Имате ли "идеал" за женска фигура?

• 40 721
  • 556
  •   1
Отговори
# 240
Емили е 166 см . Абсурд да е 170 .. То си и личи на снимките , където е без токчета

Ей тук е реалната височина на всички звезди -
https://www.celebheights.com/s/Emily-Ratajkowski-5539.html

Иначе да , и аз я харесвам

# 241
  • Варна
Жалко, че не всички високи жени (174см) сме съразмерни с дълъг торс и дълги крака. На някои, природата ни е дала късички, мускулести крака Confounded  Затова и благородно завиждам на жените, които имат дълъг крак. За мен това наистина е женствено.
Откъм фигура, друга дама, която ми харесва и преоткрих е Есил Дюран. Поп фолк певицата Татяна също има доста хубаво тяло, но тя си е и нещо като професионален фитнес инструктор, така че там е нормално Grinning

В лице крайно НЕ ми допадат, но не мога да отрека, че имат хубави фигури.

# 242
  • София
Когато бях в Испания, съм виждала много латино жени, вкл на плажа. Така, за красивите бразилки. Не знам как, но имат много странни тела. Сякаш гръбнака им е по-дълъг с 2 прешлена! Т е торсът е необичайно дълъг спрямо краката. Слаби, с хубаво лице.

# 243
Adriana Sklenarikova - словашки модел . Тя е известна с най-дълъгите крака в света на модата (126 см).
През 2006 г. тя е обявена от списание FHM France за най-секси жена в света.

# 244
Тази Татяна на първата снимка си е чисто плашило, не мога да повярвам, че се касира за идол за някои.

Българките  са най-направени или от най-направените, като всяка втора е с корекции малко или много. Тези с повече корекции са като близначки или плашила или приличащи жени предлагащи долнопробни платени услуги.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 13:32 от Alexslav

# 245
Да се родиш така (Адриана) си е мноооого благосклонен ген. Впоследствие нямаш много работа Grinning

# 246
  • Варна
Аз затова изрично упоменах, че не гледам лицето и коментирам само и единствено тяло. А когато една жена е оформена и стегната - не мога да не ѝ го призная, колкото и плашеща да е в лице. People Ok Woman

# 247
  • София
От всичките славянски народи българките най- малко приличаме на славянки.
Че мъжете да не би да приличаме на славяни?
"Славянството" е измислена концепция. Същото е и с определения като "татари", "гяури" и тн.

В последните години се правят масово ДНК тестове и се виждат тенденциите при нациите.
Генетично сме най-близки до Гърци, Италианци, Румънци, Сърби.
То се вижда и с просто око, де, за който не е ослепял от съветска пропаганда.

Тази Татяна на първата снимка си е чисто плашило, не мога да повярвам, че се касира за идол за някои.

Българките  са най-направени или от най-направените всяка втора е с корекции малко или много. Тези с повече корекции са като близначки или плашила или приличащи жени предлагащи долнопробни платени услуги.

И аз все това пиша, ама всичкото е на ниво подсъзнание, като гримирането. Затова не го отразяват жените, а си знаят тяхното си. Мъжкото и женското харесване са различни. Жените си мислят все за оптическа симетрия, била и неестествена. Мъжете харесват тъкмо обратното "естественото", на пипане, на мирисане, на вид, да е свежо и тн. Което си е малко парадокс, защото мъжете са визуални, а жените ауди-ални Simple Smile Ама еволюция, какво да го правиш, всичкото е хаос (и мистика).

# 248
И с иранците имаме много общо, все пак от онази част на света са дошли българите и след това са се смесили в Европа.

# 249
Актуалната Кейт Мос.
Казвам аз, че не трябва да лежим на стари лаври... Wink

# 250
  • Sofia
На мен, като за 48-годишна жена, ми се вижда супер.

# 251
  • София
Кейт е мой набор, моята структура и ръст. Всъщност това е и моето тяло в момента. Като за тия години - идеално.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 17:30 от Rockstar

# 252
Актуалната Кейт Мос.
Казвам аз, че не трябва да лежим на стари лаври... Wink

Е, Пепа, то си струва да гладуваш като куче, за да ти ръкопляскат хора без значение. Вече не си вади хляба с това.

И на мен ми се вижда добре.
На 20 и 48 не е едно и също.
Да оставим анорексичките настрани, те са друга категория.
Но е ужасно залитането по психичните отклонения като нещо достойно за подражание. Плюя си в пазвата, че нямам дъщери.

# 253
  • Варна
Споделям една мацка с повече от прекрасна фигура. Тренирана, оформена.. 👌🏻

И като пиша за трениращи дами, интересно ми е какво е мнението на болшинството хора например за такъв тип фигури? Намирате ли го за сексапилно по някакъв начин?

# 254
Не , намирам го за отвратително.  Нищо женствено няма в такова тяло.  Има си граници

Общи условия

Активация на акаунт