231-ва пътуваща по Великден немска тема

• 24 285
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Тук гледам нови потребители има, коктейли с джин ли ще бъркаме? Колко хубаво си изкарахме зимата вечно пийнали. 🤣

Ама рецепта от Доктор-а ли чакаш? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 526
Ми наздраве! 🙈🥂

# 527

Много късно се включваш. Аз съм на път да изтрезнея. Joy

Допел, ти Папа ли си или си Деди?! За една приятелка питам, близка до украинците.

# 528
  • в сърцето на един мъж...
Ма новия потребител не е казал наздраве, не е предложил питие, то току така не се пие в тая тема Simple Smile

# 529
Чин-чиннннннннннннннннннннн

# 530
  • Germany
То и без това стана коктейлно времето с тази жега навън. Добре дошъл на новака с тематичен ник 😉 Я кажете как се пие джин, но ако може с нещо различно от тоник. Много мразя тоник, а ми подариха едно шише джин и сега се чудя с какво ще му ходи в едно лятно коктейлче?

# 531
Има един розов тоник, дето не е съвсем тоник Simple Smile

Скрит текст:

Джин физ е със сода Simple Smile Мартинито е с вермут Simple Smile

# 532
  • Germany
В смисъл не е горчив ли Geia?

# 533
Я кажете как се пие джин, но ако може с нещо различно от тоник.

На плажа, след залез слънце.
Ей да не ме уручоса някой, но се очертава да съм три седмици през август във Варна без другите членове на домакинството. 💪🥳

# 534
Не е горчив, приятен е
Ох, Софт, размечта ме...

# 535
Розов джин + 2 резена розов грейпфрут + обикновен тоник - стопли се, време е за любимия ми летен коктейл. Розовия тоник ми е много гаден на вкус.

# 536
И той е с хвойна като розовия джин. Аз купувам един много горчив тоник, Thomas Henry е марката. Много лед, малко тоник и най-важното, хубав джин. Лимон не одобрявам. Обаче една бутилка джин я влача от май 2021. През лятото на плажа хич нямам претенции за марките. Пия каквото сипят. 😆

# 537
Само аз ли миксирам джина с водка? Cold Sweat

# 538
  • Germany
Ужас. Хвойна, горчив тоник, водка…нищо не казахте 😆Няма и никакъв плаж, камо ли по залез. Не ще го бъде тоя джин

# 539
Джин мога да пия само с швепс лимон, българският вариант. Иначе, тая напитка хич не я одобрявам.
Благодаря за  вниманието и наздраве с тъмна бира!

Общи условия

Активация на акаунт