Магазини Pepco 9

• 57 318
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
И аз имам малко черно ,за плаж го ползвам.

# 301
Портмоне за монети е розовкото. Харесва ми, че е с цип, а не от онези, които имат горе като ретро щипка (ако се сещате). Т.е. затваря се добре като в с цип. Може и друго дребно да се сложи де- банкноти, червило или гланц и др.
Черното е маска.
Наси, подходяща ли е за лятото, тънка ли е? Ние с детето имаме маски от Пепко, но от едната страна са мъхнати и топли като полар почти...не стават много за жегите (за стаи без климатик). Нещо сатенено ми се иска...

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 03:02 от dolce miele

# 302
  • На изток от Ада
розовото е портомоне от силикон май , черното е маска за сън да с вата , 4 е маската

# 303
Маската за сън дебела ли е много? И къде стои в магазина?

Имам една от Ню Йоркър, на доизживяване е, ама където и да видя все са едни мега дебели, пухени и спарват, особено лятото...

# 304
Би трябвало при фиби,ластици, портмонета и чанти да стои, виждала съм и аз

# 305
  • На изток от Ада
Мисля ,че е ок маската не е мн дебела ,но знам ли има стилажче маски за сън очила слънчеви  и още неща ,но не се сещам какво .има и др цветове маски

# 306
Нашите маски, през 2020 г купувани, стояха при "туристическите" артикули- несесери, мини опаковки за козметика, възглавнички за пътуване, чанти за плаж и други подобни.

# 307
  • 1st floor
В Пепко виждали ли сте от органайзерите, които са като висящи етажерки? Текстилни, закачат се на нещо и имат няколко "рафта".

# 308

Записвам се в темата. Освен тези чехли взех и украса за рожден ден.

# 309
Трябва ми нещо чаша или малка бутилка с която даси нося кафе за работа виждали ли сте в пепко ?но трябва да не се разлива в чантата ми

# 310
  • Пловдив
Трябва ми нещо чаша или малка бутилка с която даси нося кафе за работа виждали ли сте в пепко ?но трябва да не се разлива в чантата ми
Преди време си бях купила от Пепко малко термосче. Не знам дали още ги има.

# 311
Термочаша имам от Пепко.Има термоси малки ,да.

# 312
Любимата ми термочаша е от пепко.Чудих и се, защото имам две симпатични термусчета, взех я защото беше красива. Но измести по удобство термусите.

# 313
Имат хубави термочаши, да. Има едни евтини обаче, които отвътре са пластмасови, те не ми харесват заради пластмасата. Неръждаемите отвътре са много хубави. Имат си заключване обикновено.

# 314
Milanda покажи я тая любимка моля те

Общи условия

Активация на акаунт