231-ва пътуваща по Великден немска тема

• 24 275
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Розовият тоник на Thomas Henry бил с cherry blossom, не хвойна. И не бил too dry. Ще го опитам.

https://www.thomas-henry.com/drinks/pink-ink/

# 541
Из магазините имa Schweppes russian wild berry. Много спецефичен вкус, на мен ми харесва, ама последно съм пил преди 20 години.

# 542
На мен напоследък ми е любимо Hügoschorle. Всичко друго ми идва силно след Короната.

# 543
Наздраве! От джин имам толкова лоши спомени, че го заобикалям вече 20 години.
Доктор Чичо къде беше, как си, тук се изпопритесниха сума народ, а и жегите започнаха.
На мен ми се вие свят от жегите, много рязко се затопли.
Мама Ени ти недолюбваш вашето у-ще, имате конфликти и затова така се дразниш.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 00:48 от Анонимен

# 544
В търсене на нови... рецепти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ма много благодаря за вниманието, което сте ми отделили, и за милите думи. Всичко стигна до мен, в сърцето си ви нося, по-скъпи сте от от Ямазакура уискито.

За жегите не започваме дискусията, че ще счупя нещо. Cold Sweat Fearful

Чин чин, имам още малко да допивам и после само ще държа компания!

Вий как сте?

# 545
О не дано има още будни с някой да допиваш, че аз казвам гуте нахт.
Иначе при мен се заформя лейдис найт с приспиване извън къщи този уикенд което не ми се е слючвало от векове 😬

# 546
Не можах да издържа снощи и прилегнах. Сега набързо казвам добро утро, нарамвам мотиката и поемам към тръстиката! Хубав ден!

# 547
...
Допел, ти Папа ли си или си Деди?! За една приятелка питам, близка до украинците.

Аре вее, папИто, не ми се прай на маруля! Откога предлагах редица квалитетни питиета за инфо къде може да те наздравоса човек, ама те крият като съкровище на Вълчан воевода.
Та останах, като един беден дървосекач, да си цокам бира от бутилка.
Доброзавърнал се!

# 548
по-скъпи сте от от Ямазакура уискито.

Заканила съм се да си взема един японски джин. Року или Етсу.

# 549
  • Немция
Нямах представа, че има японски джин, светнахте ме. Smile

# 550
Много примамливо изглеждат тези японски благини по рафтовете. Подканящо. 🤣

# 551
В момента най-примамливи са ми сладоледените витрини. Жегаааа.

Папа, добре се завърнал! Де броди?

# 552
Аз в жегите съм фен на водопойния щанд с газираната вода,  басеина и сергиите с ягодки.
Аз пак нещо не схванах Допела ли е путиноид или е папоид ? Или Пандата с нов профил е путиноида. Защото дамите не може да са. Много шпаненд в темичката.
Ася ако може да те изтормозя за малко инфо, защото писа че имаш непоносимости . На мен напоследък при консумация дори в малки количества на тестени , като препечени филийки или снощи бях на пицария и хапнах малко ... и пак , та се наканих да те питам. Ами получавам много кофти киселини и то веднага и от малко. Може ли това да е признак на непоносимост или просто когато е препечено или има по-твърди крайчета ми пречи че е твърдо? Това ми е от скоро, от месеци, не от години, но не се маха . Ако имаш идея ми напиши може на лични ако искаш. Ако някой друг има идея може също да ми напише както си иска . Тенкс.

# 553
Рейна, абсолютно си права. Разочарована съм от училището и затова се дразня. Hug
Бела, на мен от възрастта ми се появи проблем с храносмилането. Дълго време се мъчих и накрая реших да помагам на панкреаса с лекарства и си отдъхнах. Не взимам всеки ден, само когато не ми е добре на стомаха.
Моята колежка  по стая днес е Ковид-позитивна. Аз съм с маген-дарм проблеми, което също може да е симптом. Шефът каза да си останем и двете в къщи. Sonderurlaub, платен при това. Понякога не е лошо да си държавен служител.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 12:27 от мама-ени

# 554
мама-ени мерси. Аз наблюдавах и подозирам не храносмилателен проблем , а непоносимост към неща в тестото. Но понеже не съм на ти и понеже не ми се ходи по лекарите в това хубаво временце . Ще изчакам септември като се започне пак с истерии и паники . Сега съм в почивка от тематиката , игли и маски. Затова попитах ако някой разпознава нещо.

Общи условия

Активация на акаунт