СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 470
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
Рени, бива ли така?
Но пък все още нямаме черен химикал.
От две години вкъщи се пише само с черни химикали. Обаче миналата седмица купувах моливи за чертане. Знам, че есента купих поне десет. Е, нямаше останал нито един извън несесерите им. Да се чуди човек къде са затрили толкова много моливи.

# 676
  • София
Я, споделете дали ще ги оставяте вкъщи преди изпита?
Гледам нашите в школо и за 13-ти и 15-ти са заредили програма. А аз се изкушавам да си го оставя вкъщи от предишната седмица.

# 677
Моят другата седмица е във Варна на състезания, така че на училище няма да ходи. Непосредствено преди изпитите обаче ще си ходи, че много отсъствия ще му станат.

# 678
  • в очите на дъщеря ми
Честит празник!
Всъщност, тя лудостта има различни проявления и състояния...напр. "тиха лудост " 😅😅😅😅
В понеделник и вторник в училището на прекрасната има "пробни", задължителни....тдамммм, "часът на истината"  или поне "около" нея..още от сега се треса...
Девойката отново е хремава,  за 546 път тази уч. година.
Аз ще я оставя в къщи от 9/ 10 юни..не знам дали е правилното, но ...

# 679
  • Майничка
Хич няма да я оставям,, едва ли ще свърши нещо повече.

# 680
Да не го карантинират ми е дертът, че целият гърч ще отиде нахалос.

# 681
  • София
Е, аз пък съм заредила (и скътала) черни химикали, моливи, гума, линия, триъгълник и пергел от началото на септември, да не забравя. Помня ли къде са е отделен въпрос. Но ги има! 😄
По-добре ги потърси, за да не се окаже, че от толкова чакане химикалките са засъхнали и пишат трудно.

Вчера са им дали служебните бележки. Вече са в https://infopriem.mon.bg/

И споделям нещо за преговор. Само материала от седми клас е.
Познай творбата
Познай кой герой говори

# 682
  • София
Еййй, има живот в групата! Kissing Heart
На мен още не ми потреперва  под лъжичката, но всяка моя свободна минута е негова заета Stuck Out Tongue Winking Eye Горкият само чака да му се махне от главата НВО-то ..... и аз. Все по често казва, че се притеснява за изпитите, а аз го успокоявам, че не са трудни и ще се справи . Все повтарям - ти сега си решавай задачи и прави тестове и ще видиш как ще успееш!:joy:
Еми каквото стане/направи, това! Няма да умираме, я! Такъв му бил късмета! Ей така си се успокоявам .... явно съм се примирила с резултатите дотук! Kissing Heart
С черни химикали пише от 2-3 месеца, преди изпитите пак ще купя.
От училището не ги оставят намира, предстои контролно по руски, проект по история, някакви контурни карти по география и най-важното - класно по МАТ. Е , има и учители, които вече са ги ориентирали за срочната оценка и тази седмица ще правят последни изпитвания. Heart Eyes
Не съм решила дали да го оставя у дома дните преди изпитите, защото ще бъде сам и надали ще чете произведения, по скоро ще зяпа тубата , а тези теми не се падат на изпита Simple Smile

Алкохола съм го засилила от март, много обичам да си пийна вечер ракийчица със салатката. После за добро храносмилане и винце и после ..... що съм 100 кила Joy

Ние още нямаме раздадени служебни бележки.

Някой ще споделили пробния на Веди по БЕЛ и после и по МАТ, да запълня още някоя минута на отрочето. Kissing Heart

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 07:49 от ims

# 683
  • Mars Hotel
Не ми беше хрумвало да я оставям вкъщи преди изпитите, честно казано. Има резон в това, но предвид, че имаме пътувания след НВО-тата, ще ѝ се съберат много отсъствия и май ще рискувам да си ходи.

До 3 юни имат класни, контролни, проекти и един пробен по математика, а на 4 юни е изпитът в НПМГ. Едва след това ще я тормозя да преговаря по БЕЛ.

# 684
На мен ми харесва това спокойствие. Но до кога ще е така?
Тез почивки ми идват в повече на дятето, ден на училище, пет вкъщи. После разходки до училището за по три часа, и пак ще почива. И докато се усетим, станало време да ги отпратим в новите учуилища. И лятото ще е като тази учебна година, докато се обърнеш и е отлетяло.
Момичета, не забелязвайте на моменти правописните грешки които имам, на тела когато натискам някоя буква, все се намира вместо буква, да излезне цифра, а на клавиатурата на компа, тъй като е с батерии, ми прави проблеми, всеки път добавя допълнителни букви, или ги пропуска, хваща ги липсата, гледам да ги отстраня на момента, но се случва да не видя всеки път някоя и друга грешка която трябва да коригирам.

# 685
  • София
Питах я моята дали ще иска да я оставя в нас 13-17 юни. Нямало било смисъл... не разбрах защо и не задълбавах. Т.е. тя не иска да си стои в нас.

# 686
  • София
Аз също мисля да го оставя да почива около матурите. В нашия клас сега плъзна варицела. Добре, че сме я карали. Горките деца, точно сега да им се случи.

# 687
  • София
Аз също мисля да го оставя да почива около матурите. В нашия клас сега плъзна варицела. Добре, че сме я карали. Горките деца, точно сега да им се случи.
Въй , варицела!? Ужас! Мислех, че върви ранна пролет. Горкичките, на всичкият зор и това!
Сблъсках се с нея, когато детето беше в детската и ме прегази като парен влак. Той го изкара по-лесно, ама при мен беше кошмар.
Дано да няма други вируси до изпитите!

# 688
Не се бях замисляла да я оставям вкъщи преди матурите. Но мисля да пиша бележка за последната седмица на юни и да чакаме резултатите на морето.

# 689
Аз я питах, тя отказа, не искала да си е вкъщи. Да почивала, ма то от какво ли пък да почива, като този месец го изкараха така, все с почивки.

Общи условия

Активация на акаунт