И малко да се поправя - написала е, че подготовката за втори сезон на Между мен и света ще започне всеки момент (т.е. потвърждава, че ще има продължение, но работата не е започнала, както преведох в бързината по-рано днес) 
Мине Тугй е изгледала 7-те епизода на сериала наведнъж и много е нахвалила екипа

Двете с Демет от времето на Ягодите

От вчерашното промо на Дисни, 4-те филма, които Демет изброи, че са в списъка ѝ за гледане са "Изгубени", "Леденото кралство", "Злодеида" и "Рая и Последният дракон":

От днешната ѝ активност >>> https://www.instagram.com/p/Chkr5seDkg-/
Най-големият урок, който научих тази година, е да не насилвам нищо - разговори, приятелства, връзки, внимание, любов! Всичко, което е насила не си струва усилията."
Не знам защо в този контекст се присещам, че с Руткай май развалиха дружбата в последно време. Не знам дали е за добро, или за лошо. Така и не можах да преценя какво е влиянието му над Демет

От новия ѝ адрес в Левент:

Този кучо не ми е известен на кого е

Публикували са интервю с режисьорката Хюля Гезер >>> https://episodedergi.com/dergi/episode-yerli-ekim-2022/
Не съм го изчела цялото, но за Демет е казала следното:
Бях чувала хубави неща за Демет от колегите, но честно казано не очаквах толкова много. Срещнах страшно приятелски настроен човек с огромна енергия, който общува с лекота. Когато отидох на снимачната площадка, видях колко дисциплинирана е като актриса и колко екипен играч е. Ценя високо тези качества.

От караваната на гримьорите:

Хафса напомня, че остават 2 дена до финала:

Отново голямо браво за екипа - успяха за пореден път да ме изненадат! Сега вече разбирам вълнението, с което Демет говореше за сериала. Направи изключителна роля и неслучайно получи признанието на толкова много хора, които до момента са имали предрасъдъци към нея 

Даже ще пропусна да спомена камъните, които редовно се хвърлят в нея като организираната акция да се слагат ниски оценки на сериалите на Демет, например...
Това е кратката версия със събитията отзад-напред.