Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 014
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Велико Търново
Дениз може да има всичко друго, но не и хубаво тяло. Конструкцията й е тип кокошка - слаби, дълги, хубави крака и едър торс. Нормално е да изглежда подута, предвид телосложението й.
Аз най-харесвам Гергана - посредствено и добро, средностатистически вървежно момиче. На фона на останалите ми се струва най-разумният избор... Ако има такъв изобщо.
Александра ми харесва чисто визуално, защото изглежда по-различно от останалите, но и като поведение не ме дразни твърде.
Благовеста ми е абсолютна нимфоманка в абстиненция, а Виктория злобно Путинче с мерак за селебрити живот.
Отдавна ви следя, но едва сега пиша тук. Всъщност, дори заради вас започнах да гледам Simple Smile пробудихте интереса ми.

# 1 036
  • гр.София
Дениз определено има проблем с вкуса за дрехи. С нейното високо и слабо тяло ,без бюст,би могла да изглежда и много елегантно в ежедневието, ама пусто напъване да е секси,пък не е.Банският е кошмарен,както и розовото костюмче с плетения потник от снимките на Мари Мар по-горе.  Иначе на коктейлите е супер,там ми харесва.
Замислих се кои жени гледам,без да ми е неловко-това са Марта, Дениз и Гергана напоследък. 
Преди Люси искам да си иде Деница. Много неадекватно тълкува отношението на Виктор към нея.
Диорела ,
Скрит текст:
бор  е сосна на руски
.

# 1 037
  • София
Като гледам как се коментират дупета и коремчета, остаряване и т.н на ергенките, се чудя какви манекенки сме се събрали тук 😜 Или сме сбъркали Ергенът с някой конкурс за красота?

Е, ти пък - все едно не знаеш в кой форум се намираш. ССФ сме топ ъф дъ топ - красиви, слаби, с перфектни тела, перфектни съпрузи, деца и домове и т.н. Много ясно, че сме по-Убави от тез крокодили вътре Grinning

Сега, слагам ролките на главата, за да съм най-хубавата и сядам да ви изчета от снощи

п.п. И, за да не е спам да кажа - доста момичета в началото имаха хубави тела, сега накрая май само Гергана и Виктория останаха във форма. Всички други се оляха и то сериозно. Вчера гледам, че и Александра бая бут показа под роклята, а тези с банските бяха потресаващи. Дениз май е най-голямата щета за момента с това шкембенце. А на една от снимките, които са показани под линка, с този бански, аха да се покаже и малката Денизка.

# 1 038
  • SF
От всички на плажа, най-малко ми хареса тялото на хубавицата Марта. Едно такова едро, тромаво ми се видя. Не е дебела, но някак нашишкана.
Всички момичета са с хубави тела. Дебеланки, пухкавелки не са подбрани за Виктор. Той не би се огледал в тях. Прекалено много държи на релефи, фит, спортни фигури... Щеше да е тъпо да му вкарат една обикновена женица, поддържаща слаба фигура с нерви и притеснения. Все пак момичетата са били на кастинг и са покривали някакви критерии за съпоставимост с ергена.
Нито му трябват много умни, нито му трябват много учени, нито му трябват много охранени. По-скоро Ергенът се чувства добре в разговори за марки, часовници, скандали, коя какво казала, ауууу... много му е мъчно, че така го е казала, ама защо го е казала...
Кратунките им дрънкат на всички, включително и неговата обща култура не е на завидно ниво. Като нищо и той ще напише "децки".

# 1 039
Някой разбра ли с кого е в една стая Алекс по време на снимките?
Прави ми впечатление, че Виктор кани Виктория, за да я разпитва и за да си затвърди мнението за нея като материалистка. Той започва да разбира много добре, че тя не харесва него, а е там за победата. Също така сякаш с Алекс си общуват по някакъв телепатичен начин, понеже той много добре схвана намека с гривната.
В ютуб има едни видеа от лайфове в инстаграм на Ния-Косара с повечето участнички (става въпрос за "топаджийките"). Постоянно говорят за последователи, как сторитата им гърмели от гледания...
Според мен Виктор е интелигентен мъж. В началото си личеше, че е притеснен и трябва да играе роля. Сега вече характерът му почва да се проявява и много разчитам на това, за да не избере Виктория накрая.

# 1 040
Според мен, повечето имат хубави природни дадености - една има височина друга хубави крака, трета пищен бюст и т.н. Истина е, обаче, че са качили някое килце в санаториума, но това е нормално и му се отдава твърде голямо значение.
Много ми хареса тоалета на Людмила снощи и и стоеше чудесно.
И преди съм писала, че за мен Гергана е най-красива там и сладострастна. Гореща жена, а както видяхме не е и тъпа.

# 1 041
  • София
Да, така е. Въпросът е защо е облякла това нещо? Очевидно се харесва в него. И се мисли за секси. Иначе не би си го купила и облякла за тв шоу. Това е парадоксът.
След като направих тази снимка на Дениз и от Людмила се вижда само ръката, се получи така, все едно някой иска да развърже банския. Интерсно щеше да е да се види, дали би приела това за много забавно, както когато свалиха на Алекс банския.

ето я и с жълтия бански

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 12:59 от Mari_Mar

# 1 042
Сашка, каза че 12 г е живяла в чужбина.Явно са я издържали и й е било добре, може би и е нямала нужда да учи, работи...
И нещата,като са се разтурили и е започнала да се справя сама...обучение, работа, ритуали...

Това, че си слаб и висок не означава, че имаш хубаво тяло..

Туркинята има  едър торс, сплескани някой части, едро увиснало седалище

На Марта краката ми се видяха с много едри бутове висящи и бюста беше подобен.

# 1 043
  • София
Нека обсъдим външността им

Скрит текст:
най-красива в лицето и тялото е Гергана, Виктория е хубава, но челото и е огромно в сравнение с лицето и в устата е като гризач, Марта е красива, но раменете са и някак кльощави. Дениз е хубава в лицето само с грим, иначе е леко грозновата, а в тялото не ми харесва - като кон е, с малки гърди и голям корем. Деница не е лоша и в лицето и в тялото, но косата и е ужасна и има излъчване на възрастна жена. Блага ми прилича на кюфте с тая двойна гуша, иначе не е грозна, но красавица не е в никакъв случай. Людмила е отвратително грозна в лицето, очите са и като на болен от Базедова болест, а кожата и е набръчкана като на 55 годишна жена. Като се ухили, е просто страшна. Александра оставих за последно, не защото е фаворитка на предаването, а защото тя е от този много интересен тип жени, които някои хора намират за много красиви, а някои - за много грозни. Лично на мен в лицето не ми харесва, защото има много неправилни черти - огромна четвъртита челюст с обратна захапка и малки, сближени очи. Когато я покажат отблизо  се вижда, че и кожата на лицето и е доста повяхнала, но най-зле от всичко и  е косата - изключително тънка и рядка. Но, форматът е поредното доказателство, че външността е просто обвивка и красотата не се ограничава просто до лице, гърди и дупе.

Веднага се включвам.
№1 ми е Гергана отвсякъде - красива е, висока, стройна, с перфектна фигура, а сега, като оправи и поведението, определено ми харесва най-много.
№ 2 Виктория. Да и на мен ми е грозно това огрооомно чело, но като цяло е хубава и с хубава фигура
№ 3 ми е Марта - висока и стройна. Не ми е класически красива с този вечно премрежен поглед тип "пих две ракии преди малко", но има нещо в нея, което е пленяващо.

Другите не ми харесват. А мис Табуретка /тичащия по домовете секЦ/ е направо потресаващо грозна за мен. Дебело, тлъсто лице с бузи на булдог върху които са чучнади дебени устни, та бузите още повече да изпъкват. Ниска, равна от всякъде /без талия/ и тлъста. На всичкото отгоре тъпа, та вдлъбната, инфантилна и лигава, с държание на 8 годишна. По-отвратителна ми е вече дори и от Капитонова.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 11:19 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 044
  • София
Ох, чета, чета, не знам как забравите изцепките на Гергана. То не беше рев, че не я канят на срещи, то изнасилване на дърво, то пози и натискане, чак ергенинът се стресира. Каза кога е създадена първата българска държава и спечели любовта. За мен абсолютно всички са доста първосигнални или най-малко такива ни ги показват. Може да водят разговори за икономическата криза и Рафаел, но някак ме съмнява. От новия клип на Гергана с Ева и Елвира не само, че срам ме хвана, а направо сърцето ми се свива, че има хора и то не малко, които ще го харесат.

# 1 045
Значи една езикова гимназия, после нещо в Нов Български, накрая магистратура по психология, кол център с 3000 лева заплата

Уоу. Де да беше заплатата в кол център 3000 лева. Хората работят за смешни пари в кол център, ако нямат втори език и даже с него заплатата е поносима. По 3000 лева могат да вземат такива дето имат повече езици или поне това съм забелязала.

Колкото до символа на Алекс, понеже са ми интересни такива неща, той много ми прилича на египетски.

Прилича ми на този https://akropol.bg/simvol-ankh. Макар че и отдолу има някаква допълнителна част нарисувана. И не знам защо тука е ключът към Живота и Смъртта, но според някакъв бижутерски сайт, на който попаднах докато търсех информация това е Символът на любовта. Може би защото е намесена богинята на любовта Изида. Но, тук мисля, че основният смисъл не е точно върху любовта, поне от това което прочетох.

# 1 046

Аз си мислих, че символът е пеперуда! Хахах Simple Smile и че изразява желанието й вече да е свободна от този затвор там с такива хора.

# 1 047
О, Гергана отговори на много въпроси, имаше мн.малко неотговорени вярно, мисля, че само на два.
 Никой не я смята за много умна или професор, но на фона на останалите невежи и /или неграмотни, Гергана честно си спечели. А че клипът ѝ е уж скандален, е, ми, това се търси, това се предлага, закон за търсенето и предлагането.

# 1 048
Почти всички жени във формата имат и природни дадености, да. Тук изключвам Зори Джи.
Но е факт и, че както казват мъжете около мен, докато стигна за 10 мин до метрото виждам 20 по-хубави жени от тях. И това без грим и скъпи дрешки и бижута. Просто не са отишли във формата.
Дениз си беше подбрала супер зле банския. Явно целта беше да разголи дупе и не само. Ако имаше едри гърди можеше и да и седи добре, но така само я приплексваше и с тези финтифлюшки около ханша изглеждаше бая наддала. С червения от фотосесията ми хареса много.
Деница и Людмила в лице не са хубавици, но имат хубави фигури според мен. Марта е поотпусната, но е на 37, а и май не спортува. В лице обаче е хубава. Гергана и Питонова ми харесват комплексно. Блага ми е ок и в лице и в тяло, проблемът там е, че като отвори уста, всичко отива на кино. Александра изглежда добре, но главно чарът я прави привлекателна.
И дори тук да не сме красавици или модели, то не сме и отишли по телевизията да се показваме по бански.

# 1 049
На Гергана тялото според мен не е особено женствено. Не съм забелязала талията как е, но ханшът е доста равен, няма типичната женска заобленост. И понеже глезените все ми се набиват на очи, не са хубави тънки. В лице ми е доста красива, или поне има хубави черти.

Общи условия

Активация на акаунт