Човек за разваляне на магия

• 15 587
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Спешно търся жена която лее куршум или восък в гр. София?

# 31
Здравейте. Преди известно време една жена ми даде лист и некролог. Синът и почина, аз излизах с него известно време преди това, но понеже е шантава жена, ме обвини, че аз имам пръст в това. Намекваше ми, че ще си получа заслуженото. Жената си се занимава с магии и ритуали още отпреди това. Отделно - даде ми некролог и лист с уж някаква снимка на петна. Държах ги 2 год под леглото, като от този момент заклевам се усещам промяна в енеегийното поле - самоубийствени мисли; скарах се с абсолютно всички; самота; депресия, въпреки прием на витамин д и б12 и т.н.; самота и само самота и тежки мисли. Спрях да излизам, отказвам даже и с роднини да се събирам, постоянно си седя и цикля в едно положение. Убедена съм на 10000%, че почти всичко идва от тази жена и фамилията и и занимаването ми със сина и преди. Те са "важен "род и не са случайни. Поради това мисля, че е успяла негативно да ми повлияе. Моля, препоръчайте ми човек, който може да провери за негатив. Имам сериозна нужда от такава помощ преди да е станало късно. Медицинските причини за тези мисли са елиминирани засега.

Общи условия

Активация на акаунт