Знаете ли кого видях - 40 тема

• 106 325
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Нети видях преди малко, чудесно изглежда!

# 631
И аз я видях в почивните дни. Мисля, че се връщаше от йога, защото имаше постелки

# 632
  • София
Мариана Попова с едно малко момиченце, детето е добре възпитано.
Лили Иванова пред дома и. Изглежда блестящо за възрастта си.

# 633
Албена Павлова и Гъмов на пл. Македония

# 634
  • Пловдив
От няколко дни съм в София по работа и видях доста известни личности - актрисата от сериала Татковци, която играеше директорката на детската градина.Сега е бяло руса, висока и слаба, носеше се обаче като привидение. Сашо Дончев Овъргаз по Дондуков - стегнат, много добре изглежда. Бившият премиер Кирил Петков - висок, симпатичен, без охрана, скромен. Ути Бъчваров - същия си е като на екрана, доста пълен.Видях и други,  но спирам до тук.

# 635
Емил Марков по "Раковска", небрежен и готин... А в "Лъжите в нас" никак не ми допадаше.
Албена Михова - правеше си селфита пред Сатирата. Пак там - Боби Турбото и Бойка Велкова, поотделно.

# 636
Кирил Петков е дребен и въобще не е висок. Виждала съм то на една ръка разстояние в istyle. Аз съм висока под 1.70 и стърчах над него, което ме изненада, т.к. мислех че е по-висок.

# 637
  • пустинята Гоби
ЕЕЕ как ще е под 170 Кирил Петков. Аз съм го виждала няколко пъти, единия път го изпреварих за асансьор и последното, което мога да кажа за него е че е скромен. Цялото му същество крещи - вижте ме, колко съм зает и работен. Аз съм 170 см., той е по-висок от мен.

# 638
  • София
Нисък е отвсякъде Кирчо. И хич не е скромен.

# 639
Ето ви го тук - https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Petkov_Government.jpg
Всъщност изглежда колкото Радостин Василев, а той също е доста нисък, него го видях в Технополис края на август.

# 640
  • пустинята Гоби
Малко по-висок е от Василев. И всъщност никой не е казал, че Кирил Петков е висок, просто не е под 170 санта, колкото съм аз. Може да е 172, което не е много за мъж, но не е под 170 см.

# 641
Искате да ми кажете, Кирил Петков е нисък и Румен Радев е по-нисък от него?

😆
Скрит текст:

Деси със сигурност е по-висока от мен, а аз съм 174 см

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 09:30 от Анонимен

# 642
Ами,да.

# 643
може да се е качил на нещо кирчо Wink иначе и на мен ми изглежда на живо нисък и смачкан.
радев не е нисък

# 644
  • пустинята Гоби
Е за смачкаността няма две мнения.

Общи условия

Активация на акаунт