Което не е много лесно, по принцип. Все едно аз да кажа на Марто, че е мекотело в определени ситуации. Ъпсурт! Освен ако не ме притисне. За негово добро.
И, според близките наблюдатели, не мога да изразявам правилно желанията и симпатиите си. Изпращам смесени сигнали. Т.е ако харесвам много даден мъж, или се дистанцирам от стреса, или го хващам за шлифера и изисквам много и... после пак се дистанцирам.
Което има логика
Ако изглеждам така отстрани, всеки свестен мъж ще отиде при друга (която ще бъде последователна в действията си) и ще привлека тези, на които не им пука как се държа, но пък искат (само) тялото ми.И ми казаха нещо, от което ми стана доста кофти
"Ние се научихме да те слушаме в мълчанието ти, за да те опознаем."Ако това е бил проблема, или трябва да се държа по-ясно, или да си търся приятел - ясновидец
Голям парадокс е. Работата ми е свързана с говорене и с хора. Мога да ги убедя в много неща и да го изиграя като за Оскар. Обаче, като го чувствам и ме касае лично - не мога да свържа 2 думи на кръст, в желаната посока.