🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 358
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Ако Денис е играч отива и казва всичко на Бо и двамата организират гоненето на Зоран, но май нищо няма да направи.

# 362
  • София
Бо едва ли ще си вземе игрите, щеше да е добре да действа по този начин с Карин, по-логично ми се вижда. Тя може да го бие на финал, Бо едва ли.

# 363
Мъжка вярност 😂

Много елементарни разсъждения и поведение от страна на Денис!

Зоран добре мисли!

Бо ще се издъни сама май!

# 364
Бо ще е GOAT за мен, ако се измъкне от тази ситуация, но това минава през смелост от Денис, а той досега не се е показал като голям куражлия.

Не може да се отрече, че и Зоран много добре си е измислил нещата обаче.

# 365
  • София
Зоран смята, че най-големи шансове за победа има срещу Карин (и Ванко)? Напомня ми на Ръсел Хенц, когато каза, че най-голям шанс за победа има срещу Сандра. И той така гонеше съюзниците си с идеята, че ако са част от журито, ще гласуват за него, изключително печеливша стратегия, както знаем. Trollface

# 366
  • Другата България
Мдаааа
Знаех си, че ако Бо не се усети, Зо ще го направи.
Все още само ви чета.
Дано Ганка обърне нещата.

# 367
Кари да не се окаже неговата Натали Уайт на Зоран? Не разбирам защо я иска на финал. За мен това е голяма грешка. Кари е прекалено социална и харесвана.

# 368
Ех този Зоран... кой кво прави , все той печели.

# 369
  • София
Спасителят на Кари. Satisfied
Аз харесвам Карин и ще се радвам, ако великия план на великия Зоран сработи, но външни фактори и коментари по-скоро ми подсказват, че това няма да се случи.

# 370
  • Другата България
Кари може да я отстреля само Ганка.

# 371
Обаче Сървайвър е велика игра и страхотен социален експеримент. Стигнахме до положение, в което най-безгласната буква през сезона държи в ръцете си развитието на самата игра. Велико усещане, което никъде другаде в ТВ ефира го няма.

# 372
Лафът на епизода: Ще гласвам срещу Бо, за да иде в съвета и да гласува за мен за победител! Cupid

# 373
Толкова му е добра логиката, че ми се иска да му врътнат един финал Ръсел Ханц и да спечели някой GOAT. Ама се съмнявам, аз също мисля, че повечето гласове ще отидат за него, дори да изпрати Бо в журито.
Денчо не ме изненадва, той си играе така през целия сезон, не очаквам сега да се сети, че това е перфектен момент да направи голям ход и да се запише в историята на Сървайвър.

# 374
Лафът на епизода: Ще гласвам срещу Бо, за да иде в съвета и да гласува за мен за победител! Cupid
Да. Чак не мога да повярвам, че го изръси на фона на всичките си стратегии и размисли как да подреди гласовете.

Общи условия

Активация на акаунт