Безжични слушалки

• 13 096
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Цената,  да. Паднала е чувствително, откакто аз ги взех. А научих колко струват, като ги взех. Излезе ми реклама, цък цък, не погледнах, че нали, колко да струват едни слушалки и после в офиса на куриера ме беше срам да ги откажа. И добре, че ме беше срам, най - добрата ми покупка. Не изглеждат интересно, а са подходящи за дефектни уши, като моите.
Споделих моето решение. Дълго им издържа батерията, не ги усещаш на ушите, все да ги натискаш, да не паднат го няма, чуден звук, ми струват си. За мен.

# 61
О, аз не казвам че не си струват парите, щом има и кой да ги похвали вероятно има защо. Но е въпрос и на възможности, на мен няма как да ми се вместят в бюджета просто.

# 62
  • Сливен
Аз имам тези и съм много доволна.

# 63
Аз имам тези и съм много доволна.

От 22 отзива, 10 са с 1 звезда в същия този сайт. Вярно, че струват 40лв., но явно и за толкова не ги оценят хората.

Преди години си купих първите такъв тип безжични слушалки Razer Hammerhead, ама дясната реши да спре да работи. В последствие открих мнения, че е масов проблем при този модел. Голямо разочарование за Razer! Върнаха ми парите.

Сега ползвам Sony WF-1000XM4. Звук на топ ниво. Най-много ме впечатли шумоизолацията, а с активното шумопотискане(ANC) е още по-добре. Тапичките са направени от мемори пяна и много добре прилепват в ушите и по този начин шумоизолират много добре. Резервни си купих от Aliexpress. Със сигурност следващите ми също ще имат ANC(деактивира се автоматично при разговор, което за мен е минус, но това е положението, било за защита, за да се чува околния звук). Поддържат LDAC(затворен кодек от Sony с висок bitrate или грубо казано по-високо качество на звука). Батерията държи около 11-12ч. без включено ANC и с AAC кодек. Това при евтините слушалки няма как да се постигне. Тук е описано при всеки възможен вариант колко ще издържи батерията https://helpguide.sony.net/mdr/wf1000xm4/v1/en/contents/TP1000241094.html
Те пък след година и няколко месеца им се скапа батерията. но само на едната слушалка(дясната). Така разбрах, че и това е масов проблем при този модел. Добре че бяха в гаранция и ми ги замениха с нови, но кейса за зареждане ми е стария. Вече година няма проблем с батерията, но има време да се прояви отново. Sad

# 64
  • Сливен
Ами аз ги спечелих от игра, преди 2 - 3 години. Тогава бяха към 100лева и до ден днешен нямам проблеми с тях. Ама то за 2-3 години, вече колко модела са излезли... 😅

# 65
Ами аз ги спечелих от игра, преди 2 - 3 години. Тогава бяха към 100лева и до ден днешен нямам проблеми с тях. Ама то за 2-3 години, вече колко модела са излезли... 😅
За подарени стават. Laughing

Иначе, ако някой си търси евтини, да погледне QCY или Anker. Китайски марки са, но марки, които произвеждат качествени неща за парите си.

# 66
  • Сливен
Да 😁. Да ви кажа нещо, да се посмеете. От Август месец съм с нов Телефон - Хонор и чак преди 1 месец установих, че нямам "Жак" за слушалки, та се сетих за тези  😅🤣.

# 67
  • София
Здравейте,
Някой има ли опит с реплики на Air Pods?

# 68
  • София
Е то всяка втора бяла слушалка имитира Air Pods. На мен ми падаха много и оригинални, и имитация.

# 69
  • София
Ако някой иска реплика на AipPods Pro да ми пише, купих на щерката, а тя категорично ги отказа.

# 70
  • София
Моят син намерил някакъв сайт точно с реплики на Air Pods Pro за 120 лева. Гледал в Tik Tok някакви коментари и сега се чудим.

nad_tab, твоето дете защо не ги е харесало?

# 71
  • София
Моят син намерил някакъв сайт точно с реплики на Air Pods Pro за 120 лева. Гледал в Tik Tok някакви коментари и сега се чудим.

nad_tab, твоето дете защо не ги е харесало?

Категорично отказа да използва реплика, на 21 е, имала си принципи. Аз ги взех от Англия, по спомен за под 100лв.

# 72
  • София
Аз едно време много се чудих дали да не си купя реплика на Airpods Max, понеже хич не ми са даваха за слушалки пари, колкото за малко по-стар модел Айфон от магазина, а и бях чувала, че нивото на звука реално не е чак като за цена от четирицифрена сума. Проблемът е, че има различен клас реплики и общо взето е тото 6 от 49 на какъв вариант ще попаднеш... Повечето са трагедия, малка част докарват приличен звук. Може би ако се взимат само за визията, почти всичко ще свърши работа, но ако искаш реално да ги ползваш постоянно, тогава вече е друго. То и оригинал втора ръка е трудно да си купиш, понеже oбявите в olx също се оказват реплики от измамници. Накрая просто се прежалих, дочаках промоция в амазон и дадох парите, въпреки че буквално ме боля сърцето. Sweat Smile

# 73
  • In The Middle Of Nowhere
И аз имам реплика на AirPods Pro 2, не съм ги купувала подарък са ми. Като цена вървят над 100 и доколкото разбрах са уж от хубавите реплики. Нямам много обаче база за сравнение с други модели слушалки. Имам само още едни марка Creative и според мен свирят по-хубаво. А тия AirPods ми е трудно да обясня какво им има, просто звука сякаш не е много ясен. И отделно от това като ги намествам в ухото нали могат да се спират и все го натискам това и много ме дразни. Или пък аз нещо не им разбирам…

# 74
Включвам се и аз в търсенето, проблемите ми са освен, че ако са такива в ушите, че ми падат, ами ме болят самите уши. И такива buds безчижни и такива on ear имам, в началото са удобни и след половин час вече е дискомфортно.
Така че си търся хем нещо удобно, хем да не ми пада (особено в градския транспорт не е хубаво да пада) и да не са много скъпи.
Или пък това с болката си е някакъв мой дефект и да се откажа 😹

Общи условия

Активация на акаунт