След месец пак може да те попитам същото, но няма да се сърдиш. 😂 😀 😀
Сюжетът е много тъп, но все пак с тези актьори може да стане добър.
Но ще го гледам, разбира се, имам още двама любимци - Буура и Хафсанурчето (колко ме е разплаквала тя).

Онази, чието име не споменаваме е излезнала с нова статия:
)

Понеже досега се смяташе, че вероятно ще бъде партьор на Хафса, което не пречи да се случи по-нататък в сериала, де.

Все едно тялом и духом се е предала под чужд контрол и гледаме просто друг човек...
В последните дни овчицата ни губи последователи на дневна база (нещо, което не се е случвало не знам и аз от кога). Освен това ангажираността към постовете ѝ рязко намаля, което е основният показател за рекламодателите... Това са фактите, пък всеки да си ги интерпретира, както иска 

благодаря от сърце за новата тема и за всичко споделено
радва ме, че колкото и да не сме доволни от някои поведения на патронката ни, никой не се вживява прекалено и всичко се обсъжда с лекота или хумор 

да е рекламно лице на нещо
и изобщо цялото това лигавене някакси вече е ту мъч, както се казва на чист български. Но пък ето и една много сладка снимка:
, съм й фен №1. Аз заради Птичката, която беше. Макар че това е само един ромком, и куп недостатъци си има, обаче с удоволствие го гледах, все едно на почивка бях. Препоръчани теми