето си в образованието.

# 3 253
  • Terra incognita
Давайте забавни идеи за Ергенин номер 2. От мен- Динко Вълев 🤣

# 3 254
  • гр.София
Децка! Браво,Алекс!
Алекс продължава да е много лигава за мен. Нещо което напълно липсва при Дениз,която ми е адски интересна,когато е овладяна в поведението си. Хареса ми фотосесията й с Виктор в басейна.А в Инстаграм има няколко нейни снимки без грим, на които си е съвсем хубава- една сред делфини, една правена в колата ( опитвах да ги сваля и публикувам,но не става) Разбира се, " изрод долен" и омачканите парцали,които продава, не мога да й простя.
Виктория я намирам за нагла и фалшива.Любопитна ми беше до време,после взе да си повтаря номерата.
Гергана ми хареса от момента на онзи ориенталски танц. Не съм любител и познавач,но за мен беше страхотна. Оттогава й намирам оправдание за всяка изцепка. Радвам се ,че спечели куиза, или викторина( за Тета,специално-)),беше и много красива и там- почти без грим.

Общи условия

Активация на акаунт