Фотошоп VIII

• 26 896
  • 433
  •   1
Отговори
# 270
  • у нас
Какво значи PSP и защо не мога да си сваля архива? Някой има ли отговор?

# 271
  • на село
Какво значи PSP и защо не мога да си сваля архива? Някой има ли отговор?

PSP - Paint Shop Pro

и кой архив не можеш да свалиш.
Бъдете добри и задавайте по -ясни въпроси.

# 272
  • у нас
от руския форум едни фонове с елементи, точно не мога да ти кажа кой, защото ми се изключи компа и го изгубих. Има ли нещо специфично и по-различно при свалянето в този формат?

# 273
  • на село
Да, този формат PSP  се отваря с  програма Paint Shop с Фотошоп не става.

# 274
  • у нас
Мерси за бързия и компетентен отговор, Нелиса Simple Smile

# 275
Аз днес си направих коледните украси, и като че ли се настроих сезонно  Crazy Също така - валя Ц-Я-Я-Я-Л ден (дъжд!), и Мариана "пиши-пиши" също Ц-Я-Я-Я-Л ден. И се снимахме  Flutter

# 276
На мен ми харесва:) много е сладурско.
благодаря Simple Smile
Misholina, много ми харесват всичките ти неща  bouquet

# 277
И аз благодаря  Flutter, с теб се разбрахме, че е много взаимно, fun lovin  Grinning

Аз ти защо не спиш; аз съм два часа назад...ама сега си лягам!

# 278
Каква е причината да не ти стават newsm78

Да не би да не махаш бялото вътре в рамката.

Става и с влачене на снимката до рамката с инструмента като триъгълниче (първи ред, втория), но като отключиш лейра, като чукнеш два пъти върху катинарчето.
Сигурно е това, но какво трябва да направя за да махна бялото вътре в рамката.

# 279
Селектирай бялото и изрежи с CUT

# 280
да с някой от инструментите: пробвай с magic wand /цъкаш върху бялото, като преди това си избрала лейъра с рамката отстрани вдясно, и после delete/

размазано е, но толкова успях да го подобря:http://good-times.webshots.com/photo/2602344780098394827skXyoS

# 281
да с някой от инструментите: пробвай с magic wand /цъкаш върху бялото, като преди това си избрала лейъра с рамката отстрани вдясно, и после delete/

размазано е, но толкова успях да го подобря:http://good-times.webshots.com/photo/2602344780098394827skXyoS
благодаря ви

# 282
Ето още един линк с Brushes Simple Smile)

http://missm.paperlilies.com/01_brushes.html

# 283
Най-лесният начин е да използваш Magic wand-а, за да селектираш избраната зона, /селектира всички пиксели, които са в един цвят/ и да го изтриеш с del.

# 284
Аз махам вътрешната част на рамката със Select> Colour range. Избирам в случая белия цвят и давам Delete. После преименувам този слой, защото той се води Background Layer и не може да се слага нищо под него. Това става като кликна 2 пъти върху него и от  излязлото меню давам на ОК (той става Layer 0). След това копирам снимката, която искам да сложа в рамка. Най-лесно става като я хвана с Move tool и я преместя върху файла с рамката. Тя излиза в списъка на слоевете като Layer1, който хващам и премествам под Layer0. Евентуално ако се налага, променям размера и местоположенито на двата слоя един спрямо друг.
И воала!
Постарах се да го обясня максимално подробно, дано ти е било от полза Simple Smile Питай ако има нещо друго.
п.с. Разбира се, става и с Magic Wand, дори е по-бързо

Общи условия

Активация на акаунт