"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 2

• 15 243
  • 346
  •   1
Отговори
# 240
Добре, нека е на 28.01. от 11 ч. Има ли някой, за когото е неудобно? гал4е?

Май става. Мъжът ми каза, че ще пристигне ранният следобяд, но кога е това точно все още не знам newsm78

# 241
Ъъъ, ако купето е още свободно, може още една петорка да броите.  Grinning

# 242
Винаги има място за още една петорка. Grinning

Понеже никой не възрази, към обяд отивам да запазя местата за 11 ч. на 28.01.

# 243
Новини.
Понеже "Пепеляшка" не работи в неделя до обяд, най-ранният възможен час е 13.30. Ако никой не възрази, утре внасям капарото, иначе имаме принципна договореност с тях.

# 244
  • София
Аз мога на 28.01. в 13.30ч.

# 245
По принцип друг клуб не може ли да изберем??? Защото на мен в 11ч ми бе идеално! Имам влак удобен и на идване, и на връщане! А така ми става проблемно връщането..... Не толкова идването, колкото връщането, защото другия влак вече става много късно. Трябва да дойда при това положение само за около 1 час - струва ли си тогава?

Мами, направете ако е възможно нещо друго, за 11ч. ако е възможно!!!!!!! Моля ви!

# 246
Часът и за мен е проблем. Да се обадя ли в гудис

# 247
съвсем ли отпадна 27 ми като дата????Тогава сигурно клубът ще работи от 11 newsm78
И на мен не ми е удобно в 13,30 - вече споменах по-горе по какви причини.... Embarassed

# 248
Здравейте момичета!
Ако срещата остане в Пепеляшка, ще дойда, който и ден да е независимо от часа.
Специално на мама Цоцоланка мога да предложа да я взема от гарата и да я заведа до Пепеляшка. Това е специална промоция , само за нея newsm44 , понеже пристига от югозапад и може да слезе на гара Захарна Фабрика. Оттам клубът е на 15 мин пеша, пък и аз живея наблизо. Ако има още мами идващи с влак от тази посока - предложението важи и за тях.
Освен това ако до утре сутринта е уточнена дата и часа, имам възможност да мина и да направя резервацията. На разположение съм до 12 ч на обяд.

# 249
Специално на мама Цоцоланка мога да предложа да я взема от гарата и да я заведа до Пепеляшка. Това е специална промоция , само за нея newsm44 ,

Специална промоция само за Наслуки   newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 250
Ама предпочитам да сме от 11ч., макар и в друго заведение..... Галче, какво стана в Гудис - мислят ли там и за такива като мен, пътуващи.......

# 251
За мен е удобно, обаче Тедито ще дойде ли? Щото нали зарад нея избрахме Пепеляшка... друг такъв клуб там наблизо няма ли? Иначе - 11 - 13.30 - 15 - колокото кажете. Но май по удобно е за вас сутринта- май ще трябва да се съобразим с тези дето ще пътуват.

# 252
гал4е, ако искаш, обади се в "Гудис". Избрахме "Пепеляшка", защото е по-удобно за тедивас, а тя е с най-малкото бебе сред нас. Обаче организацията взе да става много сложна и може би е по-лесно да взема Теди с бебето от тях и да ги докарам в "Гудис", отколкото да променяме часа, който е удобен за всички.
Може утре към 9.30 да дадем последен шанс на "Пепеляшка" да отворят заради нас към 11-11.30 в неделя. Ако не се съгласят, ти се обаждаш в "Гудис".

# 253
Дотук желание за срещата са заявили тедивас, Супер Теди, КланГ, гал4е /+2 госпожи/, мамамила, ДжулиС, Мама Цоцоланка, активна, ттотов, Деметра+половинка, Наслуки, Ева и аз. Което прави 16 възрастни. Деца - колкото поеме. Пропуснах ли някого?
Наслуки, ако искаш, прати ми телефон на лични съобщения, ако навия собствениците на "Пепеляшка" за 11 ч. на 28.01., ще те помоля да минеш да оставиш капаро - около 20 лв.

ДжулиС, бул. "Ал.Стамболийски" започва от пл. "Св.Неделя", при църквата "Св.Неделя". В предишното си обяснение съм написала глупост.

# 254
Мен не си ме пропуснала...... Дано не стане нещо непредвидимо и да не дойда, за сега съм с вас.... Дори вече започвам да мисля да не забравя фотоапарата....

Общи условия

Активация на акаунт