Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 4 тема

• 26 300
  • 765
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за темата, тъй като съм бременна изобщо не се изкушавам от дрехите в момента и добре че, защото цените наистина са им ужасни вече. Единственото, което от много време заглеждам и се чудя са чантичките. Наскоро се загледах, че всъщност коланът може да се носи отделно и реално си купуваш чанта и колан, което е добре, но много ме дразни, че спряха да пращат кодове. Ще изчакам да видя дали пак ще пуснат код за А1 клуб, защото за мен 7% са малко, а за сега толкова имам.
Бежовата чантичка ми е в поръчката. И аз от доста време я заглеждам. Като дойде ще видим. А коланчето което може да се носи отделно има ли си отделна тока?- аз така и не успях да разбера

# 16
Има си тока, но е обикновена, не с логото им, което на мен ми харесва, защото изобщо не държа логото да е навсякъде. Даже предпочитам чантата да беше без него. Моля те сподели, като я получиш, дали събира нещо повече от телефон 😂

# 17
Bubolita 88 ще споделя разбира се. За мен е важно и колко отделения има и дали има ципове. Според мен тези неща трябва да бъдат ясно упоменати в описанието, но я поръчах, все пак ако нещо не ми хареса мога да я върна. Като гледам портмонето ми няма да влезе в нея, но аз имам опит с подобна големина чантички и знам как да побера най-важното. Времето се стопля и идва сезона на моторите и е супер удобно с малка чантичка да се кара. Моята е малко по-малка от тази, но има само презрамка и като вдигна по-висока скорост и хвърчи след мен. А тази с колана на кръста ще е супер. Simple Smile

# 18
Mo6ko, определено трябва да се снимаш за сайта. Според мен тези чанти нямат отделения, най-много някое джобче за карта. Иначе аз ходя с кардхолдър вместо портмоне, за да мога да нося малки чанти.

# 19
Като дойде ще видя и ще кажа. Simple Smile Нямам търпение вече.. това че налични артикули не се изпращат с бърза доставка ме дразни. Миналото лято като поръчам и на следващия ден бяха при мен нещата. Сега защо така...незнам

# 20
Бежовата чантичка и на мен ми е в поръчката. Днес ми казаха, че утре или други ден ще я получа.

# 21
Супер. Може да получим мнение по-рано Simple Smile  Мен не са ме известявали за доставка още. Кога направихте поръчка?

# 22
Момичета, моля след като получите чантичките да пишете колко е широко дъното. И аз им се чудя от много време, ама искам поне да мога да си побера вътре портмоне, телефон и ключове 😁

# 23
Онзи ден я направих поръчката. Не изглежда много голяма на снимките в сайта им, но ми харесва, че коланът може да се ползва отделно.

# 24
12,5 х 18 см - Това е по-малко от лист А4 прегънат на две, но изглеждат добре на снимките. Надявам се да има цип поне да не си изпозагубя нещата Simple Smile

# 25
Да, благодаря cherry_lady_79. И аз повече клоня към този блейзър- фуксуя и дори цената е по-добра, но нали нова колекция и се зачудих 😂 Ще се изкуша да поръчам, пък да се надявам да не е прекалено умалено - все пак е овърсайз 😃.

Малките чанти и на мен са ми слабост, но определено ще чакам отзиви, дали имат цип и отделения и ако някой може да измери дължината на дръжката/колан, ако го имате - мисля, че ще е доста полезно за тези като мен предпочитат да ги носят по отделно.

summer, вторият блейзър определено е по - красив 🥰🥂 и на мен много ми допада, първият определено не ми харесва. Цвят фуксия си е модерен, ох имах една малка фурла с този цвят, изглеждаше много ефектно.

# 26
Коланчето към чантата е 90  см. Питала съм алесите преди няколко седмици, когато още много се чудех, но за верижката - не знам колко е дълга.

# 27
И аз съм се чудила за чантичките,но ми идва скъпичко.
Кодове има , просто не го пращат. Пробвайте всеки ден кода , и приема на 3 или 4 ден.

Аз много се чудя да поръчам тази пола. Поръчах я миналия път на намалението ама Л ми се оказа голям размер и я върнах. Нямаше как да поръчам М , тъй като беше изчерпана.  Преиздадена е.
И се чудя сета ли да я купя или да чакам Септември за 30 % намаление....
Не ми се дават 90 лв за пола честно казано.

Отделно съм решила да им взема кафевия колан, за да мога да си нося роклята с аква принта. Искам и зелената им войнишка рокля ама и тя малко скъпа ми идва и й се чудя.

# 28
Аз също бях се загледала в зелената дънкова риза със свалящия се етикет, но като гледам снимки от клиентки нещо се разубедих.....засега 
Някак си претенциозно ми е това зелено и трудно съчетаващо се, но сама по себе си ризата хваща окото

# 29
Видяхте ли "новите" изкушения ?

Общи условия

Активация на акаунт