Рисуване за начинаещи

• 165 082
  • 643
  •   1
Отговори
# 90
Аз малко в тъча ви следя, ама реших да се разпиша.
Срам ме е, че съм схваната в ръцете и щерка ми рисува по-добре от мен. Ама нали таланта се предавал през поколение, та аз съм с 2 леви и отзад.
Иначе знам разни техники особени за рисуване с масло. Израсла съм с миризмата на терпентин, сред бои, ножчета, четки и стативи.
Сега съм горда притежателка на статив, платна и бои от месец насам, но единственото, което като муза ме споходи беше да си нарисувам едната саксия  Embarassed
Идеята на Мюриель за етното ми хареса, може и да си седна на Дто и да измайсторя нещо.

# 91
Хипатия, благодаря!   bouquet Изтеглих почти всичко, което си качила и го "разпространявам"! Много хубави неща! Тук само ме тормозят за уроци, а от мен учител не става, но тези книги са много полезни Grinning

# 92
malina,  за да  видиш, че има други безотговорни начинаещи:) пускам първото нещо, което нарисувах, откак музата ме споходи отново.
Рисувала съм го на компютъра с мишката, но беше супер изнервящо, та утре ми пристига таблета:) срещо 179 лв както ме посъветва Жана..
Хм, ама не знам ще се  брои ли за участие, ако е правено на компа newsm78
http://img82.imageshack.us/img82/5827/tqmy8.jpg

# 93
ТЕМАТА СТРАШНО МНОГО МИ ХАРЕСВА !!!Много бързо прегледах темата-извинете ако се "повторя"...
Преди  време бях на уроци при един възрастен художник(лека му пръст).
Първо ме научи как се правят тонове-един пантон с мноооооого цветове и забъркваш докато се получи.(следва продължение)
Мисля че това за анатомията е доста сложно за начинаещи... newsm78
Видях по-горе в темата "как да си направим платно"'-продават се готови за 6-7 лв(30/60см) в магазините за рамки и бои за картини(за тези които не им се занимава).

# 94
  • най-шареното място
Страхотни неща сте показали!

# 95
# 96
Хипатия, с какво се отварят тия djvu файлове?

# 97
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
malina,  за да  видиш, че има други безотговорни начинаещи:) пускам първото нещо, което нарисувах, откак музата ме споходи отново.
Рисувала съм го на компютъра с мишката, но беше супер изнервящо, та утре ми пристига таблета:) срещо 179 лв както ме посъветва Жана..
Защо да не се брои- страхотно е!

# 98
yosarian-благодаря   bouquet
вчерашния ми опит с темперите силно ме обезкуражи, ама няма да се дам лесно де:)) 

# 99
Хипатия, с какво се отварят тия djvu файлове?

с това

# 100
# 101
  • Sofia
Това особено ако си го рисувала с мишка е станало много добре! Wink
 Ще показваш красоти като ти дойде таблета! И виртуална почерпка трябва Wink

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 15:40 от Жана /bg_paint/

# 102
Жана, къде си учила?

# 103
Браво Хипатия !Темата е супер!!

# 104
  • До хладилника, който обичам
Бу, тези вази в подписа ти ти ли си ги рисувала? Много са красиви!

bowuu
Aз, аз  Grinning
Добра съм с молив; някога бях добра в отмивки с туш; с цветовите композиции не съм чак толкова добра, поради което имах само 4,50 на цветната композиция в далечната 1997-ма; но пък с цветове на вазички се справям без грешка  Mr. Green. Лица, тела - добре.

Приемам тема Етно, още не знам как ще я изпълня само.

Жана, фен ти станах  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт