Магазини Pepco 9

• 57 255
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Нищо което прави балони не влиза у дома Wink
Моя големия син много се занимава с тия формички. Вади ги от фризера, чака ги да се втечнят, после пак ги слага

# 646
Оф, и аз взех ароматни торбички, ама изобщо не миришат.

# 647
Съдовете на Хром Силистра къде се продават?
Има ги и онлайн Wink
http://www.chrom.bg/
От Метро си купувах тави на Силистра.

# 648
Оф, и аз взех ароматни торбички, ама изобщо не миришат.

Съгласна съм, затова вече взимам само от Инглиш хоум. Поръчвала съм ги от сайта, но сега не са налични. Бяха по 2 или 3 лв. Много дълготраен аромат за гардеробите.

Има ги и във физическите магазини, до касите.

# 649
  • 1st floor
Още един глас за Хром Силистра! Simple Smile

Не помня кой показа синята дамска пижама с папагал, но благодаря! Взех за щерката плюс още една в бяло и розово, пак за 10лв. Хареса ги. За мен  - един сутиен бриджитка, да не съм капо. Grin

# 650
И аз много харесах папагалската пижама, но исках да я нося за из вкъщи, а потникът ми идва твърде изрязан. 🤷Ще чакам ново зареждане.

# 651
На мен пък панталонките ми идват леко къси, но пък е толкова свежа, че само като мина покрай огледалото и ми оправя настроението 😄

# 652
  • София
Каква е цената на тази пижама? Скоро не съм влизала в Пепко.

# 653
10лв., имаше и по 8лв.

# 654
Аз взех пижама за голямото дете от мъжката серия. Много му е удобна. Ползва я за комплект из вкъщи. Като имам ходене ще взема още една.

# 655
Днес си взех бяла дънкена пола, много мек и разтеглив плат, но не мога да се реша да я нося щото си мисля,че прозира. Уж е плътен плата, но все ми се струва, че гащите ми ще се личат дори и бели. Simple Smile С едно огледало на терасата и на слънце се оглеждам  и се чудя кво да правя. На работа имам колежки дето идват с прозрачни поли рокли, даже им виждам цвета на прашките отдолу, еми просто отврат. Някой ако има същата, моля да каже, прозира ли му или аз се филмирам...

# 656
Днес си взех бяла дънкена пола, много мек и разтеглив плат, но не мога да се реша да я нося щото си мисля,че прозира. Уж е плътен плата, но все ми се струва, че гащите ми ще се личат дори и бели. Simple Smile С едно огледало на терасата и на слънце се оглеждам  и се чудя кво да правя. На работа имам колежки дето идват с прозрачни поли рокли, даже им виждам цвета на прашките отдолу, еми просто отврат. Някой ако има същата, моля да каже, прозира ли му или аз се филмирам...

Бяла дреха не се носи с бяло бельо, а с такова в телесен цвят, така няма да прозира Simple Smile

# 657
Дънков плат да прозира!?

# 658
И аз бих носила с бельо с телесен цвят.🙂 Иначе съм виждала и с черно бельо да носят бели поли и панталони...😃

# 659
Имам бели дънки и бяла дънкова пола, никога не съм се замисляла с какъв цвят бельо да ги нося, платът е толкова плътен. Да беше друга материя - разбирам. Стана ми любопитно що за пола е това, ще я погледна в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт