Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 911
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 150
Обръснатия ерген ми е като Андрешко. Нещо от усмивката ли си се срамува или какво.

За откриването на ресторанта не са ли успели да съберат поне кварталния елит, ами така само те изглежда малко непопулярно.

# 151
Гергана обяснява в стори, че всъщност от играта с въпросите е показана много малка част. Имало е много, много въпроси докато се стигне до финал.
Интересно дали са ни спестили нечии знания или пък са ни пощадили като не са излъчили въпросите и отговорите. Предвид факта, че повечето си седяха на стартова позиция, не знам.... Close

Ефибуш, това е стоп кадър от видео. Дали се срамува от нещо можеш да прецениш от видеото . Оставих линка под снимката.

# 152
Който питаше за младежа на снимката от сторито на Елвира, да - това е нейният любим. Сама го потвърди.

# 153
А, много са изискани. Това уж трябва да се води балкански ресторант, обаче го оъкриваме с Ванеса Мей. И тук си представете кълченията на Люса, която казва : "логика? Липсва".

Смея се с глас Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 154
А, много са изискани. Това уж трябва да се води балкански ресторант, обаче го оъкриваме с Ванеса Мей. И тук си представете кълченията на Люса, която казва : "логика? Липсва".
Като казахте Люса, да не се учудваме, че е такава злоба. Във фб групата на предаването майка й слага ухилени емотикони масово на коментари в подкрепа на Алекс. Смешна история. Ни майка, ни дъщеря на положение. Крушата не ражда слива, нали така беше? Simple Smile

# 155
Имам чувството, че на това откриване са били само те и техните чичаци на другата маса…
Тоалетите на повечето не ми харесват. Блага е хубава. Дениз изглежда с шкембе с този корсет.
Ергенът и той не ми харесва без брада, но снимката с тортата е много мила.

# 156
Ся, да ви кажа нещо много важно.
За тези, дето сте си мислили, че знаете нещо по английски, помислете си пак.
Английският, учен от руснаци, и английският, учен от българи, са различни. Вероятно и са коренно различни от английския като цяло.

Ся! Колкото и да го извъртам на майтап и лисицата по гръб да не пада, нейните оправдания са ridiculous (да си го пусне, по която транскрипция иска). Ще ми говори тая за транскрипция на руски. Транскрипцията си е транскрипция и е една. Дори нарочно пуснах about в google translate, за да му чуя произношението и на British English, и на US English  за да търся наченки на "е". Еми няма. И логика в думите на Питонова няма. Да ги разправя на шапката ми.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 23:19 от geri1919

# 157
  • Terra incognita
Оригиналната реплика е " логика няма", извинявам сА 😃 значи, ей така си представете нещата в ресторанА на Марула
https://vm.tiktok.com/ZMLqwSBSe/

# 158

Ако не пишеше коя е, нямаше да я позная. Щях да си кажа "какво миловидно същество". Обаче веднъж като са те чули да ругаеш като каруцарка, няма отърване от този образ

# 159
Вики, благодаря ти, смях се с глас! Joy

# 160
  • Terra incognita
Гери и тази простакеса е учила в АУБ! Не, че е с кой знае какво реноме, някои от българите, които познавам и завършиха там също са големи простаци.
Руската транскрипция кърти, чак с АбАротное Е 😂

# 161
Гери и тази простакеса е учила в АУБ! Не, че е с кой знае какво реноме, някои от българите, които познавам и завършиха там също са големи простаци.
Руската транскрипция кърти, чак с АбАротное Е 😂
Тя и да е нагла простакеса и да не е, ония от About you са за бой. В крайна сметка тя произнася тяхното име, техния бранд, а излиза...... каквото излиза. И ония от АбАротное Е БАУТЮ в крайна сметка са одобрили.
Питонова е нагла, но не е луд който яде баницата, а който му я дава.

# 162
логика
няма

# 163
  • Lost in a fairytale ...
Чете се "ъбаут". Транскрипцията не е на руски, има си официална международна фонетична азбука, според която въпросният символ се изговаря "ъ". Незнанието на рускинята и тоталната и наглост да се опитва да убеди света, че всъщност не е тъпа на галош, а това, че е рускиня, я оправдава,  ме отвращават.

# 164
„О, неразумний и юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“, изпъшкала Баба Илийца в “Под игото”, написано от Паисий Хилендарски, директно на връх Мусала в Стара планина, по време на Освобождението от Фашистко иго през 681 г., а Пушкин възкликнал: "Я вас любил: любовь еще быть может..."  в лирическата си ода “Анна Каренина".
Цитатче от интернет

Велико!!!!!!!!!!!!:smiles: Смях се до сълзи!

За кабелите - само да кажа, че може да се свързани с озвучаването. Присътсвала съм на няколкото партита, на които самия изпълнител си носи колони с кабел и точно така ги пускат по средата на помещението и трябва да ги прескачаш!

Общи условия

Активация на акаунт