Знаете ли кого видях - 40 тема

• 106 259
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Той е моторист. Не се крие, а така се придвижва из софийските задръствания.

# 706
То жълтата каска е много подходяща дегизировка, когато искаш да се скреш 😁

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 23:01 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 707
  • Бургас
Вергов имаше постове във фейса,че е бил в болница,но така и не разбрах,какво интервенция са му правили.
Пуснал е и снимка с Д-р. Мазнейков мисля,че беше името.

# 708
  • София
Мазнейков е ортопед.

# 709
  • пустинята Гоби
Йорданска Фандъкова тази сутрин. Изглеждаше много добре, слаба и елегантна, с хубав костюм и прическа. Поздрави учтиво, в един асансьор се возихме. Не ѝ симпатизирам принципно.

# 710
Наскоро видях Антоанета Цонева от ДБ. Никога не съм я харесвала в никакъв аспект, и съм виждала, че често я взимат на подбив във фейсбук. Обаче ме изненада - не, че е хубавица, но много мила, приятна и възпитана ми се видя, коса къдрава до раменете, спортно облечена. Изобщо не я обича камерата.

# 711
Обсъжданият тук Вергов го видях на КАТ преди 3-4 часа. Сега като казахте - с каска в ръка, не обърнах внимание какъв цвят.

# 712
Жълно-неоново е каската.Току що паркира мотора и се прибра у дома.

# 713
Жълно-неоново е каската.Току що паркира мотора и се прибра у дома.
У вас? 😃👌

# 714
У тях си,съсед ни е.

# 715
Днес видях съпругът на Деси Цонева.

# 716
  • пустинята Гоби
Косьо Филипов видях, в ресторант до конкурентна медия.

# 717
Жената на Андрей /от Иван и Андрей/ или близначката и, не ги различавам. Беше с много скъпа чанта и влезе в магазин за риба

# 718
В понеделник проф. Анастас Герджиков край СУ, а четвъртък сутринта Емил Марков разхождаше кучето в Княжеския парк. Много добре са го възпитали. Ако не бях видяла Марков, щях да си помисля, че кученцето е само.

# 719
Жената на Андрей /от Иван и Андрей/ или близначката и, не ги различавам. Беше с много скъпа чанта и влезе в магазин за риба
Каква беше чантата?

Общи условия

Активация на акаунт