Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 094
  • 352
  •   1
Отговори
# 180
Така... първо искам да благодаря на дискутиращите тук. Второ..по съвет на някой по-горе, днес събрах тайфата на обяд и междувременно ги питах какво не ми беше наред с взаимоотношенията.

Което не е много лесно, по принцип. Все едно аз да кажа на Марто, че е мекотело в определени ситуации. Ъпсурт! Освен ако не ме притисне. За негово добро.

И, според близките наблюдатели, не мога да изразявам правилно желанията и симпатиите си. Изпращам смесени сигнали. Т.е ако харесвам много даден мъж, или се дистанцирам от стреса, или го хващам за шлифера и изисквам много и... после пак се дистанцирам.

Което има логика Thinking Ако изглеждам така отстрани, всеки свестен мъж ще отиде при друга (която ще бъде последователна в действията си) и ще привлека тези, на които не им пука как се държа, но пък искат (само) тялото ми.

И ми казаха нещо, от което ми стана доста кофти Unamused "Ние се научихме да те слушаме в мълчанието ти, за да те опознаем."

Ако това е бил проблема, или трябва да се държа по-ясно, или да си търся приятел - ясновидец Smile Голям парадокс е. Работата ми е свързана с говорене и с хора. Мога да ги убедя в много неща и да го изиграя като за Оскар. Обаче, като го чувствам и ме касае лично - не мога да свържа 2 думи на кръст, в желаната посока.

# 181
На 30 ти е крайно време да се научиш. Добре си направила, че си говорила с приятелите си. Сега остава и да осмислиш и приложиш съветите им Simple Smile

# 182
  • София
Много поетично.

# 183
Лабилна и несигурна в себе си. Мъжете не са ти виновни. Simple Smile

# 184
Лабилна и несигурна в себе си. Мъжете не са ти виновни. Simple Smile

И така да е, не смятам да се обеся или да се убия с камъни. По скоро да си намеря начин да се държа така, че да са ясни намеренията ми.

Нещо като приятеля на Барби. Човекът спи с нея, но прави фасони и не и казва 'здрасти'. Може да я харесва и напрежението да му е в повече, но да се държиш като ущипана госпожица не е най-подходящия начин да го изразиш.

# 185
Кви фасони, вие си ги фантазирате тези неща.

# 186
И на мен ми е малко трудно да си изразявам чувствата, обаче с практика нещата може да се променят към по-добро.

# 187
  • София
Кая, нереалистично ти звучи историята за "събирането на тайфата".  Наистина ли точно така се развиха нещата или ти си ги преразказваш като във филмов сценарии?
И дали не правиш така и за много други неща в живота?
И дали там някъде не се крие ключа от палатката?

Стила ти на писане с болдване на ключови фрази е много интересен...Sunglasses

# 188
  • София
Стилът на болдване е... надменен. И аз съм го правила, уж за по разбираемо, но е малко тип учителско и като цяло неприятно.
Това с "слушахме те в твоето мълчание" просто... Не. И не. Аз вече съм пас по темата, не мисля, че е истинска. Сори, ако не е така.

# 189
И, според близките наблюдатели, не мога да изразявам правилно желанията и симпатиите си. Изпращам смесени сигнали. Т.е ако харесвам много даден мъж, или се дистанцирам от стреса, или го хващам за шлифера и изисквам много и... после пак се дистанцирам.
Мисля, че това се получава, защото отдаваш твърде голямо значение на мнението на другите. И винаги се опитваш да играеш подходяща за случая роля. Опитай за разнообразие да си просто ти. Да казваш каквото мислиш, да показваш каквото изпитваш и да правиш каквото искаш. Без да се притесняваш кой какво ще си помисли, какво мнение ще си състави за теб и какво може да стане после, ако направиш еди какво си. Живей за момента. Ако ти се допикае по време на съвещание, ставаш, казваш "Отивам до тоалета" и излизаш. Без да се стискаш до края и без да се извиняваш и оправдаваш. Ако някой мъж ти харесва, просто отиваш и го питаш в края на работното време "Имаш ли планове за тази вечер?" или "Искаш ли да пийнем по едно след работа?".

# 190
Мисля, че това се получава, защото отдаваш твърде голямо значение на мнението на другите. И винаги се опитваш да играеш подходяща за случая роля. Опитай за разнообразие да си просто ти. Да казваш каквото мислиш, да показваш каквото изпитваш и да правиш каквото искаш. Без да се притесняваш кой какво ще си помисли, какво мнение ще си състави за теб и какво може да стане после, ако направиш еди какво си. Живей за момента. Ако ти се допикае по време на съвещание, ставаш, казваш "Отивам до тоалета" и излизаш. Без да се стискаш до края и без да се извиняваш и оправдаваш. Ако някой мъж ти харесва, просто отиваш и го питаш в края на работното време "Имаш ли планове за тази вечер?" или "Искаш ли да пийнем по едно след работа?".

Да, благодаря Simple Smile И аз мисля така да правя. Като начало, с други неща и ситуации. За мъжете, явно още не му е дошло времето.

За другите два поста. Съжалявам, ако начинът ми на изразяване ви дразни или съмнява. Използвам фрази, като 'тайфа' и болдвам, за да се чете лесно, да не дотяга и донякъде с чувство за хумор. Може и да не се е получило, но пък как да угодиш на всички ?

# 191
Мда бе, ще ходи да се предлага "искаш ли да пием едно" чудесен съвет, няма що...
Според мен грешката е, че инвестираш много още в началото. Може би също и да подбираш мъже, които не са дотам готови да инвестират в теб, демек не са влюбени достатъчно. Според мен подбора ти е грешен. Важно е да гледаш мъжа да те харесва повече, да е влюбен, да те търси той, да е инициатора за срещи и тн. А ти да се държиш на положение, веднъж даваш напред, после се отдръпваш малко, после пак и така докато си сигурна в интереса му. И винаги поставяй така нещата, че той да трябва да се доказва, да не идва момент на спокойствие "а, ето, тя е моя" няма такъв филм, щото винаги може да си чао, ако не се старае достатъчно или нещо ти е по вкуса. Общо взето трябва те да те гонят, не ти да им се навираш. Това важи и за по-дълга връзка даже. Понеже мъжете ако изпаднат в едно спокойствие, че жената е в кърпа вързана и се отпускат и от там започва вълната на рутината.

# 192
Мда бе, ще ходи да се предлага "искаш ли да пием едно" чудесен съвет, няма що...
Според мен грешката е, че инвестираш много още в началото. Може би също и да подбираш мъже, които не са дотам готови да инвестират в теб, демек не са влюбени достатъчно. Според мен подбора ти е грешен. Важно е да гледаш мъжа да те харесва повече, да е влюбен, да те търси той, да е инициатора за срещи и тн. А ти да се държиш на положение, веднъж даваш напред, после се отдръпваш малко, после пак и така докато си сигурна в интереса му. И винаги поставяй така нещата, че той да трябва да се доказва, да не идва момент на спокойствие "а, ето, тя е моя" няма такъв филм, щото винаги може да си чао, ако не се старае достатъчно или нещо ти е по вкуса. Общо взето трябва те да те гонят, не ти да им се навираш. Това важи и за по-дълга връзка даже. Понеже мъжете ако изпаднат в едно спокойствие, че жената е в кърпа вързана и се отпускат и от там започва вълната на рутината.
Много точно написано. Повечето искат само секс и то когато на тях им е удобно, не искат абсолютно никакво обвързване, все едно си една от многото жени. Читавите мъже са заети, семейни. Срещнах само един мъж, който за мен е такъв във всяко едно отношение, но...семеен и далеч...връзка невъзможна.

# 193

Да, така е. Макар, че има изключения и в някои случаи няма нищо лошо ти да поканиш мъж или да заявиш интереса си.

В масата от случаи, обаче, е точно така, както описваш. Големите очаквания и прекалената инициатива си личат отдалеч, дори да не ги кажеш гласно. Това, в много случаи, може да отслаби или убие интереса на иначе подходящ мъж. Thinking Така си мисля.

Пък и седенето на положение, докато не си сигурен, може да го засили. Стига да не е престорено и да не разиграваш сценарий от наръчник за женски съвети.

Аз затова и писах, че откакто съм пас и не обръщам внимание на никой, без да съм груба или неучтива, сякаш съм им 10 пъти по-привлекателна от преди. Едва ли, защото изведнъж съм станала по-дългокрака или по-млада Smiley

# 194
Ако на някой, който уж те харесва, му се убие интереса, защото и ти го харесваш, и представи си, го харесваш много... значи го броим към неподходящите. Явно хората, които го харесват не заслужават вниманието му, или са прости, кой знае какви бъгове работят в неговото подсъзнание?

Общи условия

Активация на акаунт