Подготовка за малкия човек - тема 18

• 38 863
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
Да споделя, че количките Мима имат -20% на доста места. Аз днес бях в baby life malechko, но се оказа, че всичко е изложено. За мен това си е мостра и не бих си купила такава количка..
Ще съм благодарна ако някой сподели къде предлагат опаковани колички с найлони, кашон и т.н.

Ще съм много благодарна, ако ми препоръчате електическа помпа за кърма Simple Smile

# 91
Да в Малечко редовно го правят този номер, аз исках да поръчам  онлайн, защото нямах възможност да ходя до магазина и като ги разпитах по-подробно, въртяха, сукаха оказа се че е мостра.

# 92
Да в Малечко редовно го правят този номер, аз исках да поръчам  онлайн, защото нямах възможност да ходя до магазина и като ги разпитах по-подробно, въртяха, сукаха оказа се че е мостра.

Те не го наричат “мостра”, а “проверената от специалистите ни количка”… мерси 😀

# 93
  • София
Няма толкова голям пазар на тези колички, че някъде да има на склад…

Помпа електричЕска Авент, но докато не се роди бебето и не се види какво как с кърменето това са загубени пари на вятъра. Бебето е най-добрата помпа. Медела е супер прехвалена за мен - най-вече защото накрайникът ѝ е твърд. Била съм с друг твърд накрайник - НЕ! Няма такава мъка. Като минах на Авент се “родих”. И все пак, ако бебето засуква не бих си причинила помпане освен в извънредни ситуации.

За 9 месеца имах всякакви ситуации за съхраняване на кърма - съвсем Ок е като се изцедите и стайната температура е нормална 20-23 градуса, кърмата да стои за час-два-три отвън.
В термобокс няма нужда, освен ако не говорим за някакви ниски температури под 10 градуса. Ако са летни жеги обаче - само на хладно. Имаше един много хубав текст за съхранявамето на кърма, но съм го изгубила Sad

# 94
  • Пловдив
Аз лично бях много доволна от електрическата на медела. Ползвах я няколко месеца много активно.

# 95
  • до най-прекрасния мъж
Вис Виталис поддържат колички на склад. Мима мисля, че не предлагат. Казвам го в помощ на някоя мама, на която би й било полезно.

# 96
В болницата ползвах електрическа на Авент, накрайника беше удобен, но не при мен поне не изцеждаше хубаво. След като се прибрахме купих електрическа на Медела, да накрайника и е твърд, но на мен не ми е бил неудобен. Ползвах я след всяко кърмене първия месец-два, защото сина ми се роди в края на 8мия месец и беше важно хем да наддава и да не объркаме кърменето, хем да не се преуморява. Препоръчвам Медела-та. Моята я взех втора ръка от  olx.

# 97
Точно във Вис Виталис (Пловдив) съм гледала Мима-та.
В сайта им също ги има.

# 98
В списъка за болницата е записана помпата за кърма, какво бихте ме посъветвали да купя на първо време за всеки случай ръчна ли, като по-евтин вариант?

# 99
  • София
Помпата винаги е по желание. Ако се наложи бащата може да отскочи до магазина. Аз бях взела от приятелка ръчна, после си взех електрическа.

# 100
Ако е голяма частна болница не би трябвало да има препоръка - помпа за кърма.

Като ми станаха гърдите на тухли и докато донесат от вкъщи /бях си купила, не са ми препоръчали в списък/ползвах  медела за болнични условия. Освен ръчната в Селена, която се подмята по стаите,  долу на етажа на детска стая имат две големи, стационарни, където за минути става облекчаване.

За софийските болници едва ли родилните отделения са без помпи.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 19:10 от Щефи

# 101
# 102
  • до най-прекрасния мъж
Точно във Вис Виталис (Пловдив) съм гледала Мима-та.
В сайта им също ги има.
Възможно е, не съм търсила конкретно тази марка и не съм обърнала внимание.

# 103

И аз ще раждам в Токуда, купих ръчна, ако има драма, ще пратя мм за електрическа Simple Smile

# 104

И аз ще раждам в Токуда, купих ръчна, ако има драма, ще пратя мм за електрическа Simple Smile

Аз също съм в Токуда, приятелка каза да не се занимавам - имам назаем от приятелка, но нямало смисъл да я носа. А ако нещата станат на зор, ММ все ще я донесе до там. Та към момента съм по-скоро разколебана за носенето.

Общи условия

Активация на акаунт