🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 187
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 360
Еми такава съм си, по простичка съм си и ми липсва обща култура по дислекцията,а и съм емоционална и лесно паля Hushed

# 3 361
На Блага как се смях снощи в онази сцена от снимката по-горе.
Това моме или наистина живее в някаква приказка, или няма и грам идея за "цифрите", които стоят зад материалното, към което уж се стреми.
Рокля с диаманти?  - ама сериозно ли? Тази да не обърка диамантите с кристали Сваровски?
Обувки с диаманти? - някак по-добре ако са кристални обувки обувки с диаманти. По-Пепеляшко е. Това е все пак нейната приказка.
Гривна с диаманти? - Александрината не я харесаха. Явно по-скоро някаква tennis bracelet си представят с повечко карати.
Joy

Някаква бегла идея дали има колко струва това нещо и кой би и го дал на нея или на Виктория?  Thinking
 Виктор? Продукцията? Айде някой да ги събуди малко.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 09:49 от geri1919

# 3 362
  • Terra incognita
Никой не те нарича проста и това не беше заяждане. Трудно е във виртуала да се усетят тези неща. Та, исках да кажа, че когато не сме сигурни по повод такива деликатни теми, по- добре да не се коментират, най- вече за да уважим родителите на такива деца.
Това е. Не се заяждам и не мисля нищо лошо за теб.
Еми такава съм си, по простичка съм си и ми липсва обща култура по дислекцията,а и съм емоционална и лесно паля Hushed

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 23:38 от VickyTaylor

# 3 363
На Блага как се смях снощи в онази сцена от снимката по-горе.
Това моме или наистина живее в някаква приказка или няма и грам идея за цифрите, които стоят зад материалното към което уж се стреми.
Рокля с диаманти?  - ама сериозно ли? Тази да не обърка диамантите с кристали Сваровски?
Обувки с диаманти? - някак по-добре ако са кристални обувки обувки с диаманти. По-Пепеляшко е. Това е все пак нейната приказка.
Гривна с диаманти? - Александрината не я харесаха. Явно по-скоро някаква tennis bracelet си представят с повечко карати.
Joy

Някаква бегла идея дали има колко струва това нещо и кой би и го дал на нея или на Виктория? Виктор? Продукцията? Thinking Айде някой да ги събуди малко.
Любимата ми изцепка от Блага вчера е свързана с пингвините.
“Ама как, нали на Северния е студено?” Joy

# 3 364
Чудя се коя/кои наистина е опрашил Виктор по време на предаването?

# 3 365
Разбира се, че е трудно да се усетят
Аз например се шегувах
А пък може и да имам и имам опит с такива деца и възрастни.

# 3 366
Естествено, че може да бърка букви при писане и когато говори. То си е основна характеристика на дислексията. За Паисий не знам дали може да го бърка от това. Честно казано не изглежда особено начетена, но е възпитана, опитва се бъде добеа и духовна. За мен това е много по-важно.
За Карина. Според мен леко не си е добре жената. И аз съм интроверт, прекарвам много време със себе си, но на среща с мъж или на кафе с една-две приятелки си се държа нормално и даже ми е приятно. Нямам телевизор, но  имам интернет. Тя за мен си е много странна. Или наистина е агент на продукцията, или пак са вкарали някой с отклонения, за да си правят шоуто на негов гръб.

# 3 367

Толкова за интелигентността на Александра, потвърдено и в предаването.
У Гергана също беше заподозрян интелект,  въз основа на няколко верни отговора на елементарни въпроси. Това е просто добра памет, интелигентността изисква вярна преценка, изводи върху ситуация, поведение в съответствие,  което за Гергана е терра инкогнита. Толкова неадекватно налазва ергена,  че той горканчо се чувстваше като Христос на кръста върху онова дърво. Даже красива не ми е, в такива моменти прави такава хищна гримаса, че очаквам да си отхапе от него.
Наистина, като чета въпросите за кастинга, си мисля, че нормална жена там няма начин да присъства.

# 3 368
  • Terra incognita
И аз нямам домашен интернет 🤪
В днешно време да кажеш, че нямаш телевизор, като уред, е доста подвеждащо. Стига да имаш компютър, таблет и дори телвфон и ето ти. Гледаш си всичко, което те интересува.
Няма телевизор, пък се записала в телевизионен формат. И като няма интернет, как  е видяла рекламата, пък се е и записала?

# 3 369
Продукцията помолила Розмари да махне клиповете с Ева, Елвира и Александра и да ги качва след финала на предаването.

# 3 370
  • Terra incognita
Хващам 5g заради ковид ваксината. Иначе интернет не ползвам. И филтри в Инстаграм.

# 3 371
Ния-Косара не е отговорила на нито един въпрос. Обаче не я даваха в кадър, изгледах записа.
Ето един кадър от последните два, три въпроса, има няколко момичета на стартовата линия - Александра, Ния, Марта, Деница, Виктория.  Макар, че Марта и Деница имаха познати, сигурно при грешка са се връщали назад?
Излиза, че Ния си я държат умишлено.
И умишлено не показаха нито една от глупостите, които Ния  е написала.
При грешен отговор се връщаха крачка назад.
Гледах играта отново и в началото Гергана е доста назад, а Дениз е най-напред. Но знаеше годините, които пък другите не знаеха и това ѝ помогна.

# 3 372
На Карина странностите далеч не опират до телевизора.

С онзи казус с уж отказаната целувка изобщо не съм сигурна, че той изобщо е целял да я целуне. Не го видях така.

А и да е имал намерение да я целуне, то е целувка по бузата, където я беше омазал и да го ползва като претекст да си открадне целувка по бузата. Чак пък такова превъзнасяне за целувка по бузата ми се вижда прекалено.

Или какво? Зрителите са очаквали да я оближе по бузата в заведение ли? Баш Карина? Него може всякакъв да го наричаме, но усеща с коя докъде може да стигне. Не вярвам и през ума му да е минало да го направи там с Карина.
Толкова уплашено това нейното "не", ще речеш, че тя е 7-ми клас, а той е насилник.  

От друга страна още като се качиха на корабчето, тя му се метна на врата. Излезнаха от водата и директно се сгуши в него.
Айде и с на Карина фалшивата дистанция толкова.

# 3 373
  • Terra incognita
Преди омазването по бузата нямаше ли един момент, в който Виктор настояваше да опита нещо от неговата вилица и тя пак - "не, не".
Гнус ли я е, какво? 🤪

# 3 374
А някой разбра ли Виктория защо се разрева на срещата им с Виктор в четвъртък? Според мен заради гривната и че не стана нейното.

Общи условия

Активация на акаунт