🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 187
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 375
Виктор каза, че Капитонова (27г) му е симпатична. Тя като гледаше фотосесията на кака Саши (34г) беше изненадна как целуват Виктор. Тя не е  толкова агресивна, по-скоро го играе като ученичка. Виктория играе просто за победа в състезанието, гледа си дали върви във възходяща линия напред и нагоре и това е важнното, не като кака Блага, която с гащите вдигна много интереса, пък после нещо никаква я нямаше, добре, че и дадоха роля  в "50 нюанса сиво".

Марта не си изигра картите добре, нещо се опита да доминира над Ергена, а той не обича. (имам предвид не харесала целувката му?!).
Деница - и тя залита по разговори за др.момичета, а това не е печелившата стратегия. Ергенът даде да се разбере, че на срещи ще си говорят само за него. Поне се усеща да спре, и кокетничи с него. Той се отнася с нея като с улегнала жена и жена, по-голяма от него (не и знам годините, спорен въпрос), и това го привлича именно.
Сашето си я харесва, със зъби и без зъби, тя си знае, ролята на жертва  я придвижва напред и си я играе. Поне знае, че на среща се говори само за тях двамата.
Карина му харесва физически, но като се дърпа от него като опарена, това хич не го амбицира, пълно е с такива дето го възбуждат и му показват интереса си.
За Дениз не мисля, че я харесва. Интересно му е, че е мюсюлманка,   но мисля не е негов тип. Спазва някакво културно поведение с него, и той я държи, нали има още 9 серии, с някой трябва да си партнира.
За Людмила,  май не е показал някаква положителна реакция към нея. Държат я да коментира всяка реплика.  Ако това не го пускаха,  тя ще е почти като статистките Ния и Карина.

# 3 376
И на мен би ми било гадно да опитвам от чужда вилица. Особено пък на Витя.
Аз не ги съдя толкова строго за викторината, нещата се забравят, особено като си завършил училище отдавна. Ния обаче е била ученичка скоро. Правописът е задължителен.
Виктор не е мой тип, но не мога да отрека, че е хубав мъж. Изключително интелигентен?! , даже и умен не ми е, не съм слушала въпросния подкаст, ама не го чух един път да подхваща интересен разговор, да задава въпроси. Един фитнес инструктор и това е, за мъж на 32 е малко. Всеки е имал разочарования от това, което не му се е случило, ама не може цял живот да се жалваш за пропуснатите възможности.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 00:33 от Jeri-sweet

# 3 377
един фитнес инструктор по цял ден сваля мацки и тъпи разговори се е научил да води покрай клиентките.

# 3 378
  • Terra incognita
Честно да ви кажа, аз Виктор не мога да го усетя що за човек е. Твърде много се прикрива. Твърде сдържан. Неествествен ми е. Това не е той. Да иде в ББ, та да го преценим. Иначе в тази сапунка  няма как 😄

# 3 379
Ако зорът ѝ е бил в чуждата вилица, при това точно тази на Виктор, то какво можем да кажем за хипотетична целувка с този човек?
Като я е гнус от него генерално- чантата, пътя и вкъщи. А тя на церемонията потреперваше. И не беше от студ.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 07:37 от geri1919

# 3 380
Ако зорът ѝ е бил в чуждата вилица, при това точно тази на Виктор, то какво можем да кажем за хипотетична целувка с този човек.
Като я е гнус от него генерално- чантата, пътя и вкъщи. А тя на церемонията потреперваше. И не беше от студ.
Жената се притеснява да не й свърши почивката. Joy
Иначе за гнус чак не, на първа среща мъж да ми предлага да опитвам от вилицата му и да ми се пресяга през масата ми е навлизане в личното пространство. И аз съм интроверт. Joy

# 3 381
Първа среща лично с нея, иначе тя реално го познава от вече над месец. И аз съм интроверт, но за толкова време все ще ми е станало ясно искам ли да ям от чужди чинии и да обменям телесни течности с някого. Ако не проявява никакъв интерес към него, какво прави там?

# 3 382
  • Terra incognita
Честно казано и аз не бих приела добре пресягане през масата да му опитвам от вилицата. Но за пред камерите бих замазала положението. То и Виктор едва ли умираше точно това да прави. Просто цялата среща беше много неловка, което поражда неадекватности и глуповато държание.

# 3 383
Ако говорим от гледна точка на сценарий, за мен и самото изцапване по бузата не беше случайно, но тук изпадам вече в голяма конспирация. И двете неща имаше как да ги отиграе Карина, така че хем да не се чувства прокажен и отхвърлен Виктор, хем тя да не отстъпва от позицията си, но както вече казах, на нея много ѝ липсват социални умения.

# 3 384
На мен ми допада това, че Карина няма телевизор и интернет. Но ме измъчва въпроса защо го прави, какви са и мотивите. Някакви предположения?
Работи върху себе си?
Медитира?
Трудно и е с техниката?
Вредни за здравето? -медицински работник.

# 3 385
  • Terra incognita
Е как да няма нет, като ползва Инстаграм?
То това е куриозното. Заявяваш, че нямаш нет, обаче мяташ яко сторита.
Разбира се, може да ползва чужд нет, но тогава какъв е смисълът от това гръмко изказване?

# 3 386
Хващам 5g заради ковид ваксината.
Ех, ама сега разбирам защо си ми толкова симпатична и толкова да ми допадат мненията ти. Сигурно е съвместимост между чиповете. Joy
За Виктор мисля следното: играе го перфектния джентълмен и много свестен мъж, но си призна, че го е страх момичетата да не си тръгнат, т.е. очевидно така е инструктиран. Видях едно негово стори, което ме издразни - беше постнал скрийншот, как негов приятел го защитава от нападки, че е гей, с много "културното" излияние "Виктор е **** повече момичета от всички вас със сигурност" (нещо в този дух). И кавалерът Виктор го изпльоскал и благодарил на приятеля си за подкрепата. Ами... много комплексарско, какво да кажа повече.
Втори гаф за мен - в Инстаграм беше постнал, че умната жена правела френска любов... Аз бих казала - умният мъж не пише такива постове, особено, когато е публична личност, ама това съм аз и моите разбирания все пак. Simple Smile
Иска му се да е духовно извисен, обаче все нещо не се получава точно така. Simple Smile
Иначе цялостно в предаването се държи сносно, имам забележки, но все пак има немалка режисура и нещата невинаги зависят от него.
Хареса ми, че най-после демонстрира ясно предпочитанието си към една от участничките с трите рози. Време беше някак си. И Алекс въпреки неграмотността и незнанието си (провокирана или не от дислексия) и треските си за дялане все още се държи най на положение и не намирам друга, която да ми допадне повече. Опитва се да работи над себе си, не отвръща на грозните обиди със същите грозни епитети и се старае да бъде добра и достойна. Не е малко.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 01:09 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 3 387
нещата се забравят, особено като си завършил училище отдавна.

Как може човек да "забрави" какво се е случило през 681г. ? Или кое произведение е написал Вазов?
Това да не са пенсионерки на 80 и кусур години, че да започват да забравят? Не са ги питали почти нищо специфично от някаква наука, питаха ги елементарни неща от обща култура, които дори и да не си бил добър ученик, би трябвало да си ги чувал и виждал - като връх Ботев или "Съединението прави силата"?

Просто интересите са им такива, дребни, елементарни, ограничени.................... Блага ходила на Банско, но не го знае в коя планина е и Черната Златка бърка европейски столици и казва, че един и същи град е столица на две държави, а съм 100 процента сигурна, че и на шопинг сигурно във всичките е ходила.

Почвам да си мисля, че живея в някаква паралелна вселена - няма хора около мен, които да се толкова зле, ама наистина няма!

# 3 388
Някой по-назад беше писал, че едва ли някой би си измислил диагноза-дислексия - повечето в България са самодиагностицирани, защото в училищата децата преди години не са наблюдавани за това. Така че със сигурност има и голям процент, които използват това за оправдание. Категорично НЕ казвам, че Александра е сред тях, не ме нападайте! Напротив, отдавна ми прави впечатление, че трудно борави с думите извън отработените такива от self-help сферата, което е признак на единия тип дислексия.

# 3 389
И аз мисля, че всеки що-годе интелигентен човек до смъртта си (ако няма деменция) би трябвало да помни 681, 1878, 1885 г., Паисий Хилендарски и Бойчо Огнянов. Дори не става дума за някакви подробности и дълбоки исторически познания, а елементарни факти.
Убедена съм, обаче, че без замисляне участничките ще могат да изброят поне 20 световно известни бранда за 1 минута. И толерирането на явна неграмотност в днешно време е наистина брутално.

Общи условия

Активация на акаунт