Априлско-Mайска коледна Паника

• 13 460
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Sarsarilka, да си призная аз до скоро реагирах като тази баба. Не гласно, защото не съм такъв човек. Но вътрешно се възмущавах. Докато не се появи алергичния сопол на Катрин. ИМа сополче, но не е заразно. Умирах от притеснение от другите родители и все се обяснявах. За това сега вече приемам по-спокойно нещата и станах малко перде. А и от тогава детето ми не боледува (ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ 1000 пъти ПУ). Така, че единственото, което мога да ти кажа е щом си била сигурна, че не е заразен и няма да зарази другите деца - не й обръщай внимание на бабата и не си трови нервите с глупости.

M&D, стискам палци. И на твоята улица ще изгрее слънце. Приеми го, че просто не е трябвало да почваш на тези места. Господ си знае работата. Всяко зло за добро, може пък следващата оферта да е пъти по-добра.

Слагам Кети да спи вчера. Тя от известно време си заспива сама в кревата. И се започва "Мамо ще спинкам на вашия креват", а аз "добре, но ще заспиш без мляко тогава. Избирай или нашия креват без мляко за лека нощ или мляко в твоя креват" и Кети гордо "Без мляко във вашия креват". Лягаме, върти се , върти се, ввърти се, става и заявява "Ох, цял ден спинкам във вашия креват, искам си в моя!!!"
Малеее, продаде ме за едно шише мляко туй дете

# 106
Ето това е къщичката

M&D  стискаме палци това да ти е последното интервю за работа.
Sarsarilka и ние имахме тези гадини миналата година и ги уморихме със Зинат
А за Коледа не се притеснявай, че ще е сам още колко празници го чакат.
Аз сега съм в процес на записване на Пепко на детска градина за пролетта.
За болестите ами какво да ти кажа не мисля че бабката е права, но ти пък си ги пускай покрай ущите такива реплики. Ти нали знаеш че не е болен.

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 10:03 от jen

# 107
Благодаря ви за подкрепата, момичета!  bouquet
Evjeni, и аз така се успокоявам, че щом не са ме избрали, пропускам по-големи неприятности, но все пак...
jen, поздравления за къщичката!!! newsm10 smile3501 На пръв поглед прилича на истинка къщурка някъде в планината, само смени фона Laughing

# 108
Здравей,Джен.
Стана ми интересно,каква е тази къщичка от меденки,но за жалост не можах да я видя.

# 109
Здравейте,
радвам се, че виждам Жени вече бодра и засмяна, та чак къщичка построила. Браво! Много е хубава.
Аз миналия уикенд правих медена шейна и кошничка за сладки,но Ева изпотроши всичко до вечерта и се отказах от къщичка и тази година.
Абе вашите деца пазят ли си играчките? Това моето чудо всичко чупи  ooooh!. Че ще види на върба нови играчки е ясно, но все пак е момиче, бива ли такова безобразие. Никаква естетика, никакъв финес  #Crazy.

Иначе да ви се похваля, че онзи ден си избрахме детска градина, записах я и от 1 юни догодина (живот и здраве  Heart Eyes) Ева ще е ученичка. Във същата детска, в която съм ходила аз. Стана ми едно такова-носталгично..... А магарицата като влезе при децата и няма излизане. Лелките я гледат и се смеят, че за пръв път виждат дете, което плаче че си тръгва  hahaha (щото се наложи насилствено да я изкарам).

M&D, същисаха ме мерките ви. Яка българка си отглеждаш. Браво на Дарето.
Стискам ти палци да си намериш най-хубавата работа  Praynig!

# 110
  • Sofia
Ехо здравейте и от мен,

М&D, стискам ти палци за интервюто. Дано да стане  Praynig Praynig Praynig И мен щеше да ме сполети загуба на работата, но засега - тоест до 2011 - ще закрепят положението и няма да ми закриват местенцето.

Джен, нещо не можах да видя къщичката newsm78 Той моят мъж е инсталирал един Зоун Аларм, който ми къса нервите. Не виждам нищо - нито снимки, нито тикерите под постовете. Ше го деинсталирам, ама се чудя кога точно...

Утре или вдругиден ще ходи ли някой в НДК? Аз мисля да понамина утре към 17-18ч. Ако ходите, ще се видим  bouquet

Бягам, че бебето се е събудило и рИве с пълна сила Mr. Green

# 111
  • София
Утре от 9 до 18 съм на базара  Mr. Green
На който му е домъчняло за мойта особа- там съм Joy Hug

# 112
  • в гората
И аз, и аз Party.

Жени, радвам се, че си добре и вече вкъщи  bouquet

Въпрос от мен - ще правим ли коледно парти за малчовците тази година?

# 113
  • София
И аз, и аз Party.

Жени, радвам се, че си добре и вече вкъщи  bouquet

Въпрос от мен - ще правим ли коледно парти за малчовците тази година?

Така е, който няма време за нашата тема Mr. Green
КОЛЕДНОТО ПАРТИ Е НА 22.12 ОТ 18.30 В "ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ"
ДО ВТОРНИК ТРЯБВА ДА ПОТВЪРДИМ ОКОНЧАТЕЛНАТА БРОЙКА.
За малчовците таксата е 20лв- театър, меню+подарък
Eujeni, аре мацка пак да броиш Praynig
За нас (дъртите Mr. Green) -казвайте искаме ли кетъринг- варианти предлагам:

меню 1:

20 мини еклера(може солени или сладки)-10лв
спаначени кюфтенца-1 платo(около 500гр)-11лв
панирани сиренца + кашкавалчета-1 плато(около1кг)-21лв
Общо 43лв
(тоест по около 3-4 лв на човек, освен ако не завишим количествата)

меню 2;

хапки шунка и кашкавал-20бр.-12лв
хапки пушена сьонга -20бр.-17лв
тарталети(плодови или шоколадови)-20бр.-15лв
Общо 44лв

или може меню 3:малко да се поглезиме
шоколадови пурички с пълнеж от шоколад,ванилов или плодов
крем-20бр.-10лв
хапки с френски сирена-20бр.-16лв
профитроли с тофу и зеленчуци(или с моцарела и чери
домат)-20бр.-13лв(профитролите наподобяват еклерите но са
малко по различни)

Аз лично съм за меню 1, като като се види колко възрастни сме ще уточним бройката.

Хайде -вие сте на ход. Аз отговарям за мен и ЗОри. И за Жени-ама тя ще си каже Wink

# 114
  • Добрич
Здравейте. Отдавна не бях писала, но с ходенето на работа ми идва малко нанагорнище.
В момента правим доста изследвания на малкия. На мен ми писна преди известно време да го чувам как непрекъснато му куркат ужасно червата, как се оригва и мине, не мине време и се раздрисква. Заведох го на детски гастроентеролог във Варна (в Добрич няма детски такива). Естествено назначиха ни хиляди изследвания. На мен като лаик не ми изглеждат много притеснителни, с малки изключения, но ще изчакам контролния преглед в неделя и ще ви разкажа по- подробно. Peace
За мерките, какво да кажа, още преди 2 месеца бяхме цели 100 см, но килограмите са ни малко за тази височина: едва докарваме с дрехите 15 кг. Но пък си яде с доста голям апетит.

М&D, стискам ти палци за интервютата.   bouquet
jen, радвам се, че си в къщи. ДАно се възстановиш по- бързо!  Praynig

# 115
  • София
Анушка, не мога да се стърпя- Пепчо е страшен красавец!! Да ти е жив и здрав! Ако имаш нужда от допълнителна консултация с гастроентеролог-макар и по телефона-за изследавнията-пиши ми.

# 116
И аз съм за меню 1.

КАкви подаръци купихте на малчовците, най-вече на момчетата питам де?

# 117
аз предпочитам меню 2. Нещо тия спаначени кюфтета не ми харесаха

Дядо Коледа на 22.12 ОТ 18 ИЛИ 18.30 ЧАСА в ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ ще раздава подаръци на:
1. Еми и Ивчо
2. Зори и Евка
3. Жени и Кети
4. Веси и Вики
5. Миши и Алекс
6. Катето и Кари
7. Vadjara и Ици
8. Силвето и Гого
9. Жени и Пепи
10. Хриси и Веси
11. Гинка и Алекс
12. Sarsarilka и Бобо
13 Chaar е Марти
14. Линда с Кайо

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 22:43 от Evjeni

# 118
# 119
  • Sofia
Ние засега сме бетон за детската Коледа в Приказка без край...Пу, пу само да сме здрави...
И аз съм за меню 1.

Жени, много ми се ходи и на форумската среща, но дали ще успея  newsm78 Затова съм се писала към тези, които не са сигурни... Но ще се пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт