Есенното слънце топли още, а АПРИЛчето не спи по цели нощи

• 8 841
  • 315
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Дея, сложих в албумчето снимка на Мати!
Нуни, то и Мати по толкова изяжда! кажете го това пюре, че ние бяхме при док по това време!
За сега нямаме температура! Но много мрънка това дете!

# 301
  • Русе
За домашната извара, и аз не знаех, че става от кисело мляко  Thinking...Мецанке, дай рецептата като имаш възможност, pls. На мен освен това с лимонтузуто, ми се върти и нещо за мая за сирене, за да се пресече млякото... newsm78
А, и за квасенето на кисело мляко нали има правила? - една закваска(жива) да се ползва за 1-2 пъти , после трябва нова. В тази връзка, който кваси (envia?), от къде (какво мляко) взема закваската, щото доста млека на пазара май не са със жива закваска? Thinking

За музикалните играчки, не ми се говори (особено китайските) Nerd...Понасям само един GSM на Чико и една кула с пръстени на Simba Baby (и двете - порядъчно изтощени), затова на почти всички останали, надлежно съм махнала батериите, пък баткото се е погрижил да изтърбуши кабелите... Mr. Green

# 302
кажете го това пюре, че ние бяхме при док по това време!

Вени, най-елементарно пюре  картоф+тиква. Но Звездио добави и захар в него Naughty
Бързо оздравяване на Мати Hug
Ванчеееее, кажи за тая среща на високо равнище. Какво, що (аз като първата клюкарка Blush)

# 303
Клю-клю да докладва за срещата Laughing:предлагат ми да стана мениджър ключови клиенти за новия в отдел във фирмата,т.е.по-високо платена и отговорна длъжност, но.......винаги има ноооооооооооооооооооооооо
новия офис ще е в Боила в Горубляне, а аз живея в Бъкстон/15км. и никакъв пряк транспорт Sad/
И сега съм шах и мат хем знам, че птичето на каца 2 пъти на 1 рамо, хем работния ми ден ще се увеличи с 3 часа/в път #Crazy/ и основното е , че ще са 3 часа по-малко с Юли Cry
Помогнете мииииииииииииииииии.Единствения разумен избор е да отнема колата на мъжа ми/2 коли е абсурд да поддържаме/, което обаче не знам дали ще стане Thinking.Довечера ще го вербувам/а как се вербува ченге не ме питайте/.
Съжалявам, че ви занимавам с мойте тревоги ама като ви чувствам  толкова близки Hug.

# 304
petrovavania  честито и успех с мъжо няма да ти е лесно

Вени и нашия само мрънка и неще да яде давам му сокче и него неще  Crossing Arms

# 305
  • 2 етажа над тавана
Ванче, успех с вербуването на мъжа ти за колата, като се замисля то и това не е кой знае колко добър вариант, но е по-добре от кибичене по спирките и блъскането в градския.  Предполагам за служебен транспорт дума не може да става newsm78
Но пък и това си е доста добра възможност - права си, че 2 пъти птичето не каца, дано намериш възможно най-доброто решение на въпроса.

И нещо друго ми идва на ум - дали няма някоя колежка/колега, с който да се комбинирате за пътуването - в смисъл да живее близо до вас и да разполага с кола и да те кара до офиса?

Ох, не знам, понякога сме поставени пред доста неприятен избор.

# 306
Привет!

Ние се наразхождахме за днес, тук е адска жега, въпреки че от време на време ръми, някъде около 18 градуса Shocked

Ванче, наистина имаш добро предложение, браво!Ама съвет не мога да ти дам, това е толкова личен въпрос, мога само да ти пожелая да направиш правилният избор, какъвто и да е той Hug

Днес захраних с глутен, купих от Плазмонките които са за гризкане, но понеже Пресил не пожела да си гризе настъргах една в кашата и готово.

# 307
  • София
Ванче измъродействай ги за служебна кола, аааамаха ти шеф специални клиенти ли си или лукова глава?

http://www.youtube.com/ и тук www.data.bg  МОЖЕ ДА КАЧИТЕ КЛИПОВЕТЕ НА БЕБОЦИТЕ

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 17:15 от х_diabet_mama

# 308
Здравейте,
при нас не вали и 3 часа бяхме навън.

Нашият картон си е при нас newsm78и също е рекламен на Нестле

Някой ще каже ли нещо за фонтанелата?

Ванче-вербувай колата и готово Peace

Аз след като видях каква състезателка е Милена,реших да започна да оставям Хрис на пода newsm78Сега ще го поизтупам и от утре ще се забавляваме на земята Mr. Green

А извара ли е по-добре да се дава от сирене?

Аз съм абсолютно против захар и сол.Дори тези Плазмонки май ще ги сменя,че много сладки newsm78Свеки всеки път като види ,че не слагам сол на пюрето и с едно съжаление казва на Хихо"Олеее,баба,какви безвкусни бъркочи ядеш..."А моят мъж яде сол за 5 човека.Ужас!!!

Данче-можеш да даваш диетични бисквити,ако Стани не се дави ThinkingНа нас ни бяха предложили,но след седмица пак ще пробвам,че тогава не се справихме добре с парченцата.А до тогава Плазмонкииии hahaha

Нуни-аз знам ,че когато детето започне да яде по 180-200 грама пюре може да се замества изцяло едното кърмене.Може да е било случайност при вас.Ние за сега сме с рекорд 80 грама hahaha

Иначе за дъвчене давам едни джади като зрънчо."Трохо" се казват.Пак от диетичните магазини NaughtyПИше ,че има профилактично сол,но на вкус тя абсолютно е спестена.хрис ги папа с кеф,но те за тренинг newsm78

Онзи ден правих чушки и за първи път сложих зехтин Wink

Днес ядохме пъпеш Peace

Деяяяя,защо немога да видя снимките на този сайт:(

Ексчеее,няма ли някаква регистрация или всички да се регистрираме по отделно?Я обясни как става ,че нещо не съм в час

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 17:04 от ~Цвети~

# 309
нуни, и Пресил изяда около 190-200гр пюре на хапване.

# 310
  • София
 Shocked Ани яде по 150 до 250 грама пюре, нещо бъркам ли като и давам толкова много????

Цвети, по добре всеки да се регистрира където иска и после да ми прати линковете за да ги кача на нашият сайт

ето го:

http://aprilcheta.hit.bg/

ДЕЯ, МОЛЯТЕ ДА ГО СЛОЖИШ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ПОД " НАШЕТО АЛБУМЧЕ"

# 311
Момичета Hug, благодаря ви за подкрепата!
Ванче измъродействай ги за служебна кола, аааамаха ти шеф специални клиенти ли си или лукова глава?

[/b]
Ани, да ама работата ми не изисква мобилност т.е. има си  супервайзор кл.клиенти и той е с кола и така няма основание да ми отпуснат на мен::.Де да можешеееееееее Rolling Eyes

# 312
  • София
Момичета Hug, благодаря ви за подкрепата!

[/b]
Ани, да ама работата ми не изисква мобилност т.е. има си  супервайзор кл.клиенти и той е с кола и така няма основание да ми отпуснат на мен::.Де да можешеееееееее Rolling Eyes

тогава супервайзера да те взима, нали си му шеф  Mr. Green

# 313
Последното колело, което Дея е пусната , с преобразуването, колко струва?
А 7 паунда дали ще е до БГ? Ако има доставка до нас... Thinking

Ами мисля,че до София ще е по евтино от колкото до нас  Wink ,а колелото с преобразуването е около 300 лв ,май го има и в Бг ама не съм сигурна  Rolling Eyes

Дея, сложих в албумчето снимка на Мати!

Сложила съм я,бързо да се оправяте  Hug

Деяяяя,защо немога да видя снимките на този сайт:(

би трябвало да ги виждаш ,Цвети  Thinking

Shocked Ани яде по 150 до 250 грама пюре, нещо бъркам ли като и давам толкова много????

ето го:

http://aprilcheta.hit.bg/

ДЕЯ, МОЛЯТЕ ДА ГО СЛОЖИШ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ПОД " НАШЕТО АЛБУМЧЕ"

Hug благодаря ти за страничката

Не бъркаш като и даваш толкова  пюре,Дея-Мария също хапва по толкова  Rolling Eyes
Аз забравих на консултацията -7.
900  и е 69 см  Grinning ,от болницата беше доста отслабнала  Rolling Eyes ,но сег апо малко наваксва  Rolling Eyes
Нашата педи ни каза,че на годинка трябва да тежи около 9.700-10.500

Момичета вижте  тази тема
Мама Меца и X_diabet_mama  ако искате заедно трите да измислим нещо подобно и да си разпределим работата и ние да направим нещо оригинално Rolling Eyes[/color][/b]

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 17:45 от Дея

# 314
Мили майки,
гледах една диетоложка ли каква там, педиатърка ли беше, която каза, че повече от 200 гр не е редно да им даваме! Naughty Не е нужно от сега да се тъпчат!
По-добре по-начесто и по по-малко.

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 18:05 от Чаената

Общи условия

Активация на акаунт