🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 078
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 225
  • София
Първата роза за Блага е защото му писна всеки път да я гледа как реве.

# 3 226
Да, супер. Грозни ревове спести на всички, ама чак пък първа… Много е луда и ще вземе да се филмира. Малко според личните си разбирания го приемам аз - винаги съм гледала да бъде максимално категорична към хората, които не харесвам, а не да им давам смесени сигнали и празни надежди. “Влюбеният” човек се хваща за сламки

# 3 227
Всичко май вече сте написали, но и аз да вметне това което една съфорумка е написала… и според мен рускинята не е финалистка и тази информация е “пусната” съвсем нарочно от продукцията. Търсили са пак скандал и интрига.
Мисля си, че Марта (или Александра) ще бъде финалистката. Но естествено съм далеч от мисълта, че са останали заедно след финала.

# 3 228
Не че защитавам Виктория, но не си мислете че платените постове се снимат и пускат в реално време.
Тя може да я е получила тази пратка, да си е снимала кутията, пък да го е изпрала, пък да се е снимала, а уговорката да е да пусне пост и стори след 2 седмици.
Нека не бъдем толкова буквални.

Аз съм обвързана и приятели имам и компания, но също съм ходила на кратки почивки сама и имам нужда да прекарвам време сама със себе си. И на кино мога да ходя сама, и на ресторант да седна сама.
На мен са ми супер странни хората, които не го могат това. Това постоянно да имаш нужда от някой около теб...
Тя коя зодия е?

Карина е Рак.

# 3 229
Чак пък грозни?! Понякога ми е много интересно да видя как изглеждат хора, които пускат подобни коментари.

От мой личен опит знам, че хората изглежда по-добре на живо, отколкото пред камерата. Друг е въпросът, че някои там имат толкова кофти характери, че сами се загрозяват.

# 3 230
Сега, Саша далеч не е най - секси момата там, но някакси  е влязла под кожата на дон Вито Курлеоне! Явно господинът си пада по нестандартни жени, как мислите!
То, там повечето са грозни, като изключим две, три! Но пък и Саша с тази квадратна и обърната долна челюст, някак ми е чудно с ко толкоз го е впечатлила!?

С какво го впечатлила въпреки челюстта си? Може би, защото го гледа така и го кара да се усмихва насреща й по този начин

# 3 231
Хайде и за каПитонката да си кажа, така и така съм тръгнала. Нито съм очарована, нито съм изненадана. Сигурно за някои хора е шокираща, за мен не е нищо ново под слънцето: средно млада, по-скоро хубава, безкрайно меркантилна, опитваща се да се изтъргува в името на лъскав материален живот… Такива девойки под път и над път откакто свят светува. Не особено хитра и малко наивна като малко момиченце като тръгне да си говори за мечтите… До тука мога да кажа, че спазаряване на себе си като стока не върви особено добре, а срокът на годност приближава критичен лимит.
Някой назад беше писал, че карала GLE. Как го разгадахте, аз толкова се пънах и установих само, че е мерцедес и от кое поколение е? Изобщо не мога да се обвържа с модел, а ми стана интересно. Между другото малко е особено с поръка кола. Подарък, подарък колко да е подарък: на твое име ли е писана, платена ли е или върви лизинг. Дори и в най-добрия случай, ако спонсорът си дръпне подкрепата да не стане да плачем пред Силвърстар на първото сервизно обслужване за 1500 лв. и да палим свещи за парични ритуали 😂 Иначе готино, джътка си с количката и така.
За мечтата ѝ за Шанел и Ролекс какво да кажа - типична руска блядка. Много ги обичат в Русия Ролексите, понеже са големи и яко лъскави - точно отразяват руския естетически вкус. За тия пари къде-къде по-хубави Омеги и Картиета, ама не. Бях останала с впечатлението, че има семпъл вкус за бижута и аксесоари нашата геройня, ама не - блядката се обажда отвътре.
Хубаво ще е близките 1-2 години да се ориентира към богаташ за брак и семейство, защото пазарът на такива като нея наистина е богат и възрастта е фактор голям. Уж маркетинг учила, уж голяма хитруша, а се излага.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 14:56 от Танчитка

# 3 232
  • Terra incognita
Не са грозни момичетата. Имат и хубави тела. Нека не забравяме, че камерата прибавя по няколко килца и определено не обича всекиго. Има си нефотогенично хора.

# 3 233
Всичките са хубавки. И да не забравяме, че реалитита ги хранят с яко джънк, не тренират и масово се качва по някое друго килце. Ще се оправят като излязат Simple Smile

# 3 234
Карина каза, че вкъщи намала тв и интернет. Как и защо за Бога е в подобно тв предаване??
Логика??!??!!?!!?....Няма!! Joy

# 3 235
Някой сполучливо сравни Деница с тризначките. И на мен оттогава все на тях ми прилича.
Не знам кой и как реши, че Деница е по--умна от златотърсачките. За мен няма интелигентно или одухотворено излъчване.
И аз си мисля същото, особено след вчерашния епизод и излагацията й на викторината за обща култура. Очаквах повече от човек на менижърска позиция в голяма кампания. Докато Гергана много ми се издигна в очите.

# 3 236
За Марта оставам с впечатлението, че е отишла там за разнообразие, понеже и е много скучен живота. Още млада жена, ама с голямо дете, няма мъж до себе си, няма образование, професия, няма работа и интереси(уж е художничка). Това е много тъжно и жалко.
Майката на една близка приятелка на годините на Марта се раздели с мъжа си, дъщеря и беше вече на 16 и се хвана да учи висше, завърши, сега 15г по-късно си има самостоятелен бизнес и е много удовлетворена. Тогава много хора и се чудеха и я упрекваха едва ли не каква авантюра започвала, да е студентка заедно с дъщеря си, а тя много добре направи.

# 3 237
Карина каза, че вкъщи намала тв и интернет. Как и защо за Бога е в подобно тв предаване??
Логика??!??!!?!!?....Няма!! Joy
С "Логика??!??!!?!!?....Няма!! Joy" Визуализирах идеално Людмила. Sweat Smile

Отишла е Карина на двумесечна безплатна почивка в Турция. САМА!
И засега се справя добре с почивката си. Сама.
Там и интернет и телевизия няма. Идеално по нейн вкус.

# 3 238
Много харесвам Алекс и се възхищавам на ума и,но и Виктория ми е интересна,въпреки злобарското си поведение,много добър компаньон и събеседник е,забавна и остроумна.Злобата на Дениз е друга щампа

# 3 239
Възхищавате се на ума на Алекс? Гледахте ли вчерашния епизод?😁
Иначе да, тук също й симпатизираме. Някои от началото, други като мен- в последно време. Най- голямата симпатия към нея ми идва от факта, че признава, че не е безгрешна. И е готова да се учи. Такъв човек може да върви винаги напред. Е, да, и, че е секси. 😁

Общи условия

Активация на акаунт