🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 971
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 315
И за мен най - грозни са Деница, Косара и Люса!
Деница е като куче с тези клепнали очи, виснали надолу, Косара е с присвити очи и в съчетание с ниско чЕло и тънки устни си е направо грозничка, Люса е със свръх изпъкнали очи, грозен клюн и физиономия на намачкано мушкато!
Останалите - горе долу, а най - красиви са Виктория, Марта и Гери! Но, за дон Вито, от голямо значение е поведението на дамите!

# 3 316
Понеже познавам хора с дислексия, смея да твърдя, че оправданията на Сашка за неграмотността ѝ са не само нелепи, но и подигравка с всички интелигентни и образовани хора, които имат дислексия. 

Извинявам се, но по същата логика можеше да се оправдае, че трагичното ѝ представяне в играта вчера и липсата ѝ на елементарна култура на писане се дължат на специфичната ѝ ръбеста челюст.

# 3 317
Просто нищо не е написала Ния Косара на този въпрос. Това е размазано, защото не е изтрила хубаво предното.

Здравейте! Не съм писала, но ви чета и ви се радвам от самото начало. Снощи ми направи едно нещо впечатление. Когато задаваха въпросите, надписът на  дъската на Ния беше блърнат от продукцията. Чудя се каква чутовна глупост е изпляскала, че чак от предаването ги е досрамяло. Беше на въпроса кой е главният герой в " Под игото" Ако някоя успее да го разчете на следващите кадри  ще съм много благодарна.

# 3 318
  • София
И аз мисля, че е просто незабърсан хубаво тебешир. Срамна беше тази викторина. Браво на Гергана.
А за следващия Ерген - ако е тип Джизъса или друг подобен елемент няма да се хабя да го гледам. Виктор ми е симпатичен и като поведение.

# 3 319
Здравейте! Не съм писала, но ви чета и ви се радвам от самото начало. Снощи ми направи едно нещо впечатление. Когато задаваха въпросите, надписът на  дъската на Ния беше блърнат от продукцията. Чудя се каква чутовна глупост е изпляскала, че чак от предаването ги е досрамяло. Беше на въпроса кой е главният герой в " Под игото" Ако някоя успее да го разчете на следващите кадри  ще съм много благодарна.

И аз го забелязах. Няколко секунди има кадър на всички по-отдалеч и е написала Бойко или нещо подобно, не беше точно Бойчо. Не знам защо е замазано.

# 3 320
Здравейте 🙋‍♀️ Гледам предаването от самото начало и следя темата, но чак сега реших да се регистрирам и да пиша в темата.
Първо искам да кажа, че съм потресена от последния епизод. Не съм очаквала кой знае какви знания от повечето участнички, но това беше пълно дъно. Виктория като е решила да живее тук е длъжна да знае поне елементарни неща за България. Да не говорим за Анна Кареннина 🙄. Само от Гергана съм приятно изненадана. Въпреки че тя ми простее най-много на външен вид, има типично чалга излъчване. Блага е ясно не искам и да я коментирам дори. Александра не ми е симпатична на външен вид, но е ясно че с Виктор имат най-голяма химия и съм сигурна, че ще е финалитска. Другата, която смятам, че ще е на финал е Дениз. Доста е злобна на моменти, но знае как да се държи с мъжете и как да води разговор и да поддържа интерес. Деница има поведение на селска тетка и това не е от годните тя такава си е била и на 24, сигурна съм. Марта ми е прекалено нвсеризна и както имаше и други мнения ми е и нечистоплътна. Те двете се изложиха най-много на куиза. Поне от тях  очаквах някакво ниво. Карина наистина ми е много странно, нищо че е моята зодия♋. Като си е самодостъчна какво прави в това предаване? 🙄 Ния- Косата ми е като част от мебелировка, не я забелязвам въобще. Людмила е доста грозновата и се чудя Виктор защо още я държи като очевидно не я харесва.
Други май не останаха 🙄😊
Виктор също не ми допада, не е мой тип мъж, но има много жени, които харесват точно такива.
Стана много дълго🙂😊. За всички, които ме изчетоха по една🌹 ви подарява!
Лека вечер! 😊

# 3 321
Предлагам Костадин Костадинов за ергенин! Ще има шоу 😂😂😂

# 3 322
Той няма да е Ергенът, а ще бъде Холостяк

# 3 323
Той няма да е Ергенът, а ще бъде Холостяк
Ахахаха да
Telesilla благодаря ти  за това,което сподели.

# 3 324
Ако е политикът Костадин Костадинов, познавам жена му Велина. Имам много особено мнение за нея. Едва ли някоя от потенциалните моми ще се справи с нея.

# 3 325
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/casting/ тече кастинг за 2 ри сезон

# 3 326
Деница е с огромно самочувствие. Не разбирам защо си е въобразила, че Виктория ѝ завижда за нещо.

# 3 327
Ако е политикът Костадин Костадинов, познавам жена му Велина. Имам много особено мнение за нея. Едва ли някоя от потенциалните моми ще се справи с нея.
Ами сигурно са си лика-прилика 😂 Те само формално са разведени, имаше някаква схема там.

Виктория пита в стори дали ни е срам да си поискаме подаръци от мъжете  😂 Не сме достатъчно амбициозни явно, дами. Нищо че сами си купуваме коли, а не водим преговори в спалнята за тая цел 🤡

# 3 328
Като гледам Капитонова едвам смогва с спонсорираните постове на ИГ, въпреки хейта, въпреки изцепките. Това е капитализмът...

# 3 329
Виктория пита в стори дали ни е срам да си поискаме подаръци от мъжете  😂 Не сме достатъчно амбициозни явно, дами. Нищо че сами си купуваме коли, а не водим преговори в спалнята за тая цел 🤡
Абе, хора! Пак неразбрана остана полезната професорка. А тя само се опитва да помогне. Така де, да е полезна. Smile
Не е това.
Просто момата обясни, че ако не ИЗИСКВАШ подаръци от човека до теб (за малко да напиша "любимия" вместо просто някакъв човек. И аз съм една бяла птица.)..... та ако не изискваш подаръци за себе си от този човек, то не проявяваш самоуважение и любов към себе си.

Сега светнахте ли се всичките колко сме прости?  Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye
Оставете това ами не се и уважаваме и не обичаме сами себе си.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 20:51 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт