Имате ли "идеал" за женска фигура?

• 40 678
  • 556
  •   1
Отговори
# 150
Shelley Duvall, една от любимите ми актриси, висока около 1.73, много хубава е била като млада, според мен Simple Smile Heart Eyes.

# 151
На мен пък ми харесва как изглежда Ким, както и останалите от този клан. Поведението им е това, което ми идва в повече.
Тази рокля не е за нея, тази рокля е за музей. Говори се че дори и със свалените кг пак не е успяла да влезне в нея и е трябвало корекции по роклята. Но както и да е, това не е за тази тема.
Лъвица, хубава фигура има тази дама, само ако спрат всички да носят такива долнища на бански, всичко ще е 6+ Grinning

# 152
  • София
Коя е жената, че да я видя в различни пози?

Ами... не знам, в 9гаг я засекох снимката и не погледнах коментарите Sweat Smile

# 153
  • Sofia
Намирам за страхотна и Barbara Palvin. Heart

# 154
Преди малко попаднах на тази снимка, точно този тип тяло много ми допада на мен:

Какво си е правила на устата и защо си е съсипала така прекрасното лице 🤦‍♀️?!?!

Барбара Павлин за мен е просто перфектна. Уникално красиво момиче!!!

# 155
Моника Белучи. Във всяка възраст.
Макар, че за мен лицето на една жена е по-важно.

# 156
  • Sofia
Но си заслужаваше да не слагаш яко обработена снимка на тази инак красива жена:

# 157
Сега да не ме целите с камъни, но аз не съм почитател на женска красота тип селянка – София Лорен, Моника Белучи. Хубави жени са, ок. Но не е моят вкус за секси.

# 158
  • Варна
Нищо общо с определението "селянка" не виждам нито при Лорен, нито при Белучи. Всеки с вкуса си.
А и лично аз не мога да скрия огромната си симпатия към Моника Белучи - и преди и сега. За мен е феноменално красива тази жена. Женствена, секси, с изключително излъчване... Scream Heart Eyes

# 159
Но си заслужаваше да не слагаш яко обработена снимка...
Аз не мисля, че от всички снимки постнати в темата има даже и една "необработена".

# 160
Точно Моника Белучи е всичко друго, но не и с излъчване на селянка. Една от най-красивите и секси жени на света за мен е, много изтънчена и интелигентна.

На селянки приличат надутите със силикон чалгаджийки и други пошлости.

# 161
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Мда и на мен да ми простовати като излъчване.

# 162
Говорим за пищна кравешка хубост. Чудесни са иначе, да.
Нека не забравяме, че хората не са овчари. Не всички са изгорени от огромен бюст и ханш.

# 163
Аз още съм в шок, че някой нарече красотата на Моника Белучи "селска красота" ... 😀😀😀

# 164
  • София
Това, че някой си няма, или не харесва, определен тип форми, не ги прави "кравешки" или "селски" Wink Моника си е класика. Руската красота я харесвам, за характера на рускините оабче, нямам добри впечатления. Тук обсъждаме тела обаче.

Общи условия

Активация на акаунт