Марта не си изигра картите добре, нещо се опита да доминира над Ергена, а той не обича. (имам предвид не харесала целувката му?!).
Деница - и тя залита по разговори за др.момичета, а това не е печелившата стратегия. Ергенът даде да се разбере, че на срещи ще си говорят само за него. Поне се усеща да спре, и кокетничи с него. Той се отнася с нея като с улегнала жена и жена, по-голяма от него (не и знам годините, спорен въпрос), и това го привлича именно.
Сашето си я харесва, със зъби и без зъби, тя си знае, ролята на жертва я придвижва напред и си я играе. Поне знае, че на среща се говори само за тях двамата.
Карина му харесва физически, но като се дърпа от него като опарена, това хич не го амбицира, пълно е с такива дето го възбуждат и му показват интереса си.
За Дениз не мисля, че я харесва. Интересно му е, че е мюсюлманка, но мисля не е негов тип. Спазва някакво културно поведение с него, и той я държи, нали има още 9 серии, с някой трябва да си партнира.
За Людмила, май не е показал някаква положителна реакция към нея. Държат я да коментира всяка реплика. Ако това не го пускаха, тя ще е почти като статистките Ния и Карина.