Имате ли "идеал" за женска фигура?

• 40 682
  • 556
  •   1
Отговори
# 540
Наскоро попаднах на повторение на "Полицейска академия" 5 и ми направи впечатление какво тяло има Кейт, полицайката с белия бански. Актрисата май е съпруга на Уейн Грецки. За мен това е идеалното женско тяло.
https://m.imdb.com/title/tt0095882/?ref_=ext_shr_lnk

# 541
  • София

Още една италианка, 174см е, като малка е тренирала Фехтовка, сега е модел и тренира някакви фитнеси или модерни спортове, по някое време си е правила корекции, не се крие.
Италианката е супер! Имате вкус Simple Smile
Иначе в днешно време кой няма корекции? Важното е да са направени добре и естетично, а не като нашите гротески тук, сделани като по калъп.
Актрисата е добре, но е с по-мъжка структура и няма така добре изразена талия.

# 542
  • Sofia
Не съм чувал някой да иска да надебелее, изключвам доказани анорексички, които искат да се оправят.

Ами, вече си чувал. Simple Smile Аз споменах в по-предишната си публикация, че като бях 48 кг, исках да напълнея. Simple Smile С много, към оня момент! Не съм била анорексичка, просто не харесвах това, което виждах в огледалото.
Но тия 120 кг, които споменаваш, ми "говорят", че може би въобще не познаваш в дълбочина женските габарити. Много малко на брой жени в България тежат 120 или повече кг, защото българката традиционно е ниска и фина жена. Повсеместно са към 90 кила по-пълничките дами, които срещаш. Просто масово го нямаме тоя грамадански американски ген – отиди в САЩ и ще разбереш за какво ти говоря. Wink След това всички българки ще ти се видят фиданки. Едно е по TV да го гледаш, друго е на живо. И не ти говоря просто за дебели жени, говоря ти за грамадни жени, до които един български мъж би бил лилипут!

P.S.: А защо е трито назад?! Сега забелязах...

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 23:53 от Blаck Cat

# 543
Бих посочила тези два примера на прима виста:
Скрит текст:

Не харесвам кльощави женски тела, въпреки, че съм принудена да живея с моето, затова винаги съм намирала за очарователни жените с извивки и месце.  Не харесвам и прекалено 'нацепени' жени, не са ми нежни колкото и добра мускулатура да имат.

# 544
  • Sofia

Ох... Laughing Любимката на мъжа ми! На мен винаги ми е била леко безлична, но той си я тачи много от време оно. А и все пак, жената е оплела милиардер, с което не смея да споря. Joy
Въпреки това, в "From Dusk Till Dawn", по мое мнение, направи супер роля, а и беше адски секси, трябва да призная. Simple Smile

# 545
  • София
За мен е бая ячка каката и позата хич не й е естествена. Аз съм слаба и въпреки това харесвам фини и грациозни тела.
Както се разбра, няма как всички да харесваме едно и също, така че споровете са излишни.

# 546
Не съм чувал някой да иска да надебелее, изключвам доказани анорексички, които искат да се оправят.

Ами, вече си чувал. Simple Smile Аз споменах в по-предишната си публикация, че като бях 48 кг, исках да напълнея. Simple Smile С много, към оня момент! Не съм била анорексичка, просто не харесвах това, което виждах в огледалото.
Но тия 120 кг, които споменаваш, ми "говорят", че може би въобще не познаваш в дълбочина женските габарити. Много малко на брой жени в България тежат 120 или повече кг, защото българката традиционно е ниска и фина жена. Повсеместно са към 90 кила по-пълничките дами, които срещаш. Просто масово го нямаме тоя грамадански американски ген – отиди в САЩ и ще разбереш за какво ти говоря. Wink След това всички българки ще ти се видят фиданки. Едно е по TV да го гледаш, друго е на живо. И не ти говоря просто за дебели жени, говоря ти за грамадни жени, до които един български мъж би бил лилипут!

P.S.: А защо е трито назад?! Сега забелязах...

За цифрата ли се хвана, добре над 100кг са и не са рядкост, а тези по 90 има много, ако за теб са добре, за мен и повечето мъже не са. По същата логика, да взема да обяснявам, че мъж 120кг с шкембе, който не си е виждал оная работа от години е голяма работа и жените го харесват. Сигурно има такива, ама не са болшинство.
Може да нямаме грамадански ген, ама сланините се трупат и всички мъже и жени дебелеят даже и растат на височина, спрямо 30-50 години назад и не само българите.
Преди 30-40 год имаше по едно по-дебело дете в клас от 1-7 клас примерно, сега иди да видиш колко са.
Официално се говори за 30% затлъстели при децата, познай колко са нагоре с възрастта.
https://zdraveto.com/novini/наднормено-тегло-при-децата

Тук са 32%
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/prouchvane-32-ot-d … ormeno-teglo.html

Относно ходенето и гледането на жени по света, видял съм от всички видове по много, даже в САЩ съм виждал, където ме пращаш да ходя.
Там основно  дебеланите са черни и  са вече над 100кг повечето или бедни в повечето случаи, много рядко има над средно ниво като заплащане и образование дебелаци.

Иначе мъжете в България са по-дебели от жените/като процент, това е ясно, там вече е страшно.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 09:56 от Alexslav

# 547
  • София
Както се разбра, няма как всички да харесваме едно и също, така че споровете са излишни.

Абсолютно, затова ми се струва напълно излишно който и да е да се жегва, че някой не харесва, каквото и той (или каквото е той). Няма нужда и да говорим зле за чуждите предпочитания, това не издига нашите.

Иначе аз харесвам и слаби жени, за мен те са фини и женствени, освен това почти всякакви дрехи им стоят добре. Но що се отнася до секси, за мен това са жените с по-големи гърди, дупе и бедра, както и без ясно изразена мускулатура. Не че по-мускулести женски тела изглеждат лошо, но според мен определено не са толкова женствени.

Всичко това са лични предпочитания, разбира се, не се опитвам да налагам универсални стандарти. Ето аз например съм фен на естествената красота и форми, други обаче харесват направени жени и силикон. Колкото до мъжете, техните предпочитания също са разнообразни, далеч няма един типаж, който да се харесва на всички, та да се борим това да е нашия предпочитан и да се опитваме да го налагаме.

# 548
То със силикон всеки може да докара перфектна фигура.  А пък и с малко фотошп съвсем. Слабо тяло със голям естествен бюст  е трудно постижимо. Със силикон кльощавите стават женствени.
Салма Хайек обаче си е естествена хубавица.

# 549
То със силикон всеки може да докара перфектна фигура. 
Като гледам родните обезобразени  крокодили, май не е точно така, а дори напротив.

# 550
  • София
Ужас . Като гледам снимките ,жените сте толкова заблудени и с объркана представа за сексапил,че направо е смешно и тъжно едновременно Sad(((

# 551
  • Sofia
То със силикон всеки може да докара перфектна фигура.

Е, силиконът се слага в гърдите, все пак. Не съм чувала със силикон някоя да е успяла да извае тънка талия, фини рамена или стегнати бедра, например.
Както обичам да казвам, той е черешката на тортата и се поставя, като финален акцент на една вече изградена фигура. Иначе, ще е малко, като на свинче – звънче. Wink

# 552
Слагат и на други места, задници и пр

# 553
  • Sofia
И за дупето има алтернативи, не е задължително да е точно силиконов пълнителят.

А на други места наистина не знам да си слагат. Макар че съм забелязала, че по-незапознатите с тази материя хора на всичко викат "силикон". А в устните, например, се слага само хиалуронова киселина (или собствена мазнина) от много години насам.

# 554
Силикон, хиалурон...всичко това прави едно иначе хубаво момиче или жена грозотия, а грозничките не могат да се разхубавят с това, по-скоро обратното.

Общи условия

Активация на акаунт