Някой тук бил ли е поемно лице и имал ли е проблеми след това?

• 2 616
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
първо извинявам се ако това е грешния раздел, не ми толкова познат форума, но с оглед активността му реших тук да попитам.
Предната седмица както се прибирах към нас двама полицаи ме привикаха да съм поемно лице при оглед в един от съседните входове. С лицето, което беше задържано, не се познаваме лично, но тъй като сме на същата улица сме се засичали и физиономията му ми беше позната.
При обиска намериха сравнително малко количество наркотици и торбички, ударих няколко подписа и си заминах.
В последствие обаче започнах малко да се притеснявам дали няма да си имам проблеми в бъдеще заради това. Досега не ми се е случвало подобно нещо и не знам каква тежест имат моите показания, как протичат такива дела, и т.н.
Някой тук сблъсквал ли се е с нещо подобно или пък има ли впечатление от познати, за да сподели дали имам реални поводи за притеснение или просто се филмирам?
Благодаря ви!

# 1
  • София
Два пъти съм била, никой не се занимава с теб след това.

# 2
Била съм веднъж. Нито те разпитват, нито нищо.

# 3
  • Далечният изток
Не са ви вземали показания. Не сте свидетел по смисъла на производството. Свидетел сте само на действията на органите при извършването им, за да бъдат те законосъобразни.

# 4
  • София
Мъжът ми беше в същата ситуация със съсед от съседна сграда. Намериха обаче голямо количество трева, като за продажба, много растения и буркани. Не са го викали никъде повече или да му се обаждат нещо. Не се води свидетел, така че няма проблеми. Даже и със съседа вече се поздравяват. Grinning Симпатичен баща на малко момиченце, въобще не изглеждаше такъв. След два дни го бяха пуснали обратно. Не знам какво е станало натам, но явно не е осъден ефективно.

# 5
Никой за нищо няма да те търси след това. Аз съм била поемно лице 4-5 пъти, като в единия случай направо им бях разкрила извършителите. Мъжът ми даже ме бъзика, че съм станала нещатен служител на МВР.

Общи условия

Активация на акаунт