Фотошоп VIII

• 26 787
  • 433
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia
Кифла, много сладка е станала снимката. Единственото нещо, което не ми допада е надписът - не се чете много добре. Може би друг шрифт...

Да, шрифта е кофти. Смених го, сега май по добре стана  Confused

# 106
Искрено ви благодаря, че сте ми харесали картичката, и аз си я харесвам много. Днес я показвах на колежките ми, останаха много впечатлени. Запалих ги по фотошопа и тях Mr. Green. Малко си пъхнах таралеж в гащите, че сега ще обяснявам как се работи с него на исландки,  Sick ама да не съм си отваряла устата.

mama vessi, ще пуснеш ли варианта на исландски, plz  Praynig

Няма проблеми, то няма да е много различна освен в надписа - ще е на исландски.

Поздравлявам ви за творенията!  bouquet Между другото събрах си много интересни уроци от руския форум, но ще ги кача по-късно.

# 107
  • София-там нейде в западната част
момичета много хубави неща сте направили - всичките ... поздрави от мен   bouquet
krissie ползвам CS и определено е много по-добра качих си и доста добавки-четки,фигури,рамки и т.н. /пиша го на български по-лесно ми е / и наистина съм доволна от версията
прибавя и тези линкове които сте пуснали ... явно се ползват доста и да не ги търсим непрекъснато ...

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 21:50 от desytka

# 108
 Sad всъщност ми мина времето и не мога да редактирам вече ... така че това оставям на следващия който ще пусне темата-аз си запазих сайтовете също
ето и моя първи скромен опит за ефекта излизане от снимка http://images12.snimka.bg/001574094.jpg
харсва ми като цеветове  Grinning  ...но ми се струва някак си недовършено  Confused  ... приемам критики и идей
въпрос ? има ли възможност и как копиран от друга снимка предмет като го пейстна върху слоя с който работя да го оъна ... не само да го трансформирам по размери но и буквално да го окъна ... дано съм обяснила ясно и ме разберете

# 109
  • Карлово
Деситка, по-добре щеше да е да излиза откъм главичката. Т.е. да е стъпила на шосето, а нагоре да е извън снимката. По втория въпрос-със Free Transform не става ли-като да го въртиш, но да го дръпнеш и малко настрани.

# 110
Момичета,имате ли представа защо Фотошопа ми отказва да oтвори PNG файлове?  newsm78 Изписва ми "Could not complete your request because it is not the right kind of document"  Shocked

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 22:54 от amber

# 111
amber adobe bridge-то ги отваря поне при мен е така ...автоматично ... да не би да имаш инсталиран сама фотошопа ?
микки имам го запазно на работно поле .... и утре при повече време ще разцъкам още няколко варианта .... а с Free Transform нещо или не го правя както хората или резултата не ме задоволява - наистина буквално исам да го огъна предмета

# 112
Момичета,имате ли представа защо Фотошопа ми отказва да oтвори PNG файлове?  newsm78 Изписва ми "Could not complete your request because it is not the right kind of document"  Shocked

защото ти трябва Adobe Illustraator, e nePhotoshop. След това в илюстратора можеш да преименуваш файла.

# 113
пробвай с file/export...
микки .... а с Free Transform нещо или не го правя както хората или резултата не ме задоволява - наистина буквално исам да го огъна предмета
пробвай с натиснат Ctrl да движиш маркерите от рамката /с free transporm, де/

# 114
sorry import????
няма ли да се получи?
я някой по-вещ да каже...

защото ти трябва Adobe Illustraator, e nePhotoshop. След това в илюстратора можеш да преименуваш файла.
той отваря PDF-ове  PNG  от corel-а ли са????

# 115
малена, доста се пообърках
извинявам се

# 116
  • София
Мацки имам една голяма молба към вас... Praynig Много ви моля, нека някой се опита да отвори едно от двете албумчета, които съм сложила в подписа си, и да пише успява ли, защото на мен от няколко часа не ми дава да ги отворя  Sad Интересното е, че страницата ми се отваря, но като цъкна върху един от двата албума ми дава
 "Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /album/554634775ABpqpd.
Reason: Error reading from remote server"

Искрено се надявам проблема да е в Webshots, а не в нашия доставчик, че ще хвърчат глави вече...

Благодаря предварително

# 117
Amber, ако имаш ACDSee можеш да промениш формата на картинката: Modify/Convert file format

Mimmss, не не става наистина

# 118
Mimmss отварям ги и двата

# 119
  • Карлово
Аз пък не, Мимс

Общи условия

Активация на акаунт