На море с породени под 2 г. Идеи??

• 931
  • 3
  •   1
Отговори
С породени сме -на 2 г и на 10м. Искаме да отидем на ол инклузив в България през средата на юни. Идеи за подходящ хотел? Да бъде на плажа. Мерси

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 14:44 от Lorsy

# 1
Вижте групата във Фейсбук “С деца на море и планина”.
Има писани отзиви за много места и хотели в България и чужбина.

# 2
Зависи какъв бюджет сте гогова да отделите.
За първа година ще посещавам Дюни, но следя отзивите от години и повече от добри. Мисля, че е идеален за малки деца, а през юни ще е ок, защото няма толкова навалица. Комплекса включва няколко хотела, но до плажа са Мирина Бийч и Марина Роял Палас. Те са по скъпите. Може да разгледате Мирамар до Обзор. Имат бебешка и детска кухня.  От тези, които съм посещавала препоръчвам Туи Сунео Серенити бей до Царево, Казабланка в Обзор, но е на втора линия. Марина Сандс също до Обзор. Имайте предвид обаче, че морето в Обзор става бързо дълбоко. Синът и снаха ми с внучето - на 3 години пък много си харесват Феста Виа Понтика в новият град на Поморие. Не е на първа линия, но е близо до плажа.
За малки деца е подходящ плаж Златна рибка до Созопол. Там има три хотела на ОИ. Блу Ориндж, Лагуна Бийч и Хасиенда Бийч. Нямам лични впечатления, но може да си прочетете отзивите. Морето е плитко и хотелите са до плажа.

# 3
Хотелите на първа линия в Албена! Зависи и тук от бюджета, но все ще намерите подходящ!

Общи условия

Активация на акаунт