Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 977
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 375
Teta, тази жена си има истински кахъри. Стара мома или дърт ерген си отглежда вкъщи.

Разни гаджета също си имат кахъри, но от друг тип. Sweat Smile

# 376
Явно съм една от малкото, която би предпочела да почива в България. Да вярно и там има какво да се види, но явно аз не разбирам толкова. За мен в България има много красиви места. Може би съм патриот незнам. Ходила съм и извън България, но друга природа като нашата не съм виждала.

# 377
Сега гледам къщата на Деница тук https://ladyzone.bg/za-doma/gradina/denica-ot-ergenat-za-svoja-d … CTP7r8s_0gJvpQDP0
и ми изглежда доста спонсорирана. Деница я гледах и нея по събитията в София, сигурно скоро ще се издигне и ще пусне къщата за продан, та я рекламира.

# 378
  • Terra incognita
Хубаво е да се пътува навсякъде. В България е хубаво, но по света има цвл куп интерсни дестинации, които си струва човек да види.
Това, което прочетох за Питонова, че си стои в хотела и не проявява интерес към местните зажележителности, култура, храна просто ме разби. Колко ограничен човек трябва да си? Много дребна душица.

# 379
Капитонова каза, че за 4ти път била в Дубай и била разглеждала вече, макар че там и няма много забележителности. Но пропринцип се разхожда из градовете, но посещава повече кафета и ресторанти отколкото музеи и галерии. Тя каза, че обичала да си почива като е на почивка, а не активно да обикаля.

# 380
Да ви подготвя малко, за да не се изненадвате от разни аутфити.

Надали Виктор може да свири на пиано, но изведнъж ми зазвуча в главата песен.(Не намерих видео на Христов с добро качесто, но и това изпълнение е добро. Важна е песента)

VickyTaylor, тя и този път прави уговорката, че отишла там, за да си почива, а не ходи по забележителности. Затова си снима чинията със закуска. И маже на последователите си очите, че това ѝ било 4-тото ходене в Дубай и нямало нужда да ходи по забележителности пак. Ама...... тук слагаме едно "ама". Предните пъти, когато е ходила, не е публикувала абсолютно нищо.
До показване на доказателство, че е ходила някъде, аз го пиша, че не е. Освен хотелът и плажа..... друго няма.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 19:20 от geri1919

# 381
Да, невероятният Дубай… отново. А куриоз е, че не е била в Санкт Петербург.

# 382
В защита на Капитонова ще кажа, че в Дубай няма исторически и културни забележителности, които да гледа. 90% от туристите, които ходят там седят по басейните и плажовете. Виж ако беше Италия е друга работа. Но всеки сам според мен си определя къде и как да почива. Аз ходя и в България и в чужбина. Не бих избрала едното пред другото.

# 383
Това обсъждане къде ходила и какво правила на почивката си ми напомня за една случка с една гривна Simple Smile Някои тук с нищо не са по-различни от Капитонова.

# 384
Явно съм една от малкото, която би предпочела да почива в България. Да вярно и там има какво да се види, но явно аз не разбирам толкова. За мен в България има много красиви места. Може би съм патриот незнам. Ходила съм и извън България, но друга природа като нашата не съм виждала.
В Тоскана веднъж да отидеш и няма да го кажеш последното изречение.
А въобще не коментирам Кавказ, където е тежката артилерия.
Винаги съм казвал, че нашата природа е като бонбони асорти, от всичко има, но нищо запомнящо се.

# 385
Какво ще кажете да не се нападаме директно или индиректно?

Тук може да стане по-грозно отколкото в санаториума. А от това полза няма никой.

Хайде да се придържаме към темата.
И да, след като доброволно са станали популярни и доброволно ни обясняват коя къде и защо ходи, можем да си говорим, колкото искаме. Ако щете го разбирайте като допълване на цялостния образ или съпоставка с образа им във външния свят.

За разлика от случката с гривната, никой (предполагам) от пишещите няма допирна точка и какво да дели с Капитонова или която и да е от участничките.
Всяка една от санаториумките си "изяжда" нейната част от попарата от кометари тук. И те не са само за участието ѝ във формата, а и какво ни показва на дневна база сега. Виктор и той не е пощаден. Всеки си изказва мнението.
Ще свърши формата и всичките ще ги забравим.
Затова се усмихнете и не се докачайте толкова. Simple Smile

# 386
Боже господи. Отишла е на почивка на топло. Пече са на плажа. В България сега и да иска няма да може да се попече.

Казвате че ергенките са ограничени, което не е лъжа. Но за съжаление и някои от съфорумките тук далеч не са широко скроени. На принципа "едно си баба знае, едно си бае".

Аз си мислех, че тук може да изразяваме собственото си мнение. Колко съм скроена и колко не съм си знам само аз. Уважавам мнението ви за това, което съм написала и вие сте коментирали, но не мисля, че съм обидила някого. Така, че нямаше нужда да ме нападате така грозно. Благодаря за критиката  ще помисля друг път дали да си изкажа мнението.

# 387
И какво ни чака днес? Питонски офроуд, изправени кичури, обсъждане  на цената питонска (поне в мечтите ѝ), за финал припадъци Благовестини със заявена готовност да покаже единственото, което си знае в спалнята ...

По-добре всеки да хваща плетката и в края на епизода един конкурс да направим ... за най-добро бие. Наградата ще е плетени гащи, вълненки такива, че да пасват на сезона.

# 388
Момичетааааааа....гласите ли се. Свещи палнахте ли, блистерите нагласихте ли....
СекЦ май ще има, м....

# 389
Дубай й отива много на Капитонова - лъскаво, парвенюшко и изкуствено. От ходенето си там запомних само сафарито в пустинята, и аквариума. Може би и пазара и канала, гъмжащ от пътуващи черноработници в лодки и търговски гемии. Там поне се усещаше някаква истинска атмосфера. В пълен контраст с шейховете в моловете и забулените им съпруги с дизайнерски чанти. В репортажите си от Йордания пуснала ли е поне нещо от Петра или и от там само хотели, басейни и ядене?

Общи условия

Активация на акаунт