Магазини Pepco 9

• 57 250
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Сини торби за смет с нар взимам 60л аз 🌷🌷🌷

# 211
Сини торби за смет с нар взимам 60л аз 🌷🌷🌷

Може ли снимка на торбите. За първи път чувам за тях, виждат ми се много интересни 😀

# 212
Ох на село сме,ако някой друг може да качи....😇сини са, седят срещу касите при нас

# 213
Ох на село сме,ако някой друг може да качи....😇сини са, седят срещу касите при нас

И имат аромат на нар, правилно ли разбрах?

# 214
# 215
  • София
Колко струват капсулите за пране?

# 216
Май 8 лв.

# 217
Не бих се доверила за капсулите. Не знам дали съм права, но гледам да купувам препарати за пране на по-големи фирми, обикновено на Хенкел - Ариел, Омо или Персил. Чувала съм за някои български препарати, че въобще не перат и в крайна сметка евтиното ти излиза по-скъпо.

# 218

И имат аромат на нар, правилно ли разбрах?
Да, миришат на нар. Взимам от по-малките, за да събирам в тях използваните пелени. Не ми харесва, че са без дръжки. Лично аз предпочитам торбите от Лидл с аромат на лавандула, но за съжаление не са в постоянния им асортимент.

# 219
Да на нар миришат,ами за мен са добре имат малки удължения 4бр да си ги завържеш 😁

# 220
Ходих за дънковите панталонки с коланчето и няма помен от тях 😔

# 221
Аз като плащах тия дни,жената сгъваше жълти тениски мисля че бяха с някакво цвете ,май ще ида да ги видя

# 222
  • На изток от Ада
А аз ми трябват малки торби за смет около 20л. Жалко

# 223
Ходих за дънковите панталонки с коланчето и няма помен от тях 😔
Ако говориш за къси панталони с бяла връзка - аз си взех такива днес. В нашия град ги има, всички размери и даже два цвята - светло и тъмно синьо. Така че, най-вероятно пак ще заредят.

# 224
Аз взех cardio bunny още 2 клина, и една постелка за банята.
Капсулите ги пропуснах.

Общи условия

Активация на акаунт