Знаете ли кого видях - 40 тема

• 106 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Стоян Радев видях днес. Не ми е симпатичен. Сегашният съпруг на Пападопулу повече ми допада

# 61
Деси Слава... ниска е жената доста. Много едричка. Красиво личице има, но явно има заболяване. Четох че не яде много, но качва. Добре, че все още пее така уникално. Много е мила и има самочувствие все още, което е добре. Където влезне и хората отварят усти.
Но ми стана тъжно и че не успя да запази онова тяло.

# 62
Орлин Горанов и аз съм виждала преди няколко години на едно частно парти и на мен ми се видя много слаб и много нисък. Със сигурност няма 170 см,.

# 63
Аз пък снощи видях Любо Ганев в Ринг мола - ето един висок мъж Trollface и не само Wink

# 64
  • Сф
Хаха Любо Ганев е огромен! Обаче на Орлин Горанов му изгоряха ушите тия дни 🤣🤣🤣

# 65
Любо Ганев е меко казано огромен. Преди години имах близка среща с него, работех в магазин, очите ми бяха на нивото на колана му. То вярно, че аз не съм исполин, ама се почувствах като мишка пред него.

# 66
Орлин Горанов и аз съм виждала преди няколко години на едно частно парти и на мен ми се видя много слаб и много нисък. Със сигурност няма 170 см,.

Орлин е 174 см.

# 67
  • Great Britain

Орлин е 174 см.
Жената на Орлин Горанов дали чете тук? Видях го преди няколко години в Лондон в Хайд Парк.Концерт на открито имаше.И други музиканти бяха там,спортни журналисти.Иван Лечев с Жени ,Филип Аврамов .Та Орлин си има съвсем приличен ръст.На същото събитие видях и Кирил Сакскубурготски.

# 68
  • Сф
Е, на концерт ...всички изглеждат  великани 😂
До мен беше Орлин, в едно учреждение, да речем . Нисък е 😝 но за сметка на това е душата на компанията. Смях, смях...

# 69
Е, на концерт ...всички изглеждат  великани 😂
Ааа, не е така. Миналата година на концерт видях Васил Петров и направо не повярвах на очите си какво е джудже! Мислех го за снажен и висок, а то...

# 70
С нормален ръст е Орлин Горанов. И е изключително мил, земен човек, усмихнат.

# 71
  • Велико Търново
не съм гледал предаването но като за водещ сигурно е с официални високи обувки а другите с обичайните си равни обуща
Това е малко като "не съм ял, ама не ми харесва". Joy

Стоян Радев видях днес. Не ми е симпатичен. Сегашният съпруг на Пападопулу повече ми допада
Първата ми асоциация беше за актьора, но щом е споменато имено Пападопулу, е ясно, че режисьорът се има предвид.

# 72
  • София
Преди два дни чакаше зад мен, на опашката в Лидл, Орлин Горанов. Трябваше да го питам колко е висок Joy

# 73
Мая Бежанска в една уличка близо до БНТ - то.
Гласът ѝ ме накара да  я погледна. Говороше си с някакъв господин.
Ники К. понякога е мърморещо страче...
Бил е в настроение. 🤣

При Мая Бежанска е ген. Баща й е дребен. Готина е 😉

# 74
  • Пловдив
Весела Бабинова и Владимир Зомбори на главната в Пловдив. Много свежи млади хора. И друг път съм ги засичала по центъра. С Весела се разминахме на сантиметри и осъществихме близък очен контакт 😁

Общи условия

Активация на акаунт