🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Мире, точно нея не я споменаваме Kissing Smiling Eyes И малко да се поправя - написала е, че подготовката за втори сезон на Между мен и света ще започне всеки момент (т.е. потвърждава, че ще има продължение, но работата не е започнала, както преведох в бързината по-рано днес) Hands V

Мине Тугй е изгледала 7-те епизода на сериала наведнъж и много е нахвалила екипа Hands Clap

Двете с Демет от времето на Ягодите Flowers Strawberry

От вчерашното промо на Дисни, 4-те филма, които Демет изброи, че са в списъка ѝ за гледане са "Изгубени", "Леденото кралство", "Злодеида" и "Рая и Последният дракон":

От днешната ѝ активност >>> https://www.instagram.com/p/Chkr5seDkg-/

Най-големият урок, който научих тази година, е да не насилвам нищо - разговори, приятелства, връзки, внимание, любов! Всичко, което е насила не си струва усилията."

Не знам защо в този контекст се присещам, че с Руткай май развалиха дружбата в последно време. Не знам дали е за добро, или за лошо. Така и не можах да преценя какво е влиянието му над Демет Rolling Eyes

От новия ѝ адрес в Левент:

Този кучо не ми е известен на кого е Animal Dog

Публикували са интервю с режисьорката Хюля Гезер >>> https://episodedergi.com/dergi/episode-yerli-ekim-2022/

Не съм го изчела цялото, но за Демет е казала следното:

Бях чувала хубави неща за Демет от колегите, но честно казано не очаквах толкова много. Срещнах страшно приятелски настроен човек с огромна енергия, който общува с лекота. Когато отидох на снимачната площадка, видях колко дисциплинирана е като актриса и колко екипен играч е. Ценя високо тези качества.

От караваната на гримьорите:

Хафса напомня, че остават 2 дена до финала:

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 23:25 от super_katia

# 571
Какви са признаците за разваляне отношенията с Руткай?

# 572
DariVale, няма нищо категорично по въпроса, но за последно двамата се появиха на премиерата на сериала, т.е. 14 септември. От тогава до сега нямат общи изяви, харесали са си само по една снимка в Инстаграм, а не е като да не са активни там. Приятелките на Руткай Ханде Йълмаз и бижутерката Гюлдже също изчезнаха рязко от обкръжението на Демет... То ще си покаже People Dancers

# 573
Ден за кино:

# 574
https://turkserial.org/2-mezhdu-mirom-i-mnoy/page,8,3082-89-medu … oy-vse-serii.html

Привет от мен!
8-ма серия с руско озвучение!!!
Приятно гледане!

# 575
Хубав финал, който остави широко отворена вратата за втори сезон Kissing Face Отново голямо браво за екипа - успяха за пореден път да ме изненадат! Сега вече разбирам вълнението, с което Демет говореше за сериала. Направи изключителна роля и неслучайно получи признанието на толкова много хора, които до момента са имали предрасъдъци към нея Hands Clap

От премиерата до сега неизменно са на първо място Heart Eyes

Действително много силен женски екип Hands Muscle

От певицата Ирем Дериджи:

Прекрасни думи от Фатма Топташ - връзката им с Демет в истинския живот изглежда по-силна от тази на Нилюфер и Лале даже Revolving Hearts

От Шуки Heart Eyes Излишно е да казвам колко страхотен партньор е той Cupid

От Токио:

Съгласна съм с него, че една театрална постановка действително много би му отивала на Буура Hands Facepunch

Саадет Gift Heart

Беркай Шахин, Нихан Шербетчи, баш шефът на Дисни Турция и всички останали Relaxed

Струва ми се, че с пускането на сериала извън Турция, моментите за гордост на екипа ще се увеличат още повече Nerd

# 576
Снощи прочетох много забавен коментар на една джановистка. Опит за цитат: всички фенове на Демет завиждали на успехите на Джан, затова пишели грозни неща за партньорките му. А пък Демет се останала там където си била. Омъжила се за Коча. И толкова си можела.
Едва ли не, никакво развитие при нея, а пък италианеца....ехеййй какви висоти покорил.

# 577
Ей, Демет, Демет, къде е Джан къде си ти? 😢 😢 😢
Скрит текст:
Джан, развял коси и мускулаци, покорява върхове, а фенките драпат по баира след него. 😂 😀 😀. И тяхната не е лесна, добре сме си ние. 😉 😜

Момичета, дайте спешно в спойлер инфо за финала, че искам спокойно да чакам бг превода.

# 578
Аз съм фенка на сериала Ранобудна птичка, там харесах това, което направиха Демет, Джан и целият екип. Махленските им коментари направо излагат Джан.

Финалът на Между мен и света-само ако искате да знаете:
Скрит текст:
Синем си тръгна от Толга; Кенан си тръгна от Илкин; Толга дойде при Илкин, но Илкин си тръгна.

# 579
Прости фенове има сред почитателите на всички актьори, затова не е редно да пришиваме глупостите им на самите актьори Hands V Фактът, че вече толкова години, след като пътищата на Джан и Демет се разделиха безвъзвратно, а има хора, които продължават да виждат някаква обща база за сравнение между тях, говори достатъчно за нивото на отклонение Rolling Eyes

Нека всеки се радва на успехите на любимеца си, без да омаловажава труда на останалите актьори. Ние си гледаме в нашата градинка Flowers RoseFlowers SunflowerFlowers TulipFlowers Hibiscus Даже ще пропусна да спомена камъните, които редовно се хвърлят в нея като организираната акция да се слагат ниски оценки на сериалите на Демет, например...

Както и да е, да отговоря на Пепелчето в подсказка Kissing Heart

Скрит текст:
На финала Илкин остана сама и каза, че проблемът ѝ не е нито Толга, нито Кенан, а е между нея и света. Т.е. пое отговорност за постъпките си и продължава напред, местейки се в Париж, само че в последният кадър получава някакво съобщение, което ще разберем какво е вероятно във втория сезон Sunglasses Това е кратката версия със събитията отзад-напред.

По-обстоятелствено - Илкин сподели на Кенан, че иска да гледа постановката на Толга. Кенан ѝ каза, че ако отиде, значи има нещо недовършено между тях и би се радвал да не го прави. Синем заряза Толга след представлението и му каза, че въпреки всичко Илкин е неговият човек и че е била в залата. Братовчедът Джунейт и Бурчин най-накрая се сгаджосаха. Толга отиде да говори с Илкин и да я моли да си простят. Тя му призна, че е била Берлин и че след всичко, което преживяха вече е късно за двамата. Кенан се отдръпна от Илкин и ѝ каза, че не е готов да се впусне в нова връзка. Синем напусна работа и написа книга за цялата тази история. Илкин отиде да си вземе автограф от нея и след като Синем я догонва на улицата разбира, че Илкин е отрязала Толга, а Кенан Илкин и тя се мести в Париж.

Има колкото приказен елемент, толкова и горчива истина Nerd

# 580
Това е горчивата истина за живота, счупеното винаги си личи, колкото и да го лепиш. Следата от него винаги остава...
Както си и помислих още след 3 епизод, накрая всеки по пътя си..., но е хубаво че има оставена вратичка за нов сезон 🍀

# 581
Казах ли ви аз 😊 , че
Скрит текст:
Синем не е лошо момиче. 🌹

Втори сезон - да, Демет- задължително, но с нова история и нови герои.
Така ми се иска на мене, но каквото и да е, само да е скоро. 😂

Кати, 😍 поставям ти бойна задача да следиш линията  Рутко- Демет. 😂
Той е стилистът за Демет, но винаги съм очаквала разрив (на стилист / коафьор/ гримьор вяра да нямаш 😉 😜).

# 582
То това му е хубавото на този сериал, Пепелче, че героите не се делят на добри и лоши, а във всеки се бореха неговите си вълци и това се отрази на отношенията му с околоните Nerd

Забележителният катарзис за Илкин Hands Muscle

Скрит текст:
Хареса ми линията с женската солидарност накрая - вместо да се хванат за косите, Синем и Илкин погледнаха истината в очите и разбраха грешките си People Dancers Синем нямаше нужда от Толга, за да бъде забелязана, а Илкин се научи, че трябва да пусне този, който иска да си тръгне Kissing Smiling Eyes  

"С благодарност и любов на жената, която ми даде образ в огледалото и ми помогна да намеря мястото си в света"

Демет в собствен елемент Sunglasses Снимката като че ли беше отговор на някаква поредна нападка, но вече даже не помня по какъв въпрос Animal See No Evil

Това куче от къде го събра... И в колата пак него гняви Joy

Разбира се, няма да е тя, ако не се отзове, когато има нужда. Това момче, което е син на техен колега е изчезнало... Дано се намери и всичко е наред с него.

# 583
Благодарим за експресния превод на финала!

https://ok.ru/video/4305711401591

# 584
Кати, замислих се над твоите думи-  с възрастта съм станала нетолерантна към чуждите "вълци" 😉 и рязко разчиствам край себе си хора като Илкин например.
В момента, в който намеси Синем в играта си с циничностра на човек с някаква "локална" власт и пари, тя отпадна от графата ми "добър човек".
Но това съм аз- тънкообидна и злопаметна. 😂
 Май  съм от лошите. 😊

Но след финала може да си променя мнението. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт