Априлско-Mайска коледна Паника

• 13 464
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте пред Коледни мамчета,

аз да попитам ,че съм неразбрала:)
Подаръците, които ще раздава дядо Коледа в Приказка без край,са подаръчетата,които мама донесе или типа подаръчета ,които раздават по клубчетата за рожден ден/тип за едно левче/.
То моя въпрос трудно се разбира кво гласи,ама......дано се сетите какво питам:)
Ако мама носи подаръчето трябва да закупя някакъв на детето:)

И още едно питане за вече ходилите в Приказка без край шофьорки
Има ли удобно място за безпроблемно паркиране ,или да си отделя време за обиколки на квартала:)

И още нещо  на място ли ще се плаща или предварително?

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 15:28 от лоша,грозна

# 136
  • СОФИЯ
Ицко малко ми се разкашля уикенда и се надявам да се оправи до петък  Praynig
Аз съм за Меню 1!
Благодаря ви момичета, че всяка година организирате това вълниващо преживяване за малчовците!
Трябват ли ви предварително пари, ако да аз работя в центъра и мога да се отзова бързо  Peace

M&D, пожелавам ти от все сърце успех с работата   bouquet

Emi, страхотна си    bouquet

# 137
Браво на организаторките  bouquet
Оправни сте момичета, нямате грешка
Аз нямам претенции със или без кейтъринг
Ако нещо мога да съм полезна с организацията казвайте, нали сега съм безделник Wink hahaha
Дано само да са здрави наборите до петък и да сме всички на линия, аз даже отрожих едно друго събиране заради нашата срещичка.

Подаръци за нас пигаш |Небесна приятелко-ами либоф и внимание за сега
Материалното още не съм го намислила, но така да се каже имам доста идейки пък ще види какво ще се реализира.

За Пепито най-важният за него подарък е моля ви се представете си Готварска печка.Не ми се ще да прекаляваме с подаръците, че някак си им се обезмисля значението.

# 138
  • София
Подаръците са джудже с раница, пълна с бонбони.
До сряда вечер окончателната бройка трябва да се уточни-и за де4ковците и за нас.
Менютата ще ги изкомбинираме някак си Wink
Парите- всеки на място Simple Smile
Нямам време за повече, ще пиша утре пак Simple Smile
Да кажа, че с нетърпение чакам да се видим, закопняла съм за среща с готини позитивни хора, че много простотия напоследък ми се събра Cry

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 18:45 от Emi

# 139
  • Sofia
Наш Витко е болен. Бронхит диването. Кашля като магаре и снощи никой не спа. Днес обаче не се спря да тича и играе, подлуди ме. Дано се оправи до петък Praynig

# 140
Потвърждавам участие, /добре че погледнах, че е на 22, а не на 21, ама съм се отнесла с тая работа преди Коледа и НГ/.
Само и Сашо да е здрав до тогава, че аз съм болна Sad, дано да го опазя.
За менюто, каквото изберете.
Еми, браво smile3501
Аз с нищо не се включих тоя път, ама ми е такава лудница, но ще се реванширам Simple Smile

# 141
Благодаря ви за подкрепата, момичета!!! Heart Eyes Утре ще получа резултат, а следобед съм на друго интервю Praynig

Днес в яслата Даренцето ще празнува, но каза, че не иска нищо от Дядо Коледа, защото той в театъра вече й е дал подарък.

Пепчо явно ще става майстор  chef Hug

# 142
Здравейте и от мен!

M&D,
не писах, но ти стисках палци. Надявам се всичко да се развие както искаш ти!  Hug

Може ли да добавим и нашия татко за партито в петък? За менюто нямам претенции, каквото изберете. Само и аз не разбрах - ще има ли там Дядо Коледа и ще раздава ли той подаръци?
Аз ще нося за всеки случай.
За Коледа Бобо си е поръчал зелен подарък и багеф и автобус. Досега съм му купила една мини-йоника, един багер, който моя приятелка ще му подари, една игра-пъзел, в която трябва да свърже животно с буквата му, и един голям камион-автовоз, който носи 3 средни и 8 по-малки коли. Надявам се това да му стигне, иначе ще му се спука пъпа.  Laughing
За момента Бобо не кашля вече, така че ще имате удоволствието да ни видите. Вече нямам търпение!

За моя подарък - най-после да си вляза в новата къща, че ми писна, но като гледам с каква скорост нашия татко се занимава, най-рано края на януари го виждам.

# 143
Ау, момичета! Чак сега виждам, че в петък има тържество в детската градина!  #2gunfire

Дано да е в 17 ч, че да имаме време да се отчетем и там.

# 144
  • София
Еееей разсеяни мами!!! Joy

В ПЕТЪК ЩЕ ИМА ТЕАТЪР И ДЯДО КОЛЕДА И ПОДАРЪЦИ. Няма нужда да се носят други.
Менюто някакво смесено го направихме.
МОЛЯЯЯЯЯЯЯ, кажете окончателно бройка- деца и възрастни.
Няма проблем за татковци!

# 145
От нас - 2 възрастни и едно дете

# 146
Потвръждавам,потвръждавам.
За мен и Веси със сигурност,ако баща й се върне на време и дойде предполагам ще е за малко,така че не го броя.
1 възрастен и 1 дете

# 147
От мен 3 бройки. 2 възрастни и 1 дете.  Hug

# 148
От мен 3 бройки. 2 възрастни и 1 дете.  Hug

# 149
  • Sofia
1 възрастен и 1 дете.

Стискайте палци Витко да е ОК, дотогава ще е приключил с антибиотика и се надявам, да не се издъним.

Общи условия

Активация на акаунт