Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 085
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 435
Тея пък и те с тия подаръци.  Бахти и меркантилните к*чки

# 436
Предпочитам да гледам как Вика дрънка безспир, за да не се засили Виктор да се целува, отколкото Алекс да се киска като третокласничка и да гледа като теле.

# 437
Е ако наистина и подари Rolex аз направо ще си ударя главата в стената. Ще е абсолютно доказателство колко лесно могат да го манипулират, защото за мен  си беше точно това.

# 438
  • Terra incognita
Ако наистина й подари Ролекс, отивам и се записвам за втори сезон. Че то голвма далавера това предаване. Хем те правят феймъс, хем квалитетни армагани.

# 439
Аз пък предпочитам да гледам целувки и смях, отколкото тея разговори. Сам аза времето не го пита. Никаква химия няма.

# 440
Аз много се радвам, че точно Питонка е на тая среща. Баш в калта й е мястото. Joy А и е опасно, та Виктор явно си е направил сметката с коя би могъл да се раздели. Grinning (в кръга на шегата, да е жива и здрава)

# 441
Да, ама Ролекс не се получава само с мяу-мяу и дрън-дрън 😀

# 442
Спокойно продукцията няма пари за Ролекс, най+много нещо на Алтънбаш.

# 443
Виктория не е там за Виктор. Тя просто иска да спечели на всяка цена и е готива на всичко, за да спечели. Въобще не я интересува как изглежда отстрани и кой какво си мисли за нея, тя просто е свръх амбициозна и преснеткива и иска да е първа винаги и на всяка цена. И във всичко търси облаги и полза. 🤑🤑🤑

# 444
Аз се надявам Витя да й е направил хендмейд      подарък Joy

# 445
Ще пусна сълза за Блажка. Дано поне тя си вярва.

# 446
Часовник от Зрънчо Joy

# 447
Усетихте ли намека в писмото на Виктор? Кани я, но защото тя е поискала, това е неговият подарък към нея. И казва "времето е от значение", иска да я покани сега, за да не  й дава роза после, да не й е длъжен. И я кани на място, където няма да е в свои води...

# 448
Блага, какво скромно момиче само, какво търси там ?! Disappointed Relieved

# 449
Не знам дали ще излезе нормален линк, но ако не - ходете да видите последното стори на Виктор. https://instagram.com/stories/viktor_s_s/2821334077961943772?utm … shid=YmMyMTA2M2Y=

Общи условия

Активация на акаунт